- 10 Eylül 2017
- 1.286
- 2.257
- 53
Bir adamla (30+) sevgilivari gibiyiz. Yani, ikimiz de birbirimizden hoşlanıyoruz, bunu dile getiriyoruz ama birbirimizi biraz daha iyi tanıyabilmek adına zamana bıraktık tam sevgililik olayını. İnsanlara olan ultra güvensizliğimden dolayı bu adamın sosyal medya hesaplarını çeşitli aralıklarla mıcık mıcık ediyorum maalesef. Biraz önce de instagram'da takip ettiği bir kızın fotoğrafının altına "Oo Jessica" yazdığını gördüm. Bu kız, arkadaşı mı yoksa tanımadığı bir kişi mi bilmiyorum ama yaptığı yorum beni çileden çıkarttı. Çok kıskancım. Nasıl tepki vereceğimi bilmeyecek kadar sağlıklı düşünemiyorum maalesef. 30 yaşındayım ve bu yaşta çok daha ciddi uğraşlarla ilgilenmem gerekirken böyle gereksiz şeylerle ilgilenmek beni gerçekten huzursuz ediyor ve iğreniyorum şu an kendimden. Yani, o görünen güçlü duruşumun arkasında böyle aciz bir kişiliğimin olması beni o kadar hırpalıyor ki...
Benim sorunum ne? Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Tokat gibi yorumlara ihtiyacım var.
Benim sorunum ne? Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Tokat gibi yorumlara ihtiyacım var.