megumi burnun neresini begenmiyorsun? resimleri kaldirdin sanirim. banliydim yetisemedim.
kizlarr ben de buraya kapali album yapmak istiorum. nasil yapicam?? sizce emre bey burnumu duzeltebilir mi?? ben yuz yuze gorusmedim daha. yorumlarinizi bekliyorum.
o tamponlar bendede kullanilmisti ilk ameliyatimda. gercekten ceken bilir. bende en cok yine öyle tamponlar kullaniliyor saniyordum ameliyattan cok onlardan korkuyordum ama allahtan artik silikon tamponlar var. simdikiler cok sansli coook.
eso sen menunmusun burnundan fotolara baktimda ben cok begendim vallah
kizlar resim yukledim..sis olmasina ragmen yoprumlarinizi bekliyorum..kalin derili oldugum icin 1 senede ancak iner dedi dr bey
ohh beee laylaylom gelmiş:) özledim seni, fanınım biliyosun:)) bu sefer çok uzun sürdü ama banın, dedim temelli gitti galiba:) uğraşma bıdıklarla boşver
Ben yetiştim megumi'nin fotolarına. Göreceli bi durum hakikaten, bazı şeyler birine (megumi) sorunlu gelirken ötekine (ben) çok iyi gelebiliyor, estetik anlayışıyla ilgili sanırım.. Nsl böyle görebiliyoruz tabii onu çözemedim:)
Kullanıcı paneli - solda resimler&albümler var - Özel Albüm'ü seçersen sadece ark. listendekiler görecek
Ben revizyon olayından çok anlamıyorum ama yine de yapılmayacak burun yoktur diye düşünüyorum kendimden sonra
ekledim canim seni...
tabi düzltir neden düzeltmesin?
Allah askina hangimiz 50 tane resim cekip arasindaki en guzel olani koymuyoruz ki tabiki guzel sizce bence de o poz cok guzeldi o yuzden koydum onu ztn neyse ya bi kac ay daha gecsin ilk cektiim resmi paylasirm.ins.mutlu bir poz olur..
merhaba kizlar,
bende bugün iyice arastirdim burnumu emre beyin ellerine emanet etmeye karar verdim :)
acaba su an fiyatlar nasil bilen varmi? muayene parasi istiyormu? ben simdi almanyadan gelicem diyince fiyati yüksetirler diye korkuyorum
maalum ögrenciyim ve estetik parasini fabrikada calisarak biriktiriyorum kolay degil benim icin..
umarim bana yardimci olursunuz öpüldünüz :*
saol canim :) cok mutlu oldum vallah yarin hemen randevouz alayim en iyisi *-*
bu arada senin burnun da süper olmus!! *-* güle güle kullan gez toz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?