Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

megumi burnun neresini begenmiyorsun? resimleri kaldirdin sanirim. banliydim yetisemedim.

ohh beee laylaylom gelmiş:) özledim seni, fanınım biliyosun:)) bu sefer çok uzun sürdü ama banın, dedim temelli gitti galiba:) uğraşma bıdıklarla boşver

Ben yetiştim megumi'nin fotolarına. Göreceli bi durum hakikaten, bazı şeyler birine (megumi) sorunlu gelirken ötekine (ben) çok iyi gelebiliyor, estetik anlayışıyla ilgili sanırım.. Nsl böyle görebiliyoruz tabii onu çözemedim:)

kizlarr ben de buraya kapali album yapmak istiorum. nasil yapicam?? sizce emre bey burnumu duzeltebilir mi?? ben yuz yuze gorusmedim daha. yorumlarinizi bekliyorum.

Kullanıcı paneli - solda resimler&albümler var - Özel Albüm'ü seçersen sadece ark. listendekiler görecek
Ben revizyon olayından çok anlamıyorum ama yine de yapılmayacak burun yoktur diye düşünüyorum kendimden sonra

o tamponlar bendede kullanilmisti ilk ameliyatimda. gercekten ceken bilir. bende en cok yine öyle tamponlar kullaniliyor saniyordum ameliyattan cok onlardan korkuyordum ama allahtan artik silikon tamponlar var. simdikiler cok sansli coook.

evet yaaa.!!!!!!!! ameliyat olmak bişey değil. geçen uzanmışken birden aklıma geldi dank diye.
dedim eğer öyleyse olmam hayatta..gerçekten kızlar çok şanslısınız..bu nefes alamama burnunuzu tıkayıp almamaya benzemiyor. Resmen ben 2 gün saatleri, dakikaları saydım..Tamponlar çıktı hayata yeniden geldim sanki:))

eso sen menunmusun burnundan fotolara baktimda ben cok begendim vallah

Çok sağol:) walla ben de çok beğendim aşırı memnunum şimdilik, yani sonradan ucunda bir değişiklik olmadığı sürece sorun yok:) ilk günler gözüme uzun gelmişti, (benim eski halim felaket uzundu, ordan kalma takıntı:) sonra gün geçtikçe güzelleşti gözümde, burun sırtındaki şişler de indikçe şekli değişti daha bi iyi oldu şimdi.. yarın bandaj çıkacak bakalım kendimi ne kadar çıplak hissedeceğim
bi kaç ay kalsaydı n'olurdu sanki

canim bir numarali fanim benim :)))))))) eee suc agirlastikca süre uzuo lülülülülülü bidiklari rahat birakmak istiyorumda kahretsin su huyum sacmaliklara karsi illa birsey söylemem gerekiyor.

meguminin resimlerini göremedigim icin birsey söyliyemicem ama ilk zamanlarki resimlerde burnu gayet güzeldi ve tabiki bize güzel gelen ona güzel gelmeyebilir.

yapilmicak burun yoktur ama yapamicak doktor vardir. sositososito

Ben yetiştim megumi'nin fotolarına. Göreceli bi durum hakikaten, bazı şeyler birine (megumi) sorunlu gelirken ötekine (ben) çok iyi gelebiliyor, estetik anlayışıyla ilgili sanırım.. Nsl böyle görebiliyoruz tabii onu çözemedim:)[/QUOTE]
ben cozdum cnm sen resimlerde goruosun ben canli canli goruorum.

ladyalone burnun cok tatli gercekten minnacikk :ecrin_bebek:
esom bende bandajlar ciktiginda baya bi tuaf oldumm ciplak hissediyosun aynen dediginn gibi.... ama direkk resimlerini bekliyorum onaa göre yerimseniben

Allah askina hangimiz 50 tane resim cekip arasindaki en guzel olani koymuyoruz ki tabiki guzel sizce bence de o poz cok guzeldi o yuzden koydum onu ztn neyse ya bi kac ay daha gecsin ilk cektiim resmi paylasirm.ins.mutlu bir poz olur..

merhaba kizlar,

bende bugün iyice arastirdim burnumu emre beyin ellerine emanet etmeye karar verdim :)
acaba su an fiyatlar nasil bilen varmi? muayene parasi istiyormu? ben simdi almanyadan gelicem diyince fiyati yüksetirler diye korkuyorum
maalum ögrenciyim ve estetik parasini fabrikada calisarak biriktiriyorum kolay degil benim icin..
umarim bana yardimci olursunuz öpüldünüz :*

Allah askina hangimiz 50 tane resim cekip arasindaki en guzel olani koymuyoruz ki tabiki guzel sizce bence de o poz cok guzeldi o yuzden koydum onu ztn neyse ya bi kac ay daha gecsin ilk cektiim resmi paylasirm.ins.mutlu bir poz olur..

demek istedigini anliyorum megumi bendede gercekle fotolarin arasinda büyük fark varr....ama yinede yüzüne yakisip yakismadigi belli oluyor fotolarda ve bencede cokk hos tatli gözüküyo..insallah istedigin gibi olur cnm ...sabirr coook sabir versn allah hepimize :)

cnm bende almanyadan ögrenci olarak gittim emre beye hicbi sekilde fiyat yükseltmiyo öyle bi yapisi yok doktor beyimizn allaha sükür :)
fiyat 4500tl muayene parasi vs hersey dahil extra bisey ödemiyosun yanii...
ayrica iyi bi karar vermissin tebrik ederim a.s

saol canim :) cok mutlu oldum vallah yarin hemen randevouz alayim en iyisi *-*
bu arada senin burnun da süper olmus!! *-* güle güle kullan gez toz

saol canim :) cok mutlu oldum vallah yarin hemen randevouz alayim en iyisi *-*
bu arada senin burnun da süper olmus!! *-* güle güle kullan gez toz

4500 tl di ama 5000 tl olcakmis gecenlerde bir arkadasim arayip sormustu 5000tl denilince sana yurtdisindasin diye 500 tl fazla denildi sanma. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…