Allah askina hangimiz 50 tane resim cekip arasindaki en guzel olani koymuyoruz ki tabiki guzel sizce bence de o poz cok guzeldi o yuzden koydum onu ztn neyse ya bi kac ay daha gecsin ilk cektiim resmi paylasirm.ins.mutlu bir poz olur..
oooff bu fiyat artmalari da hep bana denk gelio ~.~ neyse muayene parasi almiyo ya buna da sükür..
demek istedigini anliyorum megumi bendede gercekle fotolarin arasinda büyük fark varr....ama yinede yüzüne yakisip yakismadigi belli oluyor fotolarda ve bencede cokk hos tatli gözüküyo..insallah istedigin gibi olur cnm ...sabirr coook sabir versn allah hepimize :)
haklisin da.. her sezon sanki biraz daha artio =) bende artik nerden nasil biriktirecegimi sasirdm..
peki nakit mi istio yoksa bi sekilde taksitle yapma imkanimiz varmi haberiniz varsa eger yazn lütfen sevinirim...
ah bende ne sekil istedigme bi karar verebilsem :) ama bu yönde doktora danismam en iyisi olacak sonucta o isin uzmani ne yakisir ne yakismaz daha iyi anlar.. gerci benim en büyük sorunum burnumun siddetli asymetrik olmasi iki tarafi hiiic birbirine benzemio yamukluk da var, kemer de var, genislik de var herseyi var :F kendimi Quasimodo gibi hissediorum bazen gercekten hayata küsüyorum resmen.. ilk ameliyatla bu tüm sorunlarin kalkacagini pek sanmiyorum acikcasi kime yaptirirsam yapim..(((
fotorafima yorum yapan arkadaslara cok tesekkür ederim cok tatlisiniz :) geri yazmak istedim ama 100 mesaja ulasmam gerekmis önce -.- herneyse.. bugün emre bey cevap yazdi paket fiyat 5000e cikmis
fotorafima yorum yapan arkadaslara cok tesekkür ederim cok tatlisiniz :) geri yazmak istedim ama 100 mesaja ulasmam gerekmis önce -.- herneyse.. bugün emre bey cevap yazdi paket fiyat 5000e cikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?