Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

o korkulari cok iyi bilirimm ve burdaki arklar da bilirr ama bildigimiz bisey daha var oda o korkulari bosu bosuna yasadigimizz ve herseyin düsündügümüzden daha kolay olmasii yerimseniben

iyiki varsiniz. sizden gercektende destek almak cok iyi geliyor amliyattan önce. Korkmak yokzemuszemuszemuszemus

Nezaman senin ameliyat canim ? Ben yurtdisindan geliyorum, sadece iki hafta oradayim, belkide karsilasiriz kim bilir hehe

ben de almanyadan geliyorum 3 hafta kalcam. tarihini tam olarak belirlemedim ama araligin 23ünden itibaren istanbuldayim ondan bi iki gün sonra ameliyati yaptiririm insallah ki 2 hafta kontröllere gitme zamanim olsun :) senin randevun ne zaman canim?

cnm butun gun cimenlerin uzrinde yuvarlansamda ciplak ayaklla toprakta gezsemde oturup guzel guzl seyler dusunsemde deismio ayni:))belki yanlis iyilesiodur ters giden biseyler vardir emre bey ilk actiinda gorduum burun cok guzeldi.herkez o ani yadirgar begenmez ama benm cok hosuma gitmisti.simdi o burun yok gitti geri gelceinide dusunmuourm:)ok 6.aydan sonra deiseblir belki peki fazla kucuk olan burun deliklerim buyur mu acaba yada burun kuculdukce yuzum kuculur mu:S yoksa ay gibi surat kucucuk burun olarak devam etcem hayatima

megumi sen emre ilhana revizyon ameliyati oldun ve memnun deilmisin??? lutfen oyle olmasin cunku hayallerim yikilmak uzere ((((

memnun deilim ama durrrr yikma hayallerini:)benimki zor bi ameliyatti buyutulsun istedim seninkinin kuculmeye ihtiyaci var o oyuzden korkmaa git gorus emre beyle basarili revizyonlari var gostersin resimlerini burda yazilanlarla karar verme.bana kotu gelen sana guzel gelebilir.

Canım birden değişmeyecek tabii. Açıkçası benim burun deliklerim başta çok küçüktü şimdi büyüdü normal oldu. Sanırım ben farketmesem de şişlik iniyor burun da kendine geliyor yavaş yavaş. Bir de ben burnum küçüldükçe yüzümün de küçülmesini bekliyorum çünkü yüzümde de ödem var. Ki düşün ben bunu ilk kez yaşadım. Senin 3. yaşayışın. Yüzünde bir takım değişiklikler olacak, sonra normale dönecek, çok normal. Sonuçta travma yaşatıyoruz burunlara. Tüm yüz etkileniyor. O yüzden, stres olma lütfen. Vücut stres olunca kortizol falan salgılıyormuş, iyileşme gecikiyormuş. Vurdumduymaz insanlar daha çabuk iyileşiyor. O yüzden boşver.

bende bunu sorup duruodum dr.beye yuz etkilenir mi die..etkilenmez dedi ama.. benim 2.ameliyattan sonra yuz hatlarim kaydi coktu yanaklarim dustu fln 25 yasinda cokmus olamam heralde bunlarin hepsi ameliyattan kisa bi sure sonra oldu.3.ameliyattan sonrada yenileri eklendi bakalim belki zamanla gerilir duzelir:)))) pek sanmiorum ama pozitif dusuneceim:)dr.bey basta soylemisti bana burun ameliyatindan sonra yuzun duzelmck die ama.anlamiorum o zaman 2.ameliyatta ne yapilmis olabilir ki bu hale geldi kimsenin cevabi yok neyse duzelir ins:))

Canım düzelir tabii. Benim yanaklar şişti, şişince aşağı da kaydı biraz. Gülünce hepsi birden yukarı çıkıyor. Sonra millet yanağına birşey mi yaptırdın diyor. Bir de yanaklarım tam gözaltlarımdan itibaren şiştiği için gözaltlarım sanki çökmüş gibi görünüyor. Gözaltlarımı azıcık ovuşturam hemen morarıyor. Heryerim hala çok hassas. Ama hepsi düzelecek. Vücut kendini yeniliyor sonuçta.

benim tam tersi oldu burnun yuzume uyumlu olmasi gerekirken neyse ins. yuzum kendini buruna uyumlu hale getirir:)))

benim tam tersi oldu burnun yuzume uyumlu olmasi gerekirken neyse ins. yuzum kendini buruna uyumlu hale getirir:)))

Canım biraz sabretmek gerekiyor. 6 ay geçsin, çok daha mutlu olacaksın eminim. 3. aydaki burnuyla kalsa çoğu kişi mutsuz olur, hakslısın. Ama daha çok değişecek.

Bu arada kızlar Emre Bey 6 aylık burnumun çok güzel olacağını söyledi. Şişler tahminden çabuk iniyormuş. Üst kısımlardaki sertlikler geçti. Sanırım 9 ayda değil 6 ayda sonuç almaya başlayacağım. Tabii tuz kısıtlamasına devam.

Canim herhalde bizim ameliyatlar ayni zaman oluyor hehe :). Ben 26. türkiyedeyim ve 28. ameliyat oluyorum. Iki hafta herhalde yeterli olur kontroller icin, olmazsa bende üc hafta gelirim. umarim karsilasiriz :). Bu arada ben danimarkadan geliyorum :teytey:

esocum ancak girebildim foruma günlerdir..çok çok güzel görünüyo fıstık gibisin maşallah..:) ben bantlı halini görmüştüm yakından o hali bile güzeldi.. emre beyin sihirli elleri böyle yüz güzelliğiyle de birleşince sonuç tabiki harika oluyor..

yeni yila yeni burunla gircez desene kaydirigubbakcemile5

kendi kuruntum sanıyodum ama demek var böyle bisey, benimde ameliyattan sonra yanaklarım düstü daha bi yaslandım sanki. bu tarz bisey yasayan ve zamanla o yanagı dogal yollarla kaldırabilen baska biri varmı ? :)

kendi kuruntum sanıyodum ama demek var böyle bisey, benimde ameliyattan sonra yanaklarım düstü daha bi yaslandım sanki. bu tarz bisey yasayan ve zamanla o yanagı dogal yollarla kaldırabilen baska biri varmı ? :)

ohh sonunda beni anlayabilcek birini buldum:))gecen seneye kdr inanmazlardi yasimi soylediimde simdi omg.:))yanaklarim dustu diorum yok sana ole gelio yaslaniosun cnm kabul et fln diolrda ameliyattan sonra mi basladi yaslilik surecim:)) orta yuz germe ameliyatiyla kaldirilabilioms.simdilik dokunmuorum iice dussun tutup zimbalicam az kaldi:))

Kizlar ben burnumu iyice kafaya takmaya basliyorum ilk bandajlar ciktiktan sonra cok begendim fakat simdi ucu cok uzun ve balon gibi geliyor emre bey normal dedi ama cok kafaya takiyorum. Gülünce burnumun ucu asagiya iniyor.. Ondende cok genis ameliyatim 51 gun onceydi yani 2 ay olmasinda daha var. Bu belirtiler bendede var diyen kimse yokmu

evet 28 yasındayım 3 ay öncesine kadar 20 olduguma bile inandıramazdım. simdi burundan baslayıp agıza inen o cizgiler adı her neyse artık :) cok asırı belirginlesti derinlesti. hic mimik yapmadıgımda bile bariz ortada. elbette yaslanıcaz ama 3 ayda bu denli hızlı cöküs garip :) bi yeri düzeltelim derken digerinden oluyoruz, bari burnum düzgün olsa gam yemicem, artı eksi birbirini dengeler dicem ama 3 ay icinde iki eksi ,skanndallll ! :) bence gercekten bu ameliyata ihtiyacınız yoksa, psikolojinizi asırı rahatsız etmiyosa, saglık sorununuz yoksa olmayın kızlar. hangi bünyenin neye ne sekilde tepki verecegi belli degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…