Önyargı dedikleri...

İçlerinde 'Genelleme yapmayın yeaa, hepimiz öyle değiliz' diyenlere ben ayriyetten gıcığım. Neden yapmayalım, mal ortada.

En büyük genellemeyi onlar yapıyor zaten.Her rus hayat kadını , her avrupalı kadın günde beş adam dönen bir insan olmalı çünkü onlarca.Hayır öyle bile olsa kim sana istediğin sapıklığı yapma hakkını veriyor di mi?Mal gerçekten ortada.

İnşallah bizim gibi düşünenler çoğalır ve dediğin gibi 2 nesil sonra bu sorunlar kalmaz..
Ama o kadar zor gözüküyor ki düzelmesi..
Çünkü bizim kadınlarımız erkeği el üstünde tutmaya devam ettikçe biz sıkıntılara devam edeceğiz.
Dediğin gibi eminin o garson sadece işi kaybetmekten korkmuşturr

Birde suna kiziyorum.erkekler yabanci ulkeye gidecek oldularmi,hemen aa iyisinnn,gidersin bulursun bir natasa falan diyorlar.sanki ordakiler acmis kicini basini dertleri oymus ..sanki erkek yokta turkleri bekliyorlar...eee kadinlar gidecek olsaaa,oo iyisin lafi yokkk.erkekler serbestt.sonra gel namuslu kiz ara.

Kesinlikle, iş kendilerine dönünce ohoo..
Nasıl işlerine geliyorsa, terbiyesizler..
İnsan gözüyle bakmıyorlar.
Düşündükleri gibi olsaydı bile bu karaktersizlik onlara ait.

Kesinlikle zordan da daha zor.Her şey kadınla başlar diye boşuna demiyorlar

Sorma ya nataşa ve helgalar ne çekti şunların dilinden.''Ooo bro sen şimdi orda bir kızdan öbürüne helaaal yakışııır'' replikleri.Çünkü nataşa yıllardır bizim süleymanı bekliyor di mi...Ki ben türk olduğum halde neler neler yani.Cidden hiç kadına demiyorlar ''oo gitte bi david bul'' diye.Ayrımcılığın sözlük anlamı yaşanıyor resmen...

Kesinlikle, iş kendilerine dönünce ohoo..
Nasıl işlerine geliyorsa, terbiyesizler..
İnsan gözüyle bakmıyorlar.
Düşündükleri gibi olsaydı bile bu karaktersizlik onlara ait.

Kesinlikle.Konu oranın nasıl olup olmadığından çok buradakilerin kendilerine hayali bir resim çizmeleri.''Erkekler süper , türk kızları değerini bilmiyor , ruslar bize hasta , oo ingiliz mi işimi bitirir yollarım ülkesine'' gibi bir hayal dünyaları var.Bir arkadaşta çok güzel söylemiş ; onun için geldiyse bile senin gibi hödükle neden olsun yani?İnsan gözüyle bakmadıklarını bu kadar belli etmeseler bari

senin ingilizce konuşmanla alakalı değil durumlar 15 nde yerleşmişsin 9 senedir anlamadın mı bacım

Böyle hödüklük yaptıkları sürece oralarda da olmaz bir şey. İkiyüzlülük yaparlarsa bi işte..
Değer dedikleri de neyse, cinsellikle bakan bunu söylüyorsa biz izin verdiğimizde niye kötü oluyoruz?
Ah ah.. Bir umut

senin ingilizce konuşmanla alakalı değil durumlar 15 nde yerleşmişsin 9 senedir anlamadın mı bacım

Yok ingilizceyle alakalı değil tabii ki yerli yabancı farketmeksizin yapıyorlar amma bu bütün herkes türk erkekleri için türkiyeye koşuyor gibi bir kafaları var ya hiç çekemiyorum onu Öyle olmadığını anlayınca da onlara var bize yok di mi tribine giriyorlar kendilerince...Herkese zararlar özetle

Kafamda deli sorular diye bağıracağım şimdi serdar ortaç gibi Bir umut işte...Bakalım zaman gösterecek

Sürt kafalarını kıvılcım çıkar çok haklısın tepkinde. Türkçe cevapla karşılık vermen de çok iyi kapak olmuş.

Teşekkürler öncelikle.Ya zaten bir şey demeden kalksam kendime de çok kızardım.Yazık arkadaşta şaşkın şaşkın baktı öyle.Kafasını sürterek kıvılcım çıkartıp sigara yakmak için güzel bir gündü ama yine dua etsin yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…