ooof offf kızlar bana fikir verin :(

bence kaynana,oğlunun işsizliğinden dolayı bu işin olmayacağını düşündüğünden masrafa girmek istememiş herhalde

en çok bu yorumu beğendim.......kendi oğullarına güvenleri olmayabilir.......oğlu uğraşmıyor kendi niye uğraşsın ki.....çalışmak istemiyorsa sen yorulursun

Altın hediye mediye geçelim bunları..
Ama hal ve hareketler, tavırlar verilen değeri gösterir.

Değer vermiyorlar demek ki sana.

aklısınz hepınız kv demıorum ona zaten yabancı bı kadın bılmezden geldıgınede emınım ama annmlerın knsması lazım bnm ortaya atılmmda dgru degil bnmde çok agırıma gitti aılem onay vermıyo degıl ama ısszlıgını sorun edıp basıma kalkıolar e etrafta gorunce hakszda degıller goruyorum ama sure ver dıyenlerr oluyo bı yıl kadar nısanlı kal anla dıyen var mutszm kafam karısık pişman olmakta ıstemıorum

sozlenırken muhasebecıydı bn 20 o 23unde sonra aksılık cıktı ısten ayrıldı bırdahada duzen tutmadı

cabalıyo ama rahatı arıyo sımdıde tutturmus playstatıon dukknı accam dıe :/

umarıum ılerde bzde szn gbı oluruz sevıyorum dıyo ayrılık lafına tahammul edemıo ama bıolemıorm

Tatlim eger tavirlari farkliysa bilemem ama bizim burda sozde hediye alinip verilmez. Sadece yuzuk alinir ama aizin onceden aldığınız Gümüşler gibi diil
Hos bi tek tas falan. Misal istenir kiz sonra verilir kp yüzüğü takar el opusulur biter. O hediyeler falan hep nisanda olur. Belki boledir adetleri. Ama dediğim gibi baska tavirlari da varsa bilmiyorum. ..

Ayrica benim nisanlimda işsiz kaldi şimdi. Bazi isleri oda geri çeviriyor. İşsiz die onu istemediği bir işte calismaya zorlayamamki. Ama bu onun bes para etmez tembel biri oldugunuda gostermezz...

Son düzenleme:
Hiç Kimse Düzelmez, Kuru Sevgi de Yetmez Aklını Kullan Duygularını Değil Yoksa Sürünürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…