Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Cherry21 aynı belirtiler bendede var malesef :) 2,5 ay oldu bi degisme yok hala ucu uzun ve balon gibi ve önden genis. gerci degisme yok demiyeyim benim burnum sizinkilere nazaran asırı sismisti cok garip bi büyüklügü vardı o asırılık gitti tabiki ama hala burda gördügüm "burnumun sis hali" adlı resimlerdeki burunlardan kat kat büyük ucu :) ayrıca 2 parca gibi duruyo burnum. kemigin oldugu bölüm bide ordan sonra uca kadar gelen bölüm. sizinkilerde böyle 2 parca gibimi gözüküyo ? ve bütün cirkin görüntüsüne ragmen benimde doktorum gecer gecer diip sinir ediyo beni :) beklemekten baskada sansımız yok malesef. insallah dedikleri gibi gecer hepsi, su sihirli 6. ayın dolmasını dört gözle bekliyorum.

dediklerinin aynisi bendede mevcut:))bi burundu istediim:)simdi 25 yasinda orta yuz germe ameliyati e olede kalmaz bska seylerde gerekir ohoo bide drlar anlamiomu test yapsinlar bundan sonra kizlar test yaptirin bilmiorum nasil anlasilio tutup cekincemi kandan mi:))gel biz seninle baska bi topic acalim burun ameliyatindan sonra yaslanip cokenler die:)))

emin ol ortayı gerdirdigindede yanlar salar bu sefer. buldoglara benzemek var sonunda.. daha benim önümde bide revizyon var ilkinde bu kadar cöktüysem 2. yi düsünemiyorum. ameliyat iyi gecse bile, güzel burunlu bi yaslı olacagım kesin herhalde :)

Ya kızlar beni de korkutuyorsunuz. Sizde bu olaylar Emre Bey'in ameliyatıyla başlamadı değil mi? Ben öyle değil diye anladım.

Gerçi belki doktorla değil yapıyla ilgili birşeydir. Zamanla geçer. Sizin ne kadar zaman geçti üzerinden? Yeni bir topic açmak lazım hakkaten. Açarsanız bana da yazın ki yabancı forumlardan falan birşey bulursam oraya yazayım.

kizlar korkutuyorsunuz valla, acaba baska böyle cökme yasayan varmidir ? peki o burundan inen nazolabial cizgilere dolgu yaptirsaniz kurtarmazmi yanaklarmi sarkti tamamen ?

daha önce varolan birsey ameliyattan sonra daha belirgin olmaya baslamis olabilir mi acaba. :S sacma biliyoruma ama burun ameliyatindan dolayi yanak düsmeside normal gelmiyor bana. :S

üff ya ameliyatimin üzerinden 10 ay gecti , bu arada 6 kilo almama ragmen benimde yanaklarim bir tuhaf duruyor resmen icine gecmis gibi bosu bosuna gayet düzgün olan burnumu doktorun biri bozdu, bir de o yetmezmis gibi burnumun sirti ciger gibi kip kirmizi kaldi, doktor doktor geziyorum care bulan yoksenağlama
arkadaslar acaba burun ameliyati sonrasi burnu kizarik kalan var mi duydunuzmu hic böyle bisey??

kizlar korkutuyorsunuz valla, acaba baska böyle cökme yasayan varmidir ? peki o burundan inen nazolabial cizgilere dolgu yaptirsaniz kurtarmazmi yanaklarmi sarkti tamamen ?

aynen aynen.. bende simdi cok korktum, dün tarihim belirlendi, nerdeyse caymak geldi icimden. Daha önce sanki cökme falan birisinden duymustum, simdi cok tedirginim. Tabi herkeste olmaz bu biliyorum, ama emre beyin yaptigi burunlardami oldu bu kizlar?

Ben 3 kere ameliyat oldum arkadaşlar..Yüzümde herhangi bir değişiklik olmadı..Burnum dışında yani...Değişiklik olduysada tamamen olumlu yönde olduğunu söyleyebilirim..Bana da pek olası gelmiyor..

Emre beymi ameliyat etti senide canim ? 10 gecmis ve dedigine göre cok tuhaf bir durum..boshayallersmile

ama suda var ameliyat olan arkadaslarin resimlerinde sanki yanaaklar daha dolgunlasmis belirginlesmis gibi geldi bana burun kücülüyor ya, ama sislik var diyemi öyöle geldi bana acaba ?

cökme doktor ile alakali birsey olamaz bence. yapi meselesi demek bünye kaldirmiyor falan filan ve 10 sene sonra cökecek yanaklar 10 sene önceden cöküyor diye düsünüyorum. :)

Kizlar acaba sizin kendi hüsnü kuruntunuzmu bu, yoksa gercektende öyle birsey varmi. Ameliyat olmadan herkesin yorumu cok önemli benim icin, ve tabiki baska ameliyat olacak kizlar icindeCADIARZU

laylaylom ay ne alemsin :) bencede yapiya bagli bende hic bisi yok tabi uctan sis var ve doldugu yerde ama ne yanak nede baskaa sadece burnum cok yaglanio oda gecicek normalmis

Emre beymi ameliyat etti senide canim ? 10 gecmis ve dedigine göre cok tuhaf bir durum..boshayallersmile
yok canim ben almanyada bir doktora ameliyat olmustum, yaklasik 2 hafta sonra emre beye revizyon olucam, burnumun sekli düzelir ama kizariklik artar diye cok korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…