Önyargılı mıyım? (Direksiyon Hocası hk)

Sakın hoca iyi felan diye düşünme, nerdeyse tüm sürücü kursları eksik eğitim verip sınavlarda kalmanı sağlıyor ki tekrar ders alıp tekrar para öde diye, hocanın iyi kötüsü olmaz hepsi aynıdır, ben sınava girdiğimde 18 kişiden sadece 3 kişi sınavı geçmişti, ben şanslıydım ki sınavdan önce gidip benden önceki adaylara neler sordularsa onlara baktım ve sınavdaki çoğu soruyu sürücü kursu anlatmamıştı bile bizzat şahit oldum hepsine.

Bu insanlar nasıl deneyimli olacak o zaman? Sizin şu an istediğiniz hocaniz da bir zamanlar yeni ise başlamıştı. Onlar gerekli eğitimden geçip oraya geliyor. Ben coook deneyimli birinden aldım da ne oldu? Koltuk ayarını bile göstermedi bana. kendim videolardan buldum öğrendim sınava girdim. Benden önceki aday yükseltmiş ben bir oturdum basım tavana değiyor zor indirdim. Hoca sadece telefona bakiyordu çünkü o çok deneyimliydi. Biliyordu her şeyi.
Sınav anında komisyonun ne yapacağını ne olacağını hiçbir deneyimli hoca bilemez. Kurallar bellidir ilk sinyal hatasında gidersin. İstop hakkı 1. Kimi komisyon arabayı çok sarsinca bile sarı hata veriyor.
Park yerlerinde işaretler var her kursun kullandığı o işaretlere göre park yaparken konumunu ayarlarsin.

Benim moralim çok bozuk aslında bu konuda. Arabayı iyi kullandığım halde şu pararlel parkta sarı çizgi meselesi çok zor. 2 defa kaldım 2 hakkım kaldı

Direksiyon dersi özel sürüş dersi için değil de ehliyet almak içinse dert etmeyin. Zaten oradaki hocalar sadece parkuru öğretip, sınavdan geçmeye yönelik taktikler veriyorlar. Hayat boyu geçerli öyle aman aman önemli bilgiler ve özgüven aktarmiyorlar. En azından benim tecrübe ettiğim ve çevremdekilerin başına gelen de böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…