Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Bÿle güzel burunlari nasil anlatiyorsunuz tasarimda ben onu cok merak ediyorum. Ya ben istedigim burunu tam anlatamazsam diye endiseleniyorum.. veya ben hangi burunu istiyorum yaakaydirigubbakcemile2

tasarım yaparken Emre bey sana sorular soruyo zaten cnm.. ve en dogrusu neyse ona beraberce karar veriyosunuz.. bence bunun icin endiselenme :)

tasarım yaparken Emre bey sana sorular soruyo zaten cnm.. ve en dogrusu neyse ona beraberce karar veriyosunuz.. bence bunun icin endiselenme :)

Hergün dahada endiseleniyorum. Nasil yani.. benim bu koca burnum kücülecek falan oluyorumdelikafadulden. Ameliyattan bariz tasarimi daha cok düsünuyorum ben.. birazda ondan korkuyorum.

Ya kizlar hem sizlerin hemde kendi burnuma bakiyorumda benim burnum nasil sis oyle.. Emre bey hakliymis, sisliklerin 9 ay sonra iner dedifakat bence benim sislikler 9 ayda bile inmez 1 seneyi bulur herhalde :) gercekten ben cok kalin deriliyim ve cok ugrasilmis burnumla.. Bunu birdaha anladim :)

Canım ben her iki kulaktan ve kaburgadan kıkırdak alınmasını kabul ederek ameliyata girdim..Emre bey öyle bir gereksinim olursa ameliyat sırasında diğer kulağından da alırım dedi..Ancak ameliyatta sadece bir kulak ve kaburga kıkırdağı yetmiş..Hiç endişelenme, zaten senin kıkırdakların ve kaynamama gibi bir risk yok..Ayrıca Emre bey ameliyattan sonra ilaçlar veriyor o bölgede kanlanma çabuk başlasın ve dokular beslensin diye..Ameliyattan sonra önemli olan iyi beslenmek ve bolca sıvı tüketmek..Vücudun zaten gerekeni yapıyor sonrasında...İz konusuna gelince benim ne kulağımda ne de kaburgamda iz kalmadı..Sadece kabugamdaki o da göğsümün tam altından alınmış pembe minik bir iz var..Kulağımı ise geçen gün kuaförüme gösterdim topuz bişey yaptırcaktım belli oluyo mu diye? Malum arkasını göremiyorum:)) O da ne iz görebildi. ne de iki kulak arasında farkı anlayabildi..sadece ben dokununca anlayabiliyorum..Emre bey zaten sana bunları uzun uzun anlatacaktır..Yaşayan birinin ağzından dinlemek tabiki başka...Yani ne iz kalıyor ne de kaynamama gibi bir durum söz konusu..Sen içini ferah tut..Gerisini Emre beye bırak..Hepsi halolur Allah'ın izniyle canım..kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

valla cherrycim ben ince derili oldugum halde daha cok sisim var hatta sag taraftaki tepe hic inmiyo :)
sanirsam benimkide anca 6 aya kendine gelirr normal burun moduna girer sositososito

arkadaslar bu kadar cabuk olacaini dusunmuordum ama sukurler olsun dediim hersey icin cok pismanim.. estetik olmus bi kac kisi gordum o an doktoruma cok buyuk haksizlik ettiimi anladim...revizyon olacak arkadslar sizi huzursuz ettiysem kusuruma bakmayin...iyiki EMRE ILHAN`a ameliyat olmusum... kendisindende defalarca ozur dilerim....ilk defa bi seyden pisman olduuma sevindim:)) mutluyum hepinizin cooook cok mutlu olmasini diliorum..mcx

:içelim: çok sevindim megumicim bu gelişmeye, harikasın :)

Megumi cokk sevindim senin icin gerceken bende senin adina cok mutlu oldum. Insallah daima mutlu olursun gule gule kullan cnm :)

megumicigm mutlulugn hep daim olur insallaaaah:)

modlar karıştırdı hesapları
xhepia yazcana gkckksl yazıyo adımda karışıklık oldu sanırım bu kimdi demeyin benim:1shok:

Son düzenleme:

Çok sevindim megumi. Maşallah Hep mutlu olmanı diliyorum.

Son düzenleme:
megumi keske braz daha bekleseydin burdaki herkes sana sölemişti bence sebebn ne olursa olsun beklemeliydin belkide senn yuzunden vazgecen aklını sorularla dolduran bos yere endiselenen bicok kişi oldu ..

megumi keske braz daha bekleseydin burdaki herkes sana sölemişti bence sebebn ne olursa olsun beklemeliydin belkide senn yuzunden vazgecen aklını sorularla dolduran bos yere endiselenen bicok kişi oldu ..

keske...o kisiler simdi gonul rahatliiyla gitsinler o zaman.. iyilesme suresi bitmeden uzulenlere surasi soyle boyle dienlere en buyuk ornek olmus oldum.)ayrica ben her zaman dedim Emre bey basarili bi doktor benim ki olmadi bana kotu gelen size guzel gelebilir die neyse en umutsuz vaka bendim ben bile memnunsam herkez olur die dusunuorum:))

Son düzenleme:
canlarim cok tesekkur ederim.. sizleride uzdum kusuruma bakmayin:kedi:

megumi, bu süre içinde ne değişti? burnunun şekli daha mı bir oturdu? yoksa sen mi daha pozitif olmaya karar verdin? anlamaya çalışıyorum sadece canım. mutlu olmana çok sevindim :)

megumi, bu süre içinde ne değişti? burnunun şekli daha mı bir oturdu? yoksa sen mi daha pozitif olmaya karar verdin? anlamaya çalışıyorum sadece canım. mutlu olmana çok sevindim :)

cok sey deisti burnum deisti derim duzelmeye basladi kanamasi kurumadan kaynakliymis gerekeni yaptim su anda gayet iyi..sonunda biseyin farkina vardim..ilk ameliyatli burnuma asla sahip olamayacaimi:) dediim gibi gorduum bi kac kisiden sonrada daha ne yapilabilirmis ki burnuma dedim.yeni ifademe burnuma alismaya basladim benimsedim.3.ameliyatim arkadaslar cok fazla zamanimi aldi 1 yil icinde 2 farkli kisi oldum hos gorun en ufak bi hataya bile tahammulum yoktu..cok fazla focus oldum buruna..hayatta daha onemli seyler olduunu anladim sonunda.pozitif olmami saglayan sey burnumun duzelmeye baslamasi psikolojimde iyi umarim bi deisiklik olmaz boyle devm eder..

megumi inan ben de çok sevindim, yazını okudukça ferahladım:) inşallah daha da güzel olacak canım zamanla.

Herkese merhaba öncelikle,
Sayfaya yeni üye oldum arkadaşlar.Çok uzun süre misafir üye olarak Emre bey hakkında yapılan yorumları ve deneyimlerinizi okudum.Kendisiyle görüşmek iş yerimden iznimi ayarlayıp ameliyat olmak istiyorum.Sayfasından randevu talebinde bulundum.Ama sayfaları okurken Eylül sonrası fiyat değişikliği olacağını söyleyen arkadaşlar vardı.Eylülden sonra ameliyat olan arkadaşlar fiyat bilgisikonususnda yardımcı olabilirler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…