Oo Jessica...

Dün görüştüğümüzde benden çok hoşlandığını ama zamanla bir şeylerin oturacağını, beni kaybetmek istemediğini falan söyledi. Çok da yakın davrandı.

Ancak dün bana eski kız arkadaşından bahsetmesi ilgimi çekti. Bu adam ayrıldı diye kız şirkete falan gelmiş, telefonla şirketi arayarak epey rahatsızlık vermiş. Kızı "ruh hastası" olarak tanımlıyordu. Ya düşündüm de bir kız, sevgilisi ondan ayrılıyor diye bunca şeyi neden yapsın? Ruh hastası olan ya bu adamsa? Bir de bana bundan bahsetmesinin ne gibi bir anlamı olabilir?

Instagram'da hesabım olmayan ben şimdi ekran görüntüsünü alıp bu adama yollarsam beni de ruh hastası kategorisine koyacak ve boyle bir adama böyle bir malzemeyi vermeye, benden sonra görüştüğü kızlara benden de ruh hastası olarak bahsettirmeye pek niyetim yok açıkçası.

Doğruyu söylemek gerekirse, baştan beri bu adama karşı içimde güvensizlik duygusu var. Olumsuz bir şeylerin olduğunu hissediyordum, yanılmadım da. Çok üzgünüm.

Bunları görmek için instagram hesabınız olmasına gerek yok ki bir çok site var instagram hesaplarının ayrıntılı goruntulenebildigi. Seni daha iyi tanıyabilmek icin internette seni aratirken gördüm dersiniz. Sonuçta geleceğe dönük bir ilişki düşünüyorsunuz.
Diyorsunuz ki ruh hastası der o zaman siz de onun ne olduğunu size değer vermediğini görmüş olursunuz. Yok gönlünüzü almaya çalışıyorsa bir daha da böyle davranışlarda bulunmazsa bir şans verirsiniz.
Hisleriniz çok yoğun olmasa aman boşverin derdim de hisleriniz bu kadar yogunken kesinlikle yuzlesmeniz lazım.

Kasım ayında Jessica'nın bir fotoğrafına kalp koymuş bu adam. Hesap açıp bu kalp için izah istemeye gerek var mı sizce?

Biseyleri netlestirip önünüze bakabilmeniz icin gerek var bence. Ama siz derseniz ki konusmama gerek bile yok hayatımdan onu çıkardım. O zaman baska tabi

Bir adamla (30+) sevgilivari gibiyiz. Yani, ikimiz de birbirimizden hoşlanıyoruz, bunu dile getiriyoruz ama birbirimizi biraz daha iyi tanıyabilmek adına zamana bıraktık tam sevgililik olayını. İnsanlara olan ultra güvensizliğimden dolayı bu adamın sosyal medya hesaplarını çeşitli aralıklarla mıcık mıcık ediyorum maalesef. Biraz önce de instagram'da takip ettiği bir kızın fotoğrafının altına "Oo Jessica" yazdığını gördüm. Bu kız, arkadaşı mı yoksa tanımadığı bir kişi mi bilmiyorum ama yaptığı yorum beni çileden çıkarttı. Çok kıskancım. Nasıl tepki vereceğimi bilmeyecek kadar sağlıklı düşünemiyorum maalesef. 30 yaşındayım ve bu yaşta çok daha ciddi uğraşlarla ilgilenmem gerekirken böyle gereksiz şeylerle ilgilenmek beni gerçekten huzursuz ediyor ve iğreniyorum şu an kendimden. Yani, o görünen güçlü duruşumun arkasında böyle aciz bir kişiliğimin olması beni o kadar hırpalıyor ki...

Benim sorunum ne? Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Tokat gibi yorumlara ihtiyacım var.
Hayatın tokadını yemediğiniz için(umarım hiç bir zaman yemezsiniz) böyle şeyleri takıyosunuz.30lu yaşlar bir kadının en güzel yaşları bence tadını
Çıkarın.

Dogru jessicalar yollu
Ayse fatmalar arkadaş
Çıkın su kafalardan artik ya...
ne alaka??? Jesaicalar yollu mu diyorsunuz siz kendi fikrinizi yazdınız sanırım :)
Demek istediğim jessica adında bi arkadaşı olması imkansız, özellikle de samimi arkadaşı olması çünkü adamın öyle bi ortamı yokmuş.

ne alaka??? Jesaicalar yollu mu diyorsunuz siz kendi fikrinizi yazdınız sanırım :)
Demek istediğim jessica adında bi arkadaşı olması imkansız, özellikle de samimi arkadaşı olması çünkü adamın öyle bi ortamı yokmuş.
Bunu konu sahibi dahi bilemez ki...
Eski tanıdıktır belki...ki zaten tanıdığı belli
Jessicayi

Ben olsam oyle bir fotograf altina oyle bir yorum yapilirsa o yorumu nutku tutularak yaptigini dusunurum.

Kac takipcisi var? Binlerce takipcisi varsa unluyse cok ciddiye almam ben.. ama tanidik degilse oylesine kesfetten geldigini dusundugum biriyse.. guzelse veya degilse farketmez.. herhangi bir disi sinegi bile :) kiskanirim ve eninde sonunda trip atarak sorarim yani..
halbuki kiskanmiyo gibi yapsak nolurki? 1 yap 2 yap 3. Ye olmuyo küsüyorum :)) trip atiyorum

Birde bu durumda goguslerine bakip dedi belki...oooo yessica vay yavrum vayyy diye anlardim.. :)))

Kac takipcisi var? Binlerce takipcisi varsa unluyse cok ciddiye almam ben.. ama tanidik degilse oylesine kesfetten geldigini dusundugum biriyse.. guzelse veya degilse farketmez.. herhangi bir disi sinegi bile :) kiskanirim ve eninde sonunda trip atarak sorarim yani..
halbuki kiskanmiyo gibi yapsak nolurki? 1 yap 2 yap 3. Ye olmuyo küsüyorum :)) trip atiyorum

Birde bu durumda goguslerine bakip dedi belki...oooo yessica vay yavrum vayyy diye anlardim.. :)))

Valla ünlü veya ünsüz, kızın nasıl olduğu fark etmiyor. 30+ bir adam abaza gibi "Oo Jessica" şeklinde yorum yapıyorsa bence sıkıntı büyük. İşin ilginç yanı, yaptığı yorumu herkes görebiliyor, o da bunun farkında ama öyle rahat ki umrunda değil yorumunun görünmesi.

Back
X