- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Benimde gün içinde birşey yemek hiç aklıma gelmez ne kadar kötü bir alışkanlık aslında yaaa...Mesela sabah her şey mükemmel gece yatmadan süt ile kurabiye yiyip yatıyorum.
Sabah kalkınca nedennnnnnn???? :))
Gün içinde kendimi aç bırakıyorum gece film izlerken vs çok yiyorum.
Yapmayanda var youtubeda Karatay yapan bir kız var çöp gibi oldu biraz yürümüş yaptığı şey bu
Allah Allah halbuki bizim buralarda hasetlikten kurudu derler ama herkeste olmuyo demek kionerimde kiskanma bogazini tut yeter
Karatay beslenmesini uygulamak kolay değil yalnız. Hiçbir paketli gıda yemeden, şekeri tamamen keserek beslenildiğinde zayıflamak olağan. Hareket de etmiş uygulayan kişi. Vücudu da müsaittir. Herkes aynı değil. Senelerce yerleşmiş bir fazlalık varsa kardiyo yapmadan incelmek çok zor. Sarkmalar yaşanması da muhtemel. Sağlıklı bir besin düzeni ve jillian michaels programlarıyla bir ayda çok rahat toparlanır vücudunuz. Her yapmadım diyene de inanmayın, bazı insanlar sınava hiç çalışmadım diyip 100 alan öğrenci gibi oluyor. Emin olun 5-6 km yürümüştür her gün.
jillian ı yapabilen babayiğit boğazını tutmasada olur bence:))
WhatsApp durumu kız video yollamamış kiBogazini tut spor yap :) kesin gorumcen senin inadina video gondermistir dikkat et :))
Bu yorumu 3 yıldır güzel bi vucuda hayran olarak bakan ve tam 1 aydır diyet ve spor yapan bi kadın olarak yazıyrm tam 4 kilo verdim şuana kadar 6 kilom kaldı şuanDemek ki yeterince kilo vermek istemiyorsan çok istesen bugun başlar azimle devam edersin canım çokta takılcak bi durumda değilsin şimdilik ama artık dur deme vakti bence senin için :)
Bende senin gibiydim hep diyet yapıyor zannediyordum kendimi aç kalıp akşam ne varsa yiyordum televizyon karşısında bi diyetisyene hittim iki ayda 14 kilo verdim sizd gidin lütfen kendinize eziyet etmeyinMesela sabah her şey mükemmel gece yatmadan süt ile kurabiye yiyip yatıyorum.
Sabah kalkınca nedennnnnnn???? :))
Gün içinde kendimi aç bırakıyorum gece film izlerken vs çok yiyorum.
Karatay beslenmesini uygulamak kolay değil yalnız. Hiçbir paketli gıda yemeden, şekeri tamamen keserek beslenildiğinde zayıflamak olağan. Hareket de etmiş uygulayan kişi. Vücudu da müsaittir. Herkes aynı değil. Senelerce yerleşmiş bir fazlalık varsa kardiyo yapmadan incelmek çok zor. Sarkmalar yaşanması da muhtemel. Sağlıklı bir besin düzeni ve jillian michaels programlarıyla bir ayda çok rahat toparlanır vücudunuz. Her yapmadım diyene de inanmayın, bazı insanlar sınava hiç çalışmadım diyip 100 alan öğrenci gibi oluyor. Emin olun 5-6 km yürümüştür her gün.
Haklisin.Emek olmadan yemek olmuyor yav. "Ayyhh ben hiç kısmadım yememden şekerim her şeyi yedim, spor da yani akşamları yürüdüm sadece bakın ne kadar fitim" diyen manken bozuntularını pek sallamamak lazım. Sağlıklı beslenme konusunda öğüt veren, Youtube'tan kendini sağlıklı yaşam gurusu ilan eden o ablaların çoğu bulimik. :/
Dogru ama bole olanda var ciddiyim.Emek olmadan yemek olmuyor yav. "Ayyhh ben hiç kısmadım yememden şekerim her şeyi yedim, spor da yani akşamları yürüdüm sadece bakın ne kadar fitim" diyen manken bozuntularını pek sallamamak lazım. Sağlıklı beslenme konusunda öğüt veren, Youtube'tan kendini sağlıklı yaşam gurusu ilan eden o ablaların çoğu bulimik. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?