• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oooy dağllaaarr.. bitmeyen sorunlar.

Kendine inan asabilirsin,o zaman nacizane kucuk bir tavsiyede bulunayim:)

Mecburen evdesin su aralar issizlik nedeniyle sanirim,ilk olarak annen le olan iletisimini duzeltmeye calissan?
Yani surekli diken altidasin yine ne diyecek,neye azarlayacak diye dusunerek endiseleniyor ve dolasiyla korku olusuyor icinde ve bu duygu seni ele geciriyor bloke oluyorsun kendini ona istedigin gibi ifade edemedigin icin" amaaann bosver ya nasil olsa anlamiyacak" deyip kabuguna cekiliyorsun canim buda seni iyice dibe cekiyor haliyle...sakin buna izin verme iplerin senin elinde unutma nereye cekersen oraya gidersin
Ayy gercektne öyle düşünüyorum nasıl aşacam ki ınla sorunumu konuşmaya başlayınca 3 dk sonra beni sinir edici iğneleyici cümleler kıruyo ben çıldırıyorum dyanamıyorum kalkıyorum başka yere gidiyorum.

Ayy gercektne öyle düşünüyorum nasıl aşacam ki ınla sorunumu konuşmaya başlayınca 3 dk sonra beni sinir edici iğneleyici cümleler kıruyo ben çıldırıyorum dyanamıyorum kalkıyorum başka yere gidiyorum.
Annenle arana duvar oruyorsun cunku,aksine ne konusursa konussun kirici olmadan cevabini verebilirsin tatliya baglayabilirsin bence,seni bloke eden annenle iletisimsizligin onunla arandaki duvari kaldirirsan sabirli olursan bak hersey nasilda degisecek:)guzel.dusun guzel.olsun hersey...

İnşallah aşabilirim çok sağolum cevremde sizin gibi insnalar olmalı..
evet bana kendimi değerli hissettiriyorlar ne dersem siyim naparsam yapiyim eleştirmiyolar hep yanımda duruyorlar

Canım benim sen zaten çok değerlisin,senden başka bir tane yok ki şu evrende.Bak biz naneelimoonn naneelimoonn ile iki gündür telepatik olarak anlaşıyoruz,Şimdi de burda sana yazıyoruz.Bak ben teee dünyanın bir ucundan yazıyorum.Aşılmayacak bir durumun yok kendini sürekli dışarıdan, davranışların annen ve halan üzerinden yönlendiriyor olabilirsin.Kendine, sadece sen olduğun gibi seven sana değer veren insanların gözünden değerlendirebilsen annen yapısındaki insanlara sadece sevgi yoksunu,ego kurbanı orak değerlendirir,onları acıyarak kabul edersin.Zamanla onların etkisini inanılmaz azaltacaksın önce düşünce boyutunda,sen azalttıkça da onların senin üzerinde hiçbir etkisi olmayacak.Ve onların davranışları da sana karşı aynı oranda sönecek nacizane

S
Canım benim sen zaten çok değerlisin,senden başka bir tane yok ki şu evrende.Bak biz naneelimoonn naneelimoonn ile iki gündür telepatik olarak anlaşıyoruz,Şimdi de burda sana yazıyoruz.Bak ben teee dünyanın bir ucundan yazıyorum.Aşılmayacak bir durumun yok kendini sürekli dışarıdan, davranışların annen ve halan üzerinden yönlendiriyor olabilirsin.Kendine, sadece sen olduğun gibi seven sana değer veren insanların gözünden değerlendirebilsen annen yapısındaki insanlara sadece sevgi yoksunu,ego kurbanı orak değerlendirir,onları acıyarak kabul edersin.Zamanla onların etkisini inanılmaz azaltacaksın önce düşünce boyutunda,sen azalttıkça da onların senin üzerinde hiçbir etkisi olmayacak.Ve onların davranışları da sana karşı aynı oranda sönecek nacizane
ha siz buni nasıl başaraysiniz? Ya ben sizi sevdim benimle arkadaş olun :)

buttrfly buttrfly arkadasimiz cok hakli ve onun bu sozu bana degerli bir soz hattirlatti:)

EHEMIYYET VERIRSEN COGALIR,VERMESSEN KUCULUR GIDER..

Hersey boyledir aslinda ne kadar anlam yuklersen o kadar cogaltirsin dert dedigin seyleri,hatta hastaliklarda bile boyledir bu ne kadar dinlersen vucudunu hani agrilara odaklanirsan o kadar cok hastalik uretirsin..

selamünaleyküm nerden başlayacağımı bilmiyorum ama ben bi başliyim eminim burdan cok güzel fikirler cıkacak. 25 yaşındayım matematik gibi bidersin öğretmeni olma adayıyım ama ne bi konuşma potansiyelim var ne bi dik durabilme . Aslında özgüvenim var kendimi seviyorum güzel de buluyorum ama bunu insanlara yansıtamıyprum hala bekarım benden kaaç yaş küçük insanlar yaşıtım olan arkadaşlarım ise ya evli ya da sözlü. Yahu her türlü sıkıntı mevcut bende insanlarla konuşamıyorum onlara cevap veremiyorım onlar beni üzüyo ben salak salak gülüyorum iş görüşmesine gidiyorım yok anacım kendimi ifade edemiyorım konuşamıyorum ya . Gercekten bunu kendime yük ediyorum evlilik görüşmesine gidiyorum yine konuşamıyorum karşımdaki sadece güzel bulduğu için konuştuğunu söylüyor başka bi özelliğim yok naifliktenince ruhluluktan öleceğim bre komşular .. offf offfff . Aslında sertim mizac olarak içimde hırcın bi insanım ama insanların laf sokmalarına bi türlü cevap veremiyorum yav cıldırıyorum arkadaşım yok tek bi adkadaşım yok cünkü insanların yaptığı yanlışlarda onlara yanlışlarını anlatamadığımdan silmeyi tercih ediyorum. Yalnız kalıyorum sanırım hep yalnız kalıcam yalnız ölücem yalnız ..
Aleykümselam kaç kişi selamı alacak acaba...Kadının konuşmayanı makbuldür erkeklerin gözünde bence seninle evlenecek adam şanslı ya bizi ne yapsınlar mecbur çekiyorlar.

Back
X