esocum,duffiecim çok ama çook teşekkürler:) esom darısı başına az kaldı seninde hiç stres yapma hersey çok güzel olucak inşallah.. duffie senin de bandajın yarın çıkıyor değil mi haberlerini bekliyoruz merakla:)
kızlar burnumun eski halini ve 11. gün resimlerini ekledim..şuan bandajlı ve şiş..haftaya bandajsız halini de eklerim..:)
kızlar burnumun eski halini ve 11. gün resimlerini ekledim..şuan bandajlı ve şiş..haftaya bandajsız halini de eklerim..:)
küebra,misserable ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. ve ve tabiki sihirli ellerin sahibi doktorumuz emre ilhan' a.:) noname bakablrsin tabiki..
emeraude,
Muhteşem olmuş ya, çok beğendim.Ayrıca yüz hatların da çok güzel, güzelliğin iyice ortaya çıkmış.
çok mersi canımopuyorumnanaktan
Cherry21 canım buradan cevap yazıyorum sana:) bnde çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum ameliyat olmakla..nasıl değişiyor nasıl farklı hissediyor insan.. Emre İlhan BURUNDaŞlarıyız biz ne mutlu bize
çok mersi canımopuyorumnanaktan
Cherry21 canım buradan cevap yazıyorum sana:) bnde çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum ameliyat olmakla..nasıl değişiyor nasıl farklı hissediyor insan.. Emre İlhan BURUNDaŞlarıyız biz ne mutlu bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?