Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Şimdi ben yazmiim diyorum sadece forumu izliyorum ama , mernem isimli arkadaş beni asistanlıkla suçlasa da ki daha önce de suçlandım..:)ama iki satır yazmadan edemeyeceğim...

Ben bu forumdaki en eski emre ilhan hastalarından biriyim, ayrıca emre beyi çok önceden beri tanıyan biriyim kendim de bir hastane çalışanıyım ,ailemden ve çevremden bir çok kişiyi ameliyat etmiştir kendisi.

Her şeyden önce ben bu foruma katıldığımda burada bir çok başka insan vardı ve hepsi de bu ameliyatla ilgili endişelerini paylaşmak ve bilgi alışverişinde bulunmak için buradalardı.Şimdi bambaşka insanlar var kimler geldi ,kimler geçti bu şekilde amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olan arkadaşlarda gelip geçtiler..

Ben bu arkadaşın samimiyetine de inanmıyorum, buraya gelip emre beyin ameliyatlarını beğenmiyorum , yapay oluyor diyip ardından bu ameliytalrı estetik cerrahlar yapsın diyor..
Daha sonraki yazılarında da bu ameliyatın fahiş fiyatlı olduğunu ve zorunda olanların mağdur olduğunu söylüyor...Emre beyle burun ameliyatı olmak için hiç görüşmüş mü HAYIR, ameliyat omuş mu HAYIR, böyle bir ameliyat düşünüyor mu HAYIR ..ama herkese akıllı olun diyerek sadece iyi insan olmanın yeterli olmadığını söyleyerek uyarısını yapıyor..
QUOTE]

bunlar ara ara çıkıyor Serenades, alıştık artık:) özellikle de bir çok kişi güzel şeyler yazdığı sıralarda çıkıyorlar ortaya;) cevap verince de aksini iddia edemeyip hepiniz asistansınız diyip gidiyolar.. klasik:)

3 ay oldu. ben bir gittim gidiş o gidiş daha kendime gelemedim:) hepinizin ki çok güzel olck eminim.revisiondan beklentiiii gelişim olmalıdır evet gelişme var çok güzel nefes alıorum bunu algılayabildim:)şeklinide kabullendimmi tamamdır:)

Canım şu an benim listemde yok ama başka bir arkadaşımın listesinde görmüştüm, ank32 diye bir arkadaş. Başka bir doktora yaptırmıştı sanırım. 3 aylık fotoğrafları vardı sonra uzun bir aradan sonra bir de 1 yıllık mı 2 yıllık mı ne fotoğraflarını koymuştu tam hatırlayamadım şimdi. Burun çok değişmişti. Yani 3 aylık foto.larına baksan, "şiş falan yok, burnu oturmuş" dersin. Ama yine de çok güzel değişmişti. Umarım sen de 1 yıl sonra çok mutlu olmuş olursun canım. Bir de öncesi-sonrası fotoğraf yüklersen daha rahat yorum yapabiliriz, senin için de faydalı olur diye düşünüyorum.

Arkadaşlar son yapılan Emre İlhan burunlarını takip ediyorum ve gerçekten hepsi birbirinden muhteşem...Doktorumuzun elleri dert görmesin...Nazar değmesin burunlarınıza...:nazar: Tabii bir de kıskananlar çatlasın..Arada sırada malum olduğu üzere sesleri geliyor tabii:)) Meyve veren ağaç taşlanırmış..Kaç tanesi geldi geçti...aklinialirimsmile

Arkadaşlar son yapılan Emre İlhan burunlarını takip ediyorum ve gerçekten hepsi birbirinden muhteşem...Doktorumuzun elleri dert görmesin...Nazar değmesin burunlarınıza...:nazar: Tabii bir de kıskananlar çatlasın..Arada sırada malum olduğu üzere sesleri geliyor tabii:)) Meyve veren ağaç taşlanırmış..Kaç tanesi geldi geçti...aklinialirimsmile

cevoo son fotoğraflarını şimdi gördüm. Daha önce de önden fotoğrafın vardı, o da güzeldi ama bu seferki çok daha güzel. Gittikçe güzelleşiyor maşallah :nazar:

cevoo son fotoğraflarını şimdi gördüm. Daha önce de önden fotoğrafın vardı, o da güzeldi ama bu seferki çok daha güzel. Gittikçe güzelleşiyor maşallah :nazar:

Canım çok teşekkür ederim..Seninde burnun bir harika olmuş..Bayıldım..Yüzüne çok yakışmış..:nazar:

Kızlar çok kıskanıyorum sizi...Hemen ameliyat olmak istiyorum:)) Gerçi çok şükür benim şimdiki burnumda güzel ama işte...Yeni resimleri bekliyorum 4 gözle..

filiz burnun gerçekten de çok güzel ve doğal olmuş.
kapalı teknikle mi ameliyat oldun, pek fazla şişme vs. yaşamamışsın çünkü resimlerden anladığım kadarıyla.
güle güle kullan canım:)

tskler :) evt pek gazla sismemisdi burnum sansliydim o acidan ama canim nolur safligimi mazur gör hangi teknikle ameliyat oldugumu unuttum dur sorim bn emreye beye bi ara söylerm sana :D

Back
X