Kizlar ben burnumu iyice kafaya takmaya basliyorum ilk bandajlar ciktiktan sonra cok begendim fakat simdi ucu cok uzun ve balon gibi geliyoremre bey normal dedi ama cok kafaya takiyorum. Gülünce burnumun ucu asagiya iniyor.. Ondende cok genis ameliyatim 51 gun onceydi yani 2 ay olmasinda daha var. Bu belirtiler bendede var diyen kimse yokmu
evet 28 yasındayım 3 ay öncesine kadar 20 olduguma bile inandıramazdım. simdi burundan baslayıp agıza inen o cizgiler adı her neyse artık :) cok asırı belirginlesti derinlesti. hic mimik yapmadıgımda bile bariz ortada. elbette yaslanıcaz ama 3 ayda bu denli hızlı cöküs garip :) bi yeri düzeltelim derken digerinden oluyoruz, bari burnum düzgün olsa gam yemicem, artı eksi birbirini dengeler dicem ama 3 ay icinde iki eksi ,skanndallll ! :) bence gercekten bu ameliyata ihtiyacınız yoksa, psikolojinizi asırı rahatsız etmiyosa, saglık sorununuz yoksa olmayın kızlar. hangi bünyenin neye ne sekilde tepki verecegi belli degil.
dediklerinin aynisi bendede mevcut:))bi burundu istediim:)simdi 25 yasinda orta yuz germe ameliyati e olede kalmaz bska seylerde gerekir ohoo bide drlar anlamiomu test yapsinlar bundan sonra kizlar test yaptirin bilmiorum nasil anlasilio tutup cekincemi kandan mi:))gel biz seninle baska bi topic acalim burun ameliyatindan sonra yaslanip cokenler die:)))
kizlar korkutuyorsunuz valla, acaba baska böyle cökme yasayan varmidir ? peki o burundan inen nazolabial cizgilere dolgu yaptirsaniz kurtarmazmi yanaklarmi sarkti tamamen ?
üff ya ameliyatimin üzerinden 10 ay gecti , bu arada 6 kilo almama ragmen benimde yanaklarim bir tuhaf duruyor resmen icine gecmis gibibosu bosuna gayet düzgün olan burnumu doktorun biri bozdu, bir de o yetmezmis gibi burnumun sirti ciger gibi kip kirmizi kaldi, doktor doktor geziyorum care bulan yoksenağlama
arkadaslar acaba burun ameliyati sonrasi burnu kizarik kalan var mi duydunuzmu hic böyle bisey??
aynen aynen.. bende simdi cok korktum, dün tarihim belirlendi, nerdeyse caymak geldi icimden. Daha önce sanki cökme falan birisinden duymustum, simdi cok tedirginim. Tabi herkeste olmaz bu biliyorum, ama emre beyin yaptigi burunlardami oldu bu kizlar?
yok canim ben almanyada bir doktora ameliyat olmustum, yaklasik 2 hafta sonra emre beye revizyon olucam, burnumun sekli düzelir ama kizariklik artar diye cok korkuyorum..Emre beymi ameliyat etti senide canim ? 10 gecmis ve dedigine göre cok tuhaf bir durum..boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?