- Konu Sahibi blackgirl3434_34
kızlar bi sorunum daha var. saçlarıma röfle yaptırdım.çook sık ve çok kalın atmış.çok sarı oldm
rengi düzelirmi nolur yaaa bi fikir verin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de röfle istedim ama kuaför yapmıyor saçlarım önce kahve rengine boyanmalıymış benimki paptya sarısı diplerim siyah niye olmuyor anlamadım bu kuaförlerin işine akıl ermiyor. senin röflen kendi saçın üstünemi canım. yapacak bişe yok zamnla rengi oturur gözün alışır
cila attırırsan renk biraz daha açılır saçın şerit gibi görünüyorsada tek renk olur
canım bende ilk önce yaptırınca cok sarı gelmişti ve her gören çok çiğ olmuş cila attır demişti ama ben bekledim 20 gün sonra renk oturmaya ve gözüm alışmaya basladı bir ay beklemelisin bnce renk anaca oturuyor sonra cok hoş oluyor birde azda olsa makyajla dolaş yada ne bileyim sacına sekil ver banda felan tak alışana kadar
ben hiç yaptırmadım ama çevremde gözlemlediğim kadar ilk başta çiğ duran ya da ne bileyim olmamış dediğimiz renk 2 hafta sonra çok hoşuma gidiyor.Yapanında bakanında
Bence bekle canım renk biraz otursun hem gözünde alışcak.
Oturur canım endişe etme benim bildiğim röfleli saç yıkandıkça kendini buluyor.Hiç takılma sen
Şunu düşün saçında yanma,kopma filan olmamış.Röfle isteyipte yanar diye yaptıramayan kaç kişi var.Biri benRenk oturcak merak etme
ben dün yaptırdım zaten saçım kısacık 70 lira para aldı ve hiç belli olmadı ben azıcık sarı istiyodum ama hiç belli bile olmadı yani eşim olmuş güzel diyo ama ben beğenmedim kuaförede söyledim hiç belli olmadı diye olurmu ayy ay harika oldu diyo sinir oldum