Düşünmüyor değilim valla...İçimde kalacağına...Olur mu olur...Çocuğunda elinden tutarız..Ay millete dedikodu malzemesi oluruz...Bakalım..zemuszemus
iyi fikir cevoo bizide cagirirsin artik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşünmüyor değilim valla...İçimde kalacağına...Olur mu olur...Çocuğunda elinden tutarız..Ay millete dedikodu malzemesi oluruz...Bakalım..zemuszemus
burun deliklerin ortasindaki direk ehehehe o direk ortadan kesilio buda acik teknik oluyor.
ben sadece tahmin ettim ama emre bey sonucta kendi burnunu kendi ameliyat edemezdi ya. hem sanirim hocasi falan oluyor sürreya bey. öyle birsey yaziyordu sitesinde.
iyi fikir cevoo bizide cagirirsin artikbosver milleti onlar herzaman herdurumda konusacak bisey buluyorlar :roflol:
hadi filiz seni bekliyoruz, ögrende gel yarin siteye kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5:teytey:
hadi filiz seni bekliyoruz, ögrende gel yarin siteye kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5:teytey:
tmm misyonumu biliyorum yarn yni bilgilerle karsinizdaym hahaha:teytey:
tmm misyonumu biliyorum yarn yni bilgilerle karsinizdaym hahaha:teytey:
söylemicek.![]()
durbiya belki söylicek adam yillar yili birinin sormasini bekledi![]()
ben doktordan daha cok eski burnunu merak ediyorum. :jeyyar:
aslina bakarsan bn hicbiseyi merak emiyorumda iste laf olsunhahahhahadelikafadulden
aslina bakarsan bn hicbiseyi merak emiyorumda iste laf olsunhahahhahadelikafadulden
anladim sen 100 msj sayisini doldurmaya calisiyorsun ahahauahaha.
Kızlar ne diyosunuzkafamçokkarıştı. Ben hiç anlamadım ki hep övünürüm 100 metre öteden estetiği anlarım diye. Gerçi sizin güzel buruncuklarınızın da ameliyat olduğunu anlamazdım o kadar güzeller.emre bey kendi burnunu kime yaptirdi acaba merak ettim simdi..CADIARZU
Kızlar ne diyosunuzkafamçokkarıştı. Ben hiç anlamadım ki hep övünürüm 100 metre öteden estetiği anlarım diye. Gerçi sizin güzel buruncuklarınızın da ameliyat olduğunu anlamazdım o kadar güzeller.
cevo canım kesinlikle yeni düğün fotoğrafı meselesini düşünmelisin, çok çok romantik bir fikir ayrıca. Biz evlenirken arka plana Çin seddi falan koyarlardı*veya gökkuşağı*öyle resimler çekilirdik ama şimdi müthiş fotoğrafçılar çıktı inanılmaz düğün albümleri gorüyorum, fiyatlar da uçuk değil çünkü epey popüler oldu bu tarz fotoğrafçılar, pek çok yerde görmek mümkün.
Canım kesinlikle çok haklısın, bunun için bir zaman bulup yapmalıyım..Benim düğün albümümü yapan adam da çok iyiydi ama malum benim profilim berbattı..Yine ona yaptırırım heralde..4 yıl sonra yeniden...![]()