Kızlar belki bana kızacaksınız ama bu güne kadar buradan bir çok Emre İlhan burnu gördüm ve şunu söyleyebilirim ki Emre beyin yaptığı burunlar biraz birbirine benziyor gibi hepsi önü yuvarlak kıkırdak kısmı ile kemik kısmı düzeltildikten sonra kesi yeri belli gibi ki bence bu burun estetiğinin yapaylığını en çok gösteren etki bilmem anlatabildim mi ve açıları da çok kavisli gibi geliyor bana şimdi buradan herkes kızacak bana ama. Evet kesinlikle Emre beyin işini çok ciddiye aldığını çok temiz ve titiz çalıştığını buradan okuduğum bilgiler doğrultusunda bende düşünüyorum kendisini tanımasamda. Ama bana sanki kendisinin hastalarına yaklaşımından bir çok kişinin etkilendiği izlenimi geçti. Bence akıllı olmak gerek yani bir doktor sizi dinlediği bütün anlattıklarınızı önemsediği ve sizlere insanca muamele yaptığı için iyi doktor olamaz. Zaten ülkemizin en büyük sorunu da bu bütün doktorların böyle olması lazım. Kendisini tenzih ediyorum elbette bunlar kendisinin artı yanları ama. Bence özellikle estetik burun ameliyatlarını kesinlikle alanında uzman bir estetik cerrahın yapması şart diye düşünüyorum nacizene fikrim bu. Lütfen bana kızmayınnnn....)
Sevgili mernem, çat diye çıkıp bunları yazman bana garip geldi ama okuyan diğer insanlar için fikrimi yazma ihtiyacı duydum ve savunduğun düşüncelere göre bi iki sorum var..
Diyorsun ki akıllı olun iyi doktor seçin.. senin iyi doktor anlayışın nedir peki? (isim istiyorum ama marka değil!) yani titri mutlaka plastik cerrah mı olmalı, hala bu soruda takılıp kaldıysan daha gidecek çoook yolun var..bunun ne kadar önemsiz olduğunu zamanla anlayacaksın

Çünkü ben daha iyi bir cerrah, bu işi daha iyi yaptığına inandığım birini bulamadım..Öyle biri yok. Bulsaydım ne yapacaktım biliyor musun, isterse 50 bin TL istesin, çalışıp biriktirirdim yine de en iyisi olduğuna inandığıma giderdim.. Emre Bey piyasaya göre bence çok uygun yapıyor bu ameliyatı..herkese eşit davrandığı için tabii ve piyasada en yüksek fiyatı çekmekle en iyi doktor olunmayacağını ispatladığı için..
Doktorun tarzını beğenmiyorsan gitmezsin olur biter, yukardaki yazılara hiç gerek yok..çok para diyorsan da gidersin pazardan domates alır gibi sırayla girilen estetik merkezleri var, doktor ameliyattan yarım saat önce bi gelip konuşuyormuş (diğer forumlarda okuduklarımı yazıyorum), artık o sırada anlatabilirsen derdini anlatırsın, ne çıkarsa bahtına... burda doktorun seni dinlemesinin ne demek olduğu giriyor araya değil mi? Demek ki iyi olmak için hastasını dinleyen doktor olmanın çookk önemi varmış..
Ayrıca operasyon geçirmiş bir burnun doğal olmasını beklemek çok mantıklı bir davranış değil:) bunu unutun.. ben 10 metreden anlıyorum estetik mi değil mi, başkası anlasa ne olur anlamasa ne olur.. Ama doğal olması için yapılacak işlemleri onlar bizden daha iyi biliyor zaten, bakışların nsl bozulmayacağını, nasıl daha yapmacık bir ifade vermeyeceğini filan..Tek beklenti doğal burun olursa tatmin olamazsın bence, bu işi yapacaksan doğal ve seni rahatsız eden görüntü mü, yoksa düzeltilmiş ve seni rahatsız etmeyen görüntü mü? diye sorup karar vermek lazım..Eğer isteğin gerçekten ameliyat olmaksa tabii sengözlerimebaksanab