Onunle değişik şeyler yapmak istiyorum ama aklıma gelmiyor :(

Pj_Muguet

2606ilkdevre
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
1.373
59
318
Ankara
Kızlar mesela yarın buluşacağız...Sİnemaya gitmek, cafelerde öpüşmek, gezmek fln istemiyorum...Ankaaradayım mesela deniz vs. de yok... Ne yapabiliriz değişik tavsiyelerinize gerçekten ihtiyacım var :(

sık sık görüşebiliyosunuz anlaşılan, bişeyleri yapmaktan sıkılmışsınız... bunları özleyenlerde var...
farklı ne yapılabilir bilmiyorum. hiç bilmediğiniz yerlere gidin görün o zaman. kaybolun sonra tekrar yolu bulmak güzel oluyo :1:

eheeheh :D
aslında çok görüştüğümüzü söyleyemem ama asla unutamayacağı değişik şeyler yapmak istiyorum....Ahh bu romantik filmler yok muuu...hep onların yüzünden :/

benim sözlüm su an askerde o ankaradayken cok gezerdik bi gün sabahtan cikip aksam 10 da girmistik eve o günü hic unutamiyorum mesela...o gün cok sey yapmistik degisik sey yapmak istyiorsun ya belki birinden biri kafana yatar canim ben anlatayim mesela sabah ben cok acikmistim kahvalti yapmadan ciktim cünkü erken bulustugumuz icin sonra aciktigimi söyleyince lokantaya gidelim filan demisti ben kabul etmedim sevmiyorum o tür yerleri hoslanmiyorum pek sicak gelmiyor bana kizilay da simit sarayina girip orda güzel bir kahvalti yapmistik simit ve pogaca yemistik sonra ordan cikip sözlümün mahallesine gitmistik arabasiyla gelmisti o günü gezmek kolay oluyordu,pursaklar da oturuyor benim sözlüm orda bir tepe vardi oraya gitmistik hic kimsecikler yok bombostu sadece ikimiz vardik ve cok yüksekteydik ikimizin isimlerinin bas harflerini yazmistik taslarla o benimkini ben onunkini filan sonra yere oturmustuk sohbet etmistik daha sonra zaman biraz daha gecince genclik parkina gitmistik orda oyuncaklara binmistik bir de bizim sürekli oturdugumuz bir bank var o bankta oturup uzun uzun sohbet etmistik dügünümüzle ilgili hayallet kurmustuk hep gelecegimizle ilgili daha sonra atatürk orman ciftligine gidip kumpir yemistik ordan ama arabanin icinde yedik o sirada bir mendil satan kadin gelmisti güzel laflar söylemisti :) sonra ciftligin o güzel dondurmasinida yedikten sonra hayvanat bahcesine gittik cok güzeldi yaaa sonra saate baktik daha zamanimiz vardi nereye gitsek diye düsünüyorduk aklimiza hic bi yer gelmedi sonra o hacibayramin önünden gectik orda dua filan okuduk ordan ikimize cevsen aldik o günden beri ikimizden boynumuzdan cikarmiyoruz sonra ordan altinpark a gitmistik orda gözleme + ayran ve manti yemistik hic unutmuyorum sonra bi baktik hava kararmis coktan gec olmus ama yinede eve gitmedik ne yapsak filan derken yenimahallede bi yürüyüs yolu var ordan gecerken kagit helva aldik yedik sonra keciören kalesine gittik bayagida soguktu cok üsümüstük ankara form a gidip sinemaya girdik izlemedik pek ama yinede girdik isindik bayagi film bittikten sonra bi baktim benim telefon caliyorrr annem ariyor kizim bizim isimiz cikti eve gelme teyzengile gel diye cünkü anahtarim evdeydi herkes evde olcak diye sonra bi parkta oturduk gökyüzündeki yildizlara baktik zamanin nasil gectigini anlamadik bile ve sonra günümüz bitti hayatimdaki hic süphesiz en güzel gündü

valla biz bugün bi kafeye gittik ve tavla oynadık çok eglenceliydi. :D ank da var mı bilmiyorum ama izmirde her yerde spor aletleri var parklarda biz ısınmak icin spor aletlerini kullanıyrz bu da cok eglenceli oluyor. cinemya 1 defa gittik zaten simdi gitsek bizim icin degisiklik olurdu :D hayvanat bahcelerine gidebilirsiniz. biz arada havalar ii oldugunda kıs bile olsa gideriz marketten simit ekmek peynir zeytin tursu falan alırız cimlerin üstünde yeriz. önemli olan ne ve ya nerede yaptıgın önemli degil aslında kiminle oldugu önemli bence..

hergün yapcak bişiler bulurduk yaaa,, ooyy askerimmm benim, şimdi hatrladım gene duygulandım.

bigün erkenden kalktık buluştuk napsak napsak hadi beypazarına gidelim dedik ve gittik =)

keçiörendeki teleferiğe bindik 2 tur hemde =)

biz şimdiden ev arıyoruz bidee sürekli yürürüz oyzdn.=)

askere gitmedn öncede gençlk parkıan gittik deli gibi eğlendik en son dönme dolapta sarıldık ağladık (gitmesine 3 gün vardı)

hiç bişi bulamazsak çantaya çikolatayla doldurup kuğuluda oturuyoruz =)

öyle falan geçiyo işte.. şimdide zmn hiç geçmiyo ama:43:

hergün yapcak bişiler bulurduk yaaa,, ooyy askerimmm benim, şimdi hatrladım gene duygulandım.

bigün erkenden kalktık buluştuk napsak napsak hadi beypazarına gidelim dedik ve gittik =)

keçiörendeki teleferiğe bindik 2 tur hemde =)

biz şimdiden ev arıyoruz bidee sürekli yürürüz oyzdn.=)

askere gitmedn öncede gençlk parkıan gittik deli gibi eğlendik en son dönme dolapta sarıldık ağladık (gitmesine 3 gün vardı)

hiç bişi bulamazsak çantaya çikolatayla doldurup kuğuluda oturuyoruz =)

öyle falan geçiyo işte.. şimdide zmn hiç geçmiyo ama:43:

ayyy benimkide askerde bizde öyle yapardik bazen ben cantami cikolatayla doldurup gitmistim bi kere hepsini yemistik askimin kemerine dökmüsüz ufak bi parca eve gidince bi bakmis her tarafi cikolata :33: heehehe

Kızlar mesela yarın buluşacağız...Sİnemaya gitmek, cafelerde öpüşmek, gezmek fln istemiyorum...Ankaaradayım mesela deniz vs. de yok... Ne yapabiliriz değişik tavsiyelerinize gerçekten ihtiyacım var :(

Benim eşim de Ankara'l, O'nun tavsiyesi üzerine Tunaşı Hilmi Caddesi üzerinde PMC (Pr,vate Movie Center) diye bir yer varmış. Orada 5-6 kişilik odalar ve 2 kişilik odalar var. her odada projeksiyon cihazı ve burada birsürü film var. Seçin bir tane gidin başbaşa...

Back
X