emre bey gittikce asiyor kendini vallaa masallah diyelim biricik doktorumuzaa alkisalkisalkis
off benimde bi inse şişlerim içimede sinse koysam çarşaf çarşaf foto ama henuz istediğim gibi değil durum
merhaba canım kacgün olmustu ameliyat olalı ve emre beye mı olmustun ameliyatını burnunun neresi içine sinmedi merak ettim bilgi verirsen sevinirim canım... bilmiyorumkismile
Kızlar benim bugün 11. günüm. Ben tam gülümseyemiyorum. Üst dudağım fazla havaya kalkmıyor. Yani şöyle anlatayım üst dişlerime bakamıyorum, üst dişlerin anca yarısını görebiliyorum. Eskiden diş etlerimi bile görebilirdim. Şimdi üst dudağım ile burnum arasındaki yerin sert olduğunu hissediyorum. Hani burun ucunuzda sertlik hissederizya (siz de hissediyorsunuz değil mi?) işte o sertliği burunla dudak arasındaki bölgede de hissediyorum.
Sizde de böyle birşey oldu mu? Emre Bey'le Pazartesi görüşeceğim. O zaman soracağım ama daha Pazartesi'ye var. Size sorayım dedim.
aynısı bndede var canım.üst dişlerimi göremiyorum pek..gülerken esnerken gergin hala..ama normal bunlar snn 11. bnm 12. günüm.
bu arada benim de pazartesi randevum var 7 gibi orda olucam bandaj çıkıcak.senin kaçta randevun?
kızlar burnunuza masaj yapıyomusunuz? bikaç başlıkta o tarz şeyler okudum.emre bey tavsiye ediyomu masajı?
emeraude, burnuna tek kelimeyle bayıldım gözlerin güzelliği pat diye ortaya çıkmış ne kadar yakışmış yeni burun, iyi ki olmuşsun ameliyatı valla bu resimleri görüp cesaret alıyorum. dediğim gibi her zaman ameliyata sıcak bakmıyorum ama Emre beyin sayfasındaki herkes iyi ki olmuş diyorum sonuçlar harika
kizlar ikitane daha koydum 25 gün olmus bilee :) zaman cabuk gecio:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?