Onunla nasıl tanışabilirim?

riva23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2011
169
2
46
İzmir
mrb kızlar uzun bir ilişkimin bitmesinden sonra şimdi birini beğenmeye başladım beğendiğim kişi ünlü biri..nasıl olur bilmiyorum onunla tanışmak istiyorum ama öyle sıradan bir hayran gibi değil..fikirlerinizi bekliyorummm:51:

mrb kızlar uzun bir ilişkimin bitmesinden sonra şimdi birini beğenmeye başladım beğendiğim kişi ünlü biri..nasıl olur bilmiyorum onunla tanışmak istiyorum ama öyle sıradan bir hayran gibi değil..fikirlerinizi bekliyorummm:51:

kızlar fikri olan yok muuu

Ünlü biri derken?
TV'de program neyim mi yapıyor?
Gidersin yayın saatinde kanala,atlarsın boynuna.
Ya da magazini takip et,takıldığı mekanlarda sen de bulun.

Bende küçükken Soner Arıca'ya aşıktım. Allahım kendimden utanıyorum yaavv:ssz:

Yaş kaç bu arada???

Aynen yaş kaç acaba?Sizin ki sadece hayranlık aşk karşındaki insanı birebir tanımadan olması mümkün bir şey değil.İlla tanışmayı taktıysanız kafanıza İstanbul'da yaşıyorsa magazin programlarından o ünlünün nerelerde görüldüğünü takip edebilirsiniz.O şekilde bile tanışmanız zor.

kızlar liseli ergen falan değilim üniversite bile bitti 23 yaşındayım.. aşk demedim beğeni dedim sadece ve gerçekten tanışmak istiyorum gidip arabasına çarpmak bile geldi aklıma amaç ortak bi olayımız olsun:)

Havalar da ne kadar sıcak yau. :31:
Arabasına çarpmak falan ... Çok mantıklı gerçekten.

ayrıca bni sorgulamak yerine fikri olan fikrini söylesin bu gayet doğal bi durum bi ünlüyle tanışmak saçma bir şey mi?

beğendiğim kişi ünlü biri..nasıl olur bilmiyorum onunla tanışmak istiyorum ama öyle sıradan bir hayran gibi değil..fikirlerinizi bekliyorummm:51:

hayır canım aynı ortamda değiliz malesef daha hiç bi tanışıklığımız yok

"Hiçbir tanışıklığınız yok"sa onunla "sıradan" bir hayranı gibi tanışmanız gerekiyor zaten...

Üstelik bu şekilde tanışıp o ünlüyle evlenenler var...

Mesela Erhan Yazıcıoğlu atv'deki "Seç Bakalım" yarışmasının sunucusuyken, en popüler olduğu zamanda devlet memuru olan bir hayranı onu kanaldan arıyor... Onu beğendiğini, tanışmak istediğini söylüyor... Aslında umutlu değil ama onu o kadar çok beğeniyor ki "şansımı denedim en azından" demek için bir ihtimal numarasını bırakıyor... Günlerce ses gelmiyor Erhan Yazıcıoğlundan... En sonunda bir gün kadının telefonu çalıyor ve öğle yemeğine çağırıyor Erhan Bey... Kadın heyecanla yemeğe gidiyor ve o gün orada ona aşık oluyor...

Sonuç, yıllardır evliler... Yani olacağı varsa oluyor zaten, filmlerdeki tanışma hikayelerini uygulamaya gerek yok...
:ssz:

Back
X