Kizlar Emre bey beni aradiktan sonra ona bir mail yazdim ama hala cevap gelmedi.. bir kac sorum vardida. Size cevap verdimi acaba:1rolleyes:
Hayırlı olsun kızlar. Çok az kalmış. Güzel haberlerinizi bekliyorum. Çizimi yaptınız mı? Neler istediniz?
bende ameliyat olacagım ama doktor konsunda endişeliyim sanırım bende emre beyden randavu alacağım emre beye amaliyat olanlar lütfen son şüpha kırıntılarını da alın benden....
Ok, siz sorun biz söyleyelim:)
kızlar bu arada benim de sorum var yaklaşık bin tane,
bu kaşıntı olayı daha çok sürecek mi? nasıl tatlı kaşınıyo, kanırta kanırta kaşıyasım, söküp atasım var
o koku olayı ne zaman başlıyodu? daha olmadı bende (1 ay olacak nerdeyse) şimdiye kadar olmadıysa bundan sonra olmaz derseniz çok sevinicem..
bi de sigarayı test ettim gerçekten şişiriyomuş:) peki alkol de daha beter mi yapar acaba?
Ve bütün güzel şeyler neden yasak :)
kaşıntı olayı 3. ay sonuna kadar sürdü bende :) dikişleri eriyene kadar devam eder büyük ihtimalle.. koku birinci ay içinde başladı yaklasik 4. aya kadar sürdü :).. sende olmadigina göre sanirim olmaz artik.. alkolün bi etkisi olucagini sanmiyorum .. ama ben sigara icenin yaninda bile duramiyorum cunku burnumun içindeki etler şişiyo (sanirim) ve nefes almakta zorlaniyorum.. soğuklarda dikkat etmek gerekiyo.. iyice sarinip geziceksin :) cunku hem zonkluyo hemde şişiyo.. başka soru ? :))))) şunuda unutmamak lazim operasyonun nasil gercekleştigine, ameliyat esnasinda burunda neler yapildigina ve kişinin yapisina göre sonrasindaki etkiler değişir.. en kolay şekilde atlatmaniz dileğiyle :)
ohh bütün sorularımı ve daha fazlasını yanıtlamışsın, ellerine sağlık:)
evet rüzgarda sızlama oluyor, ama rüzgarın şişlik yaptığını şimdi öğrendim, belki de sigara+rüzgar şişirdi beni bu kadar.. ve de sertleşti sanki eskisine göre, esnedikten güldükten sonra elimle düzeltme ihtiyacı duyuyorum..olsun bunlar güzel şeyler
Canım ben her iki kulaktan ve kaburgadan kıkırdak alınmasını kabul ederek ameliyata girdim..Emre bey öyle bir gereksinim olursa ameliyat sırasında diğer kulağından da alırım dedi..Ancak ameliyatta sadece bir kulak ve kaburga kıkırdağı yetmiş..Hiç endişelenme, zaten senin kıkırdakların ve kaynamama gibi bir risk yok..Ayrıca Emre bey ameliyattan sonra ilaçlar veriyor o bölgede kanlanma çabuk başlasın ve dokular beslensin diye..Ameliyattan sonra önemli olan iyi beslenmek ve bolca sıvı tüketmek..Vücudun zaten gerekeni yapıyor sonrasında...İz konusuna gelince benim ne kulağımda ne de kaburgamda iz kalmadı..Sadece kabugamdaki o da göğsümün tam altından alınmış pembe minik bir iz var..Kulağımı ise geçen gün kuaförüme gösterdim topuz bişey yaptırcaktım belli oluyo mu diye? Malum arkasını göremiyorum:)) O da ne iz görebildi. ne de iki kulak arasında farkı anlayabildi..sadece ben dokununca anlayabiliyorum..Emre bey zaten sana bunları uzun uzun anlatacaktır..Yaşayan birinin ağzından dinlemek tabiki başka...Yani ne iz kalıyor ne de kaynamama gibi bir durum söz konusu..Sen içini ferah tut..Gerisini Emre beye bırak..Hepsi halolur Allah'ın izniyle canım..kaydirigubbakcemile5
eso sen sigara mı içiyosun .cık cık cık :))
benim kas arasi kikirdak konuldu ve elledimmi hissedebiliorum nerde basliyor nerde bitiyor. herkes malesef senin gibi sansli degil. rahatsiz ediyor mu pek sayilmaz ama yinede bazen elledimmi sanki sag tarafimda bir cikinti var zaten bellide oluyor cok hafif.herkeste farkli oluyur hersey.
Canım sen Emre beye olmadın değil mi ameliyatını? Kusur bulmak isteyince elbette ki 3 kere ameliyat olmuş burnum da bulabilirim..Sonuçta ilk defa ameliyat olan bir burun gibi olması, kusursuz olması mümkün değil..Benim alnımdan ititbaren tüm burnum yeniden yapılmış kıkırdakla...Zaman içinde eğer bazı yerleri derimin inceliğinden dolayı belli olursa dolgu yapabileceğini söylüyor Emre bey...Ben şanslı olmaktan çok olumlu bakmakla ilgili diye düşünüyorum..Ben herşeye hazırlamıştım kendimi..Elbette iyi bir sonuç bekliyordum ama kesinlikle kusursuz olması beklemiyordum...Şimdi de mükemmel demiyorum ama ben çok beğeniyorum..Ben çok ince derili olduğum halde elime öyle parça parça kıkırdak dokusu gelmiyor..Bu da doktorun tekniği ile alakalı sanırım...Bundan önceki o korkunç ameliyatımda değil konulan kıkırdakları hissetmek, kabak gibi meydandaydı hepsi görüyordum..Bir tarafından burnumun ışık tutunca yan taraftan görünüyordu...Elleyince içim bulanıyordu...Benim için şans ilk ameliyatımı Emre beye olmak olurdu...Ya da en azından ikincisini..boshayallersmile
bu arada kübra cok beğendim resimlerini .doğal ve güzel bi burun olmuş :)
canim zaten her burunda illa bir sey vardir begenmedigimiz mükemmel olamaz hic bir burun zaten bende sikayetci degilim bu durumdan sadece birisi sormus bende sende güzel kaynamis ama bende öyle olmadi demek istedim. dedim gibi rahatsiz etmiyor beni sadece elledigim zaman cikinti falan hissedebiliorum düz degil parca parca oldugunu hissedebiliorum ama dedigim gibi rahatsiz etmiyor beni ve umarim bir kac sene sonra bir sorun cikmaz.
ya bendede kikirdak konmus heralde ama ne kulagimdan nede kaburgamdan alinmadi ve bende hissediyorum ve aynen cikinti gibi duruyo burnumun sag tarafinda..yanliz emre bey bunun zamanla inecegini söyledi belki seninkide benimki gibirdir laylaylom ve zamanla iner.. benimki suan 2 bucuk aylik, insallah gider ilerde :)
birakcak ablasi söz verdii:)))
lmaz: içme dedim sana:))
kusurlar elbet vardır cevo ama ınan kusursuz duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?