şu topiği okudum da..tebrik ediyorum valla.. Emre İlhanın hastası değil de KK daki asistanı gibisiniz...CADIARZU
Çok teşekkürler:) memnun oldum siz de tahmin ettiğim kişinin asistanısınız galiba
Yalnız benim asistanlığım biraz şüpheli!!
Zira eski mesajlarıma bakarsanız bir kaç ay önce yazdıklarıma yani, acaba hangi asistan yazar bunları diye bi düşünür insan
Mesela hangi asistan buraya gelip o doktor için “ya bu adam genç adam, bi de açık teknikle yapıyo ameliyatı, acaba acemi mi ne” diye salak bi soru sorar?
Ya da hangi asistan yine o doktora gittikten sonra bunun içine sinmediğini, ondan sonra başka doktorlara gittiğini de gelip yine bu başlıkta ayrıntısıyla anlatır?
Hangisi sırf hastalarından yardım almak için her şekilde onlara ulaşmaya, soru sormaya ve öğrendiklerini paylaşmaya çalışır bilmiyorum..(buna mor suratını herkese açık albüme koymak da dahil..)
Ben ameliyatımı sadece burdaki insanlarla iletişimimi güçlü tuttuğum, hastalardan destek aldığım için yapabildim bunu, doktorla 100 kere görüşsem yine içim rahatlamayacaktı belki de.. ayrıca doktor diyorum farkındaysanız, hemen hemen tüm mesajlarımda ameliyat sonrasındaki yorumlarımda da hep kendi hissiyatımdan, kendi mutluluğumdan bahsettim, ve ismini bile bile yazmadım yalakalık yapıyo denmesin diye, doc doc diyip duruyorum.. saygısızca bile algılanabilr ama sırf şuan yediğim muameleyi yememek için ismini bile kullanmıyorum mecbur kalmadıkça, bahsetmiyorum bile.. bahsettiğim şey tamamen burnum ve sonrasındaki memnuniyetim, doktoru öve öve bitiremediğim mesaj varsa şimdiye kadar, çıkarın gösterin, ben de göreyim.
Size dışardan yapmacık görünebilir yazdıklarım, tanımadığınız birinin ameliyatının nasıl geçip geçmediğini merak etmek saçma olabilir ama benim için burda yazılan tek bi geçmiş olsun lafı bile değerli bir şey.. fotolar hakkında yapılan yorumlar, birbirimize sorduğumuz sorular, aldığımız yanıtlar, yaptığımız geyikler ve buraya harcadığımız zaman da güzel ve değerli. Başka doktorların hastaları böyle kaynaşamıyo çok haklısınız şüphelenmekte.. sanırım burdaki üyelerden en az 20-30 kişi çok mutlu olduğu ve burda sürekli yazdığı için olabilir..
Kısacası benim derdim doktorlar filan değil, benim derdim kesinlikle ve kesinlikle burdaki hastalar..Siz benim yaşadığım zorluğu tahmin edemezsiniz, hala buraya gelip destek olmaya çalışmamın sebebi bu çünkü..ağlama krizlerine giriyodum beni eve gönderiyolardı bile dedim ben burda, neden? gerizekalı mıyım ben kendimi aşağılayayım, başkasına örnek olsun, yaptığımı yapmasın, yapıyosa da sonundan korkmasın, morali yükselsin diye yazıyorum.
Aaa ama siz bunlardan bahsetmiyorsunuz ki değil mi, bunların sizin için hiiiç önemi yok..
Sizin için önemli olan herkesin merak ettiği ama kimsenin de söylemeye cesaret edemediği bir şeyi Tuğçe’nin başlığında yazmış olmam!
İşte bu hareketler tahminimi doğruluyor galiba.. yoksa bi anda kimse çıkıp da asistan demez bana durup dururken.. orda görmüş gelmişsiniz buraya bence, Kazen de uyarı attı bana bugün, madem yanlış bir şey yazdım yayınlamayın o zaman, silin gitsin, Edit’i açın ben sileyim hiç sorun değil.. ama daha hiç uyarı almadan ‘dava edileceksiniz’ denmesi de garip geldi bana..
İstediğinizi yapın arkdaşlar, ben yorumumu bile izin alarak yapmıştım. Ortamı germe çabam olsaydı çok başka yerlerde daha açık bi şekilde yazardım zaten.. kimliğimi, ıp numaramı filan da koyarım buraya, hiç sorun değil.
Bazen gerçekten acıyorum buraya harcadığım zamana, boş yere emek harcıyoruz galiba