- Konu Sahibi blackgirl3434_34
ozaman bende hergun yıkasammı? bende zamanla oturur rengı sanıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben bugün başka bi kuaföre gittim adam işinin ehliydi anlattım derdimi saçımın önüydü benm tek sıkıntm ilk kalın olan şeritlere koyu boya yaptı sonrada cila attı saçımın önü çok hoş oldu ve tüm sıkıntım sona erdi bence sizde gidin.
ama onden 1 cm falan cıkınca oralar koyu kalmıcakmı? ozaman bıraz kotu durmazmı
anlamadm cnm önümü zaten uzaynca heryerden gelcek kötü olcaksa o zmn olcak![]()
bende yarın kuaföre gitcem bi cila attırıp koyulaştırcamm :)) gölge gibi dursun röflelerim sarı sarı olmasın artık gitmedi yüzümee![]()
bende pek kuaför hatası yok aslında önce gölge attırcaktım ama katalogta bir resim gördüm böyle olsa nasıl olur dedim onlarda güzel olur dedi ve birden gölge yerine sapsarı oldusendemı aynı dertten muzdaripsinsenınkı nasıl oldu? benımkıler kalın ve sık atıldı
önü şerit gıbı duruyo ve çok açık
bende pek kuaför hatası yok aslında önce gölge attırcaktım ama katalogta bir resim gördüm böyle olsa nasıl olur dedim onlarda güzel olur dedi ve birden gölge yerine sapsarı oldu
ama alt zemin çok koyu kahve olduğu için çok hoşuma gitmio ilk gören yadırgıyor ama sonra gözleri alışıyor. hani güzel olduğundan değil yani :88: bende hergün yıkadım belki alt zemin birazda açıllırda hoş durur diye ama yok yani olmuyorben yıkadığımla kalıorum
yarın bi cila altırcam kuaföre gidip bakalım ne diycek kuaför ama kararlıyım gölge gibi dursun ptesi okul açılıo böyle girmek istemiorum milletin içine evde aynaya bakmadıkça sorun yokk![]()
kuaföre gittim bugün cila attı rengi tam istediğim gibi oturdu keşke 1 hafta beklemeseydim :))) hergün yıkıordum bu kış günü bence sende vakit kaybettme kuaföre git en iyi bçözüm bu
kızlar rofle yaptıralı 1 ay oldu veeeeeeeee rengı oturdu harıka oldu![]()
![]()
![]()
ama uclar bıraz koyu kaldı
![]()
![]()