Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Allah askina hangimiz 50 tane resim cekip arasindaki en guzel olani koymuyoruz ki tabiki guzel sizce bence de o poz cok guzeldi o yuzden koydum onu ztn neyse ya bi kac ay daha gecsin ilk cektiim resmi paylasirm.ins.mutlu bir poz olur..

dogru ya herzaman en güzel resimi kullaniriz. ben bile kac tane resim cekerim haaah iste buuu diyene kadar ama gercek su ki resimde aslinda tüm hatalar belli olur gercekte resimde görülen hatalar pek görülmez.

haklisin da.. her sezon sanki biraz daha artio =) bende artik nerden nasil biriktirecegimi sasirdm..
peki nakit mi istio yoksa bi sekilde taksitle yapma imkanimiz varmi haberiniz varsa eger yazn lütfen sevinirim...

cnm o gormus olduun resim maziden:)insallah hepimizin istedii gibi olur.

haklisin da.. her sezon sanki biraz daha artio =) bende artik nerden nasil biriktirecegimi sasirdm..
peki nakit mi istio yoksa bi sekilde taksitle yapma imkanimiz varmi haberiniz varsa eger yazn lütfen sevinirim...

nakit diye biliyorum ama belki taksitte yapiyordur. bilmiyorumkismile

kelebeketkisi burnun cok ama coook hosuma gitti zaten gördügümde tamam dedim baris cakirdan vazgectim insallah emre bey bnm burnumuda öyle güzl yapar

cok tskler yasemin..sen istedigini ii anlatirsan kesin cok harika olur önemlisi dogru anlatman bak ozaman daha güzel olio sonra zaten ve bekletinlerini fazla yükseltme ilk ameliyatimda beklentilerim cok yüksekdeydi vee gördüm sonra cok üzüldüm ama busever fazla beklentim yapmadim söle olcak böle sadece biraz estetik oldugu belli olsun ama dogalikta icinde olsun ucu okadar sivri olmasin dedim kücük olsun gibisinde sonra emre bey zaten dedi anladim senin istedigini fazlada bisi demedim daha cünkü anladimki anladiii ve yapcak:)

ah bende ne sekil istedigme bi karar verebilsem :) ama bu yönde doktora danismam en iyisi olacak sonucta o isin uzmani ne yakisir ne yakismaz daha iyi anlar.. gerci benim en büyük sorunum burnumun siddetli asymetrik olmasi iki tarafi hiiic birbirine benzemio yamukluk da var, kemer de var, genislik de var herseyi var :F kendimi Quasimodo gibi hissediorum bazen gercekten hayata küsüyorum resmen.. ilk ameliyatla bu tüm sorunlarin kalkacagini pek sanmiyorum acikcasi kime yaptirirsam yapim.. (((

öle düsünürsen zaten olmaz olumu düsünmen gerekioki gercekten güzel birsey ortaya ciksin vee buda cok önemli doktoruna güvenmen gerekio sen git bi konussss ondan sonraa burda yaz:)

saydıklarının hepsi bende de vardı.. bir sürü ameliyat olmana gerek yok, hepsi bi anda halledilebiliyor:) bence, tabii ki doc sana neyin yakışacağını neyin gidip gitmeyeceğini söyleyecektir ama sonradan "yaa ama ben böyle istememiştim kiiii" dememek için de ne istediğimizi bilip planlı bi şekilde ilerlemek, herşeyi doktora bırakmamak da önemli bir şey.. bence hastanın da oturup bu iş için çalışması lazım

yaa haklisiniz da ne bilim mucize gibi gelio bana :) bu cirkin burnum nasil degisesek hayalimdeki gibi güzel olacak hayret ediyorum ama emre beye güveniyorum zaten bugüne kadar yaptigi basarili isleri ve sizin sahane burunlarinizi gördükten sonra :3 sabahleyin mail attim insallah bir an önce cevaplar cok heycanliyim :)

fotorafima yorum yapan arkadaslara cok tesekkür ederim cok tatlisiniz :) geri yazmak istedim ama 100 mesaja ulasmam gerekmis önce -.- herneyse.. bugün emre bey cevap yazdi paket fiyat 5000e cikmis

fotorafima yorum yapan arkadaslara cok tesekkür ederim cok tatlisiniz :) geri yazmak istedim ama 100 mesaja ulasmam gerekmis önce -.- herneyse.. bugün emre bey cevap yazdi paket fiyat 5000e cikmis

yasemincik sen burnunu öyle bir anlatmistinki hayal etmeye kalktigimda gercekten cok berbat birsey cikti ortaya.
burnun güzel degil ok ama anlattigin kadar kötüde degil. simdiki burnuna haksizlik etme bir cok burun yanindan o yine güzel durur.

merhabalar kızlar:)

Bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama doktor konusunda kararsızım.Birde beni ameliyat konusunda korkutan başta çoğu kişinin memnun ama 1 2 yıl sonrasında ise değişimlerden dolayı 2. ameliyat riski olması.Gerçi emre bey e ameliyat olanların genelde memnun olduğunu görüyorum.Emre Bey e ameliyat olan arkadaşlar fikir edinmek için resimlerinizi görmem mümkün mü acaba?

Merhaba Mermaid,

Fotoğraf paylaşan arkadaşları görebilmeniz için onları bulup arkadaş listelerine dahil olmanız gerekiyor(albümünü 'özel' yapanlar için), bu kişileri de sayfalarda geriye giderseniz görebilirsiniz 1-2 yıl sonrası hakkında bir şey diyemem, bu doc un bileceği iş çünkü.. sizin burnunuzu görünce, sonradan yaşayabileceğiniz riskleri sorarsanız söyleyecektir. 2 yıl önce ameliyat olmuş birinin memnuniyeti de şikayeti de ona özgü bir şey sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…