Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

ameliyati geride birakmis arkadaslar hepinize gecmis olsun darisi bizlere :)
Emre bey kac günde cevap veriyor internet sitesi üzerinden resmimi gönderdim, sabirsizlikla cevap bekliyorumda. Tasarim yapiyormu sürec nasil isliyor yurt disindayim gelip konusamayacagim yüzyüze karar vermeden.

@xhepia walla bugün foto yolladım bi kaç kişiye, sen söylemesen tanımazdım diyenler oldu:) bana o kadar değişmemiş gibi geliyo da alçı çıkınca belli olacak tabi ifadem filan..

@CarpeDiem selam:) evet denizle senin beyninizi yemiştim o gün, hepsi de ne kadar boşaymış canlı örneğim işte sana;) iyi oldu bak foruma geldiğin, teması koparmayalım;)

@duffie: aynen öyle canım..öncesi çok daha zordu..zaten benim sorunum düzeleceğine bir türlü inanamayışımdı.. Ona da Emre Bey'in yaptığı işleri gördükçe inandım ve başka doktorların da yaptıklarını görünce emin oldum bu işte en iyinin kim olduğuna

esocum cok cok gecmis olsun gercekten burnun süper olcakk demistiim sanaa dimiii sositososito
simdiden belli yani bomba olacagiii kendinee iyi bakk iyi haberlerini ve resimlerini bekliyoruzzzz

senin verdiğin gazları unutur muyum hiç:) çok sağol kübra, iyi haberler olduğu sürece paylaşırım, foto da eklerim.. sen iste;)

acaba direkt email adresi varmi kimsede ? ben internet sitesi üzerindeki form dan göndermistim ulasmadi sanirim.

canim, bende gecen hafta mail atmistim, birkacgün bekleyip yanit alamadiktan sonra öbür siteden yazdim diyer sayfasina girdim rinoplas...diye ordan yazdim hemen ertesi günü yanit geldi. Bugün dr.beyle konustum emreilhan.com dan attiysan benim gibi, eline ulasmamistir. O sayfada hata varmis ama düzeltecekmis. kaydirigubbakcemile2

Back
X