- 18 Ağustos 2014
- 1.093
- 725
- 163
- Konu Sahibi markherman
-
Alninda mi yaziyor yurt disindan geldigin garson olayi hariç..... nekadar sacmaliyorsun
Terbiyesiz görmemişler, canını sıkma hiç boşa. Çoğu da kıskançlığından kuduruyordur zaten.
Uf benimde bir suru akrabam var almanyada vs turkcesi dahi yok bazisinin buraya geliyorlar ? Ben kendimde gocmenim .. saldirmiyorum buyutuyorsun sadece.. madem rahatsizsin her tanistigina anlatip durma ozaman ? Surekli cevrende olan mecbur bilenler zaten oyle seyler dusunmez bi sure sonra.. biz bilmiyoruz sankiBen yurtdışından geldiğim için oluyor sadece demedim.Öğrenince direk ''çok rahat yetişmiştir bu'' kafasıyla yaklaşanlar oluyor.Ben de onu onaylamadığımı belirttim.Ne diye saldırıyorsunuz durduk yere anlamadım?Diğer olaylarda da nereye takıldığınızı da çözemedim açıkçası.Yorum yapmak için yapmayın lütfen rica ediyorum.
Uf benimde bir suru akrabam var almanyada vs turkcesi dahi yok bazisinin buraya geliyorlar ? Ben kendimde gocmenim .. saldirmiyorum buyutuyorsun sadece.. madem rahatsizsin her tanistigina anlatip durma ozaman ? Surekli cevrende olan mecbur bilenler zaten oyle seyler dusunmez bi sure sonra.. biz bilmiyoruz sanki
Türk erkeklerinin çoğunda var hayatım bu mantık kendilerini mükemmel sanıyorlar !!
Bir nesli Sarah-Musa aşkıyla heba ettiler resmen
Liseliler bilmez büyük ihtimalle.
Ayrica kimse sirf ingilizce konusuyor bu yabanci diye sozlu veya fiziksel tacizde bulunmuyor turkiyede cogu kadinin basina gelen birsey bu zaten senlik birsey yok yani sadece ayrica cevrenden birileri millete var bize yok gibi cirkin soylemlerde bulunmaz genelde internette filab tanisiyosan demek.... ki cevrende boyle itham varsa sen oyle insanlarla iletisim kuruyosun demektir ... bi sen degilsin gocmen bende oyle oldugum icin cok taniyorum hatta rus bile adida yabanci sakir sakir rusca dokturuyor turkcede biliyor nataşa muamelesi gordugunu soylemedi bigun cevresi tarafindan sorun sende tanistiklarinda girdigin ortamlarda
Rus ismi oldugunu biliyorum tabir odur onyarginin neden olustuguda bellidir rus seks iscisi cok fazla oldugu icin ama o rus kiza kimse natasa yakistirmasi yapmiyor neden durusuyla konusmasi karakteriyle alakali muhattap oldugu kisilerin seviyesiyle alakali mesela bunu demek istiyorum yabanci olunca daha rahat mi bilmem ne dedigini anlamadigini sandigi icindir ama ayni kotu kelimeleri anlayacagini bildigi kisilerede kullaniyorlar genel cahiliyet bu sen ingilizce konusuyosun diye degil bunu anlatmak istiyorumAçıkçası kahvaltı yapmak için oturduğumuz rastgele bir yer.Nasıl bir ortam olabilir acaba?Ayrıca sadece benlik bir şey olduğunu söylemedim zaten.Yabancı diye tacizde bulunmak değil de ona zaten herkesi taciz edebilecek bir insanın(!) kişi yabancı olunca daha da rahatlaması desek daha doğru.Bilemiyorum ülkeyi mi insanları mı korumaya çalışıyorsun ama benim derdim o kötü bu kötü bana bunu yaptılar değil.Genel bakış açısından rahatsız oluyorum.Nataşa muamelesine gelince nataşa zaten bir rus ismidir sadece.Ama bizim ülkede en çok bilinen isim olması dolayısıyla rus dedin mi nataşa akla gelir.Ki onu da ne muamelesi için kullandıklarını düşünürsek dediğime çıkıyor kapı yine.
Rus ismi oldugunu biliyorum tabir odur onyarginin neden olustuguda bellidir rus seks iscisi cok fazla oldugu icin ama o kiza kimse natasa yakistirmasi yapmiyor neden durusuyla konusmasi karakteriyle alakali muhattap oldugu kisilerin seviyesiyle alakali mesela bunu demek istiyorum yabanci olunca daha rahat mi bilmem ne dedigini anlamadigini sandigi icindir ama ayni kotu kelimeleri anlayacagini bildigi kisilerede kullaniyorlar genel cahiliyet bu sen ingilizce konusuyosun diye degil bunu anlatmak istiyorum
Burdan ayseler gidip orada isim yapacak kadar seks isciligi yaparsa gucenemem dunya boyle degistiremiyoruz senden kaynakli demedim ama genelleme yaptin gibi geldi bende istenilince o durumlarla karsilasilmadiginin ornegini verdim sozlu taciz vs haricinde muhattap olacagimiz kisileri biz seceriz havadan dusmez iyi aksamlarİşte ülkemizde bi kadın isminin hayat kadını anlamında kullanılması çok büyük bir ayıp onu söylüyorum bende.Bu sadece bir örnek hemde.Onlarda ayşe , fatma aynı anlama gelse gücenmez miyiz? Güceniriz.Tabii ki ingilizce konuşuyorum diye değil onda hemfikiriz.Orada detay bizi anlamıyor sanması.Ve anlayacağını bildiği kişilere de kullansalarda misal bir garson en kötü ihtimalle işten atılabileceğini düşündüğü için çekinebilir o anda.Ha tabii sokakta , minibüste vs. her yerde her kadın karşılaşıyor bununla.Ama sürekli senden kaynaklıdır demende bana garip geliyor.Eğer benden kaynaklı olsa rahatsız olmam zaten durumdan di mi? Her neyse çok uzatmaya gerek yok böyleyken böyle yani ben yeterince anlattım kendimi diye düşünüyorum.İyi akşamlar.
İşte ülkemizde bi kadın isminin hayat kadını anlamında kullanılması çok büyük bir ayıp onu söylüyorum bende.Bu sadece bir örnek hemde.Onlarda ayşe , fatma aynı anlama gelse gücenmez miyiz? Güceniriz.Tabii ki ingilizce konuşuyorum diye değil onda hemfikiriz.Orada detay bizi anlamıyor sanması.Ve anlayacağını bildiği kişilere de kullansalarda misal bir garson en kötü ihtimalle işten atılabileceğini düşündüğü için çekinebilir o anda.Ha tabii sokakta , minibüste vs. her yerde her kadın karşılaşıyor bununla.Ama sürekli senden kaynaklıdır demende bana garip geliyor.Eğer benden kaynaklı olsa rahatsız olmam zaten durumdan di mi? Her neyse çok uzatmaya gerek yok böyleyken böyle yani ben yeterince anlattım kendimi diye düşünüyorum.İyi akşamlar.
garson gayet havadan dusmus gibi duruyor...Burdan ayseler gidip orada isim yapacak kadar seks isciligi yaparsa gucenemem dunya boyle degistiremiyoruz senden kaynakli demedim ama genelleme yaptin gibi geldi bende istenilince o durumlarla karsilasilmadiginin ornegini verdim sozlu taciz vs haricinde muhattap olacagimiz kisileri biz seceriz havadan dusmez iyi aksamlar
ne olursa olsun birinin sarkıntılık etmesi "sizden kaynaklı" olamaz ki zaten.
o yuzden bosuna savunma yapmayın bence.
ister mini giyersiniz ister ingilizce konusursunuz ister carsafla gezersiniz... kime ne? size laf atabilme hakkına sahip mi olurlar?
yani bu durum tacize ugrayan kisiyle degil, taciz eden kisiden kaynaklanabilir sadece.
Neden anlamamakta diretiyorsunuz sozlu taciz vs haric muhattap olacaginiz kisiler havadan dusmuyor biz seciyoruz dedim yani cevremizdekileri ve konustuklarimizi disarda rahatsiz edenler sizin yuzunuzdendir demedim Allah askina yazimi anlayin elestirecekseniz kullandigim kelimelerle elestiringarson gayet havadan dusmus gibi duruyor...
eger bahsettiginiz baska birsey ise konu sahibine "haketmissin" mi demeye calısıyorsunuz anlayamadım,
siz ayseler icin gocunmayın zaten,
bazı insanlar her turlu tacizin karsındadır, kostek olmayın yeter.
insanların eşleri bile yıllar sonra istemedikleri seyler icin zorlayabiliyorken neyin tanımasından bahsediyorsunuz ki?Neden anlamamakta diretiyorsunuz sozlu taciz vs haric muhattap olacaginiz kisiler havadan dusmuyor biz seciyoruz dedim yani cevremizdekileri ve konustuklarimizi disarda rahatsiz edenler sizin yuzunuzdendir demedim Allah askina yazimi anlayin elestirecekseniz kullandigim kelimelerle elestirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?