• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

önyargıları yok etmek. :(

Sema altungan

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2013
74
1
296
bu ay ıcınde sevgıımın aılesı ile tanıscam ama bana karsı önyargılılar. sevgılımle 2 yılı askın bırbırımızı tanıyoruz. ilişkimiz gayet güzel ve bırbırımızı cok sevıyoruz. Ama sevgılım karıyer olarak benden daha ust duzeyde benım maasımın 2 katından fazla alıyor sırf bu yuzden ailesi onun parasını yıyecekmısım de kancayı takmısım gıbı göruyor ve ıstemıyorlar benı. buyuk ihtımalle önyargılı olacaklar.ne yapmam lazım bılmıyorum.benım kımsenın parasına ıhtıyacım yok :(. cok şükür bu yasımda ıyı bır gelırım var.ÖNYARGILARI NASIL YOK EDEBILIRIM
mutlu olmak bu kadar mı zor :(

bu ay ıcınde sevgıımın aılesı ile tanıscam ama bana karsı önyargılılar. sevgılımle 2 yılı askın bırbırımızı tanıyoruz. ilişkimiz gayet güzel ve bırbırımızı cok sevıyoruz. Ama sevgılım karıyer olarak benden daha ust duzeyde benım maasımın 2 katından fazla alıyor sırf bu yuzden ailesi onun parasını yıyecekmısım de kancayı takmısım gıbı göruyor ve ıstemıyorlar benı. buyuk ihtımalle önyargılı olacaklar.ne yapmam lazım bılmıyorum.benım kımsenın parasına ıhtıyacım yok :(. cok şükür bu yasımda ıyı bır gelırım var.ÖNYARGILARI NASIL YOK EDEBILIRIM
mutlu olmak bu kadar mı zor :(

Daha tanışmadan bu önyargılardan nasıl haberiniz oldu ki?

erkek arkadasım söyledı kendını üzme falan dedi ama benım moralım cook bozuk :(

İyi de erkek arkadaşının denge kurması, ara bulması gerekirken sana bu sözleri taşıyarak seni daha çok üzmesi normal mi?
Senin düşüncelerini de o tarafa aktarıyordur, işin zor görünüyor.

İyi de erkek arkadaşının denge kurması, ara bulması gerekirken sana bu sözleri taşıyarak seni daha çok üzmesi normal mi?
Senin düşüncelerini de o tarafa aktarıyordur, işin zor görünüyor.[/QUOTE
sanmıyorum cunku o zaman işlerın daha zor olacAgını bilir söylemez. bu tanısma faslı nasıl olur naparız hıc bılmıyorum :(

sanmıyorum cunku o zaman işlerın daha zor olacAgını bilir söylemez. bu tanısma faslı nasıl olur naparız hıc bılmıyorum :(

Sen öyle diyorsan öyledir.
Ben olsam adamın huyu bu diye düşünüp daha dikkatli olurdum.
O kadar kolay güvenmezdim.
Tanışma faslını senin düşünmen de hata bana kalırsa.
Seni tercih eden ve seninle evlenmeye karar veren o.
Seni aileye kabul ettirmek zorunda olan da o.
Senin yapman gereken hiç bir şey yok.

Ön yargılarını yok etmek zorunda değilsiniz. Onlarda size bayılmak zorunda değiller.
Bende laf taşınmaması gerektiğini düşünenlerdenim ama bence söylediği iyi olmuş.
Siz gayet masumane duygularla karşılarına çıktığınızda size bu şekilde laf söyleseler eminim çok kötü hissederdiniz kendinizi.

Size tavsiyem böyle bir durum için size laf soktuklarında duymamazlıktan gelin.
Gülümseyin aldırmıyomuş gibi yapın.
Eğer bozulduğunuzu farkederlerse yıldırırız diye düşünerek üzerinize daha fazla gelirler.
Kararlarınız sözleriniz kendinizden emin olsun.
Yanlarına gittiğinizde kendinize güvendiğinizi hissettirin onlara.
Karşılarında 'ya beni sevmezlerse' diye düşünen bir kız görmelerine izin vermeyin.

Ön yargılarını yok etmek zorunda değilsiniz. Onlarda size bayılmak zorunda değiller.
Bende laf taşınmaması gerektiğini düşünenlerdenim ama bence söylediği iyi olmuş.
Siz gayet masumane duygularla karşılarına çıktığınızda size bu şekilde laf söyleseler eminim çok kötü hissederdiniz kendinizi.

Size tavsiyem böyle bir durum için size laf soktuklarında duymamazlıktan gelin.
Gülümseyin aldırmıyomuş gibi yapın.
Eğer bozulduğunuzu farkederlerse yıldırırız diye düşünerek üzerinize daha fazla gelirler.
Kararlarınız sözleriniz kendinizden emin olsun.
Yanlarına gittiğinizde kendinize güvendiğinizi hissettirin onlara.
Karşılarında 'ya beni sevmezlerse' diye düşünen bir kız görmelerine izin vermeyin.

haklısınız tesekkur ederım.

Back
X