• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oooy dağllaaarr.. bitmeyen sorunlar.

sevgidenbihaber

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2017
138
67
28
selamünaleyküm nerden başlayacağımı bilmiyorum ama ben bi başliyim eminim burdan cok güzel fikirler cıkacak. 25 yaşındayım matematik gibi bidersin öğretmeni olma adayıyım ama ne bi konuşma potansiyelim var ne bi dik durabilme . Aslında özgüvenim var kendimi seviyorum güzel de buluyorum ama bunu insanlara yansıtamıyprum hala bekarım benden kaaç yaş küçük insanlar yaşıtım olan arkadaşlarım ise ya evli ya da sözlü. Yahu her türlü sıkıntı mevcut bende insanlarla konuşamıyorum onlara cevap veremiyorım onlar beni üzüyo ben salak salak gülüyorum iş görüşmesine gidiyorım yok anacım kendimi ifade edemiyorım konuşamıyorum ya . Gercekten bunu kendime yük ediyorum evlilik görüşmesine gidiyorum yine konuşamıyorum karşımdaki sadece güzel bulduğu için konuştuğunu söylüyor başka bi özelliğim yok naifliktenince ruhluluktan öleceğim bre komşular .. offf offfff . Aslında sertim mizac olarak içimde hırcın bi insanım ama insanların laf sokmalarına bi türlü cevap veremiyorum yav cıldırıyorum arkadaşım yok tek bi adkadaşım yok cünkü insanların yaptığı yanlışlarda onlara yanlışlarını anlatamadığımdan silmeyi tercih ediyorum. Yalnız kalıyorum sanırım hep yalnız kalıcam yalnız ölücem yalnız ..

selamünaleyküm nerden başlayacağımı bilmiyorum ama ben bi başliyim eminim burdan cok güzel fikirler cıkacak. 25 yaşındayım matematik gibi bidersin öğretmeni olma adayıyım ama ne bi konuşma potansiyelim var ne bi dik durabilme . Aslında özgüvenim var kendimi seviyorum güzel de buluyorum ama bunu insanlara yansıtamıyprum hala bekarım benden kaaç yaş küçük insanlar yaşıtım olan arkadaşlarım ise ya evli ya da sözlü. Yahu her türlü sıkıntı mevcut bende insanlarla konuşamıyorum onlara cevap veremiyorım onlar beni üzüyo ben salak salak gülüyorum iş görüşmesine gidiyorım yok anacım kendimi ifade edemiyorım konuşamıyorum ya . Gercekten bunu kendime yük ediyorum evlilik görüşmesine gidiyorum yine konuşamıyorum karşımdaki sadece güzel bulduğu için konuştuğunu söylüyor başka bi özelliğim yok naifliktenince ruhluluktan öleceğim bre komşular .. offf offfff . Aslında sertim mizac olarak içimde hırcın bi insanım ama insanların laf sokmalarına bi türlü cevap veremiyorum yav cıldırıyorum arkadaşım yok tek bi adkadaşım yok cünkü insanların yaptığı yanlışlarda onlara yanlışlarını anlatamadığımdan silmeyi tercih ediyorum. Yalnız kalıyorum sanırım hep yalnız kalıcam yalnız ölücem yalnız ..

yani evet; başlıkta alakasız olmuş.

ayrıca evlilik görüşmesi nedir yahu.

25 yaş evlilik için erken zaten bence. Arkadaşın olmaması senin yanlış biri olduğunu göstermez. Kendini öğretmenliğe hazır hissetmiyorsan tek kişiye özel dersden başla açılmırsın yavaş yavaş. Çözümü olmayan şeyler değil bunlar kendini küçük görme.

Yahu her türlü sıkıntı mevcut bende insanlarla konuşamıyorum onlara cevap veremiyorım onlar beni üzüyo ben salak salak gülüyorum iş görüşmesine gidiyorım yok anacım kendimi ifade edemiyorım konuşamıyorum ya . Gercekten bunu kendime yük ediyorum evlilik görüşmesine gidiyorum yine konuşamıyorum karşımdaki sadece güzel bulduğu için konuştuğunu söylüyor başka bi özelliğim yok naifliktenince ruhluluktan öleceğim bre komşular .. offf offfff . Aslında sertim mizac olarak içimde hırcın bi insanım ama insanların laf sokmalarına bi türlü cevap veremiyorum yav cıldırıyorum arkadaşım yok tek bi adkadaşım yok cünkü insanların yaptığı yanlışlarda onlara yanlışlarını anlatamadığımdan silmeyi tercih ediyorum.

Ne karisik bir insansin sen. Pilav ustu nutella gibi. :KK53:

Konu sahibesi aslinda renkli bir kisilige benziyorsun?
Hani normalde iletisime gecemeyen insalarda utangaclik olur,sen bence senaryoda iyi ama gosterime koymakta tikaniyorsun gibime geldi:KK53:
Bende karisik yazmisim ya virusmusun kizim:KK45:

iletişim sorununu çözmelisin bence. sadece mesleğin için değil; hayatımızın her döneminde insanlarla iç içeyiz ve birbirimize ihtiyacımız var.

sen derdini anlatamazsan (her konuda) kimseden bişey bekleyemezsin ki.

Konu sahibesi aslinda renkli bir kisilige benziyorsun?
Hani normalde iletisime gecemeyen insalarda utangaclik olur,sen bence senaryoda iyi ama gosterime koymakta tikaniyorsun gibime geldi:KK53:
Bende karisik yazmisim ya virusmusun kizim:KK45:
Acaba ben aslında böyle bi insan değilim de kendimi böyle mi zannediyorum da ondan mı böyle davrnaıyorum? Ama ben daha dik yürümeisni bile öğrenemedim :(

Çok kitap okur musunuz

Hep annemim yüzünden oluyo bunlar beni hep eleştirir o. Ben uzak şehirde yaşadım gayet düzgün bi psikolojim vardı insanlarla konuşup derdimi anlatabiliyodum arada ağlıyodum anlatırken ama olsun yine de insanlarla iletişime gecebiliyodum ama eve döndüğümden beri annem babam beni hep ezmeye calışıyo sen sus sen ne biliyosun ki dik yürü şunu yap bunu yap falan diyip duuruyolar liseye giden bi kardeşim var hep onla karşılaştırıyolar beni o daha iyi konuşuyo o daha iyi yürüyo gibi sürekli baskı yapıyılar gerçekten o kadar sıkıldım ki bunlardan odamdan dışarı çıkamıyorum bi türlü .

Bu yazma şeklinden kendini ifade edisinden hiç belli olmuyor öyle içine kapanikligin hazır cevap gibisin bilemedim valla

Sakin ol şampiyon.

Sen matematik denen illeti çözmüşsün, bunlarımı çözemeyeceksin :KK66:

Bak bana mesela. İyi konuşurum, özgüven patlaması yaşarım gel gör ki matematiğe japon muamelesi yaparım. :KK66:

Bir iletişime geçemedim anla :KK66:
Ay öyle deme hayat matematik gibi olsa çözmüştüm de hayat biraz tarih gibi okuyorum okuyorum aklımda kalmıyo unutuyorum gibi

Hayır pek okumam ondan mı kaynaklı acaba..
Kitap okumak gerçek anlamda insanın kendini ifade etmesinde büyük gelişmeler sağlıyor. Çünkü siz kafanızda ne kadar güzel şeyler düşünseniz de bunları karşıya yansıtamadığınız sürece bunlar hiçbir anlam ifade etmiyor. Kitap okumaksa size yeni kelimeler, yeni cümleler katıyor. Mesela sizin düşündüğünüz ama karşı tarafa hiç yansıtamadığınız bir düşünceniz bir kitapta akışkan biçimde sayfalarca anlatılmış olabiliyor. Bu bağlamda bence kitap çok şey katıyor

Acaba ben aslında böyle bi insan değilim de kendimi böyle mi zannediyorum da ondan mı böyle davrnaıyorum? Ama ben daha dik yürümeisni bile öğrenemedim :KK43:
Bak canim hersey dusuncelerimizde biter ve dusuncelerimiz duygularimizi olusturur buraya kadar tamam:)
Simdi gelelim sana,yazim seklinden anladigim kadariyla depresif bir insan degilsin sen aksine icinde civil civil bir kiz var,sadece kendin hakkinda o kadar olumsuz dusunuyorsunki (tam tersiymissin)gibi hissediyorsun ve bu seni huzursuz dolasiylada mutsuz ediyor...
Bir dusun bakalim nasil bir cevreye sahipsin bilmiyorum ama,kendini yanindayken cook rahat hissettigin seni bloke etmeyen birisi varmi?

Back
X