Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

çok çok çok sağolun darısı tüm isteyenlerin başına..

esooomm canım benim:) şimdi bu mesaj sayısı yüzünden buradan bildiriyorum.. resimlere yazdığın tüm moral verici harika yazıların için ne desem bilemiyorum utanıyorum valla :) karşılıklı serenat gibioldu ama abartı değil sende afet oldun yani :) ve diğer yorum yazan arkadaslarım ayrı ayrı teşekkür ediyorum. sana bana bize tüm emre ilhan burunlarına nazar değmesin:nazar:

yok canım biliyorum karşılıklı yıkama yağlama değil walla, dışardan öyle görünüyor olabilir ama ben hepsi için gerçekten öyle düşünüyorum, zaten beğenmediğime beğendim diyemem ki..
çok fena bişi oldu seninki, 'üst insan' gibi böyle üst burun oldu
bi de evet herkesinki maşallah öyle..ne şanslıyız bee:)

Son düzenleme:
Vallah canım SÜPER OLMUS DICEM AM SÜPERDENDE HARIKA OLMUS DIYORUM.. SANA BIR KERE YAKISMIS...... alkisalkisalkis

Senin fotoları da görebiliriz inşallah canım:) başlamışsındır deli gibi çekmeye...

bu arada kızlar bugün Merve'nin ameliyatı vardı, Mervecik gel de anlat bi an önce, ne yaptın ne ettin, ne hissediyorsun:) Herkes için çok iyi geçmiştir inşallah.
Bu meraklı bünyeler seni bekler olumunekankayizsmile

Tsk ederim arkadaslar :) cok sabir gerekiyor ve ben da cooooook basindayim. Burunameliyat olmus arkadaslara bi sorum olcakti.... Burnumdaki silikonlar nezaman cikicak ve dikislerim nezaman alincak ???? Ve Daha ameliyat olmamis arkadaslara bol sanslar insalLah istediginiz gibi olur

canım geçmiş olsun inş. istediğin gibi olmuştur burnun

kelebek etkisi bende bayıldım burnuna gerçekten.. Emre bey muhteşem bir iş çıkarmış.. Özellikle önden görünümü harika..

Senin fotoları da görebiliriz inşallah canım:) başlamışsındır deli gibi çekmeye...

bu arada kızlar bugün Merve'nin ameliyatı vardı, Mervecik gel de anlat bi an önce, ne yaptın ne ettin, ne hissediyorsun:) Herkes için çok iyi geçmiştir inşallah.
Bu meraklı bünyeler seni bekler olumunekankayizsmile

şu topiği okudum da..tebrik ediyorum valla.. Emre İlhanın hastası değil de KK daki asistanı gibisiniz...CADIARZU:delphin:

şu topiği okudum da..tebrik ediyorum valla.. Emre İlhanın hastası değil de KK daki asistanı gibisiniz...CADIARZU:delphin:

Çok teşekkürler:) memnun oldum siz de tahmin ettiğim kişinin asistanısınız galiba

Yalnız benim asistanlığım biraz şüpheli!!
Zira eski mesajlarıma bakarsanız bir kaç ay önce yazdıklarıma yani, acaba hangi asistan yazar bunları diye bi düşünür insan

Mesela hangi asistan buraya gelip o doktor için “ya bu adam genç adam, bi de açık teknikle yapıyo ameliyatı, acaba acemi mi ne” diye salak bi soru sorar?
Ya da hangi asistan yine o doktora gittikten sonra bunun içine sinmediğini, ondan sonra başka doktorlara gittiğini de gelip yine bu başlıkta ayrıntısıyla anlatır?
Hangisi sırf hastalarından yardım almak için her şekilde onlara ulaşmaya, soru sormaya ve öğrendiklerini paylaşmaya çalışır bilmiyorum..(buna mor suratını herkese açık albüme koymak da dahil..)
Ben ameliyatımı sadece burdaki insanlarla iletişimimi güçlü tuttuğum, hastalardan destek aldığım için yapabildim bunu, doktorla 100 kere görüşsem yine içim rahatlamayacaktı belki de.. ayrıca doktor diyorum farkındaysanız, hemen hemen tüm mesajlarımda ameliyat sonrasındaki yorumlarımda da hep kendi hissiyatımdan, kendi mutluluğumdan bahsettim, ve ismini bile bile yazmadım yalakalık yapıyo denmesin diye, doc doc diyip duruyorum.. saygısızca bile algılanabilr ama sırf şuan yediğim muameleyi yememek için ismini bile kullanmıyorum mecbur kalmadıkça, bahsetmiyorum bile.. bahsettiğim şey tamamen burnum ve sonrasındaki memnuniyetim, doktoru öve öve bitiremediğim mesaj varsa şimdiye kadar, çıkarın gösterin, ben de göreyim.

Size dışardan yapmacık görünebilir yazdıklarım, tanımadığınız birinin ameliyatının nasıl geçip geçmediğini merak etmek saçma olabilir ama benim için burda yazılan tek bi geçmiş olsun lafı bile değerli bir şey.. fotolar hakkında yapılan yorumlar, birbirimize sorduğumuz sorular, aldığımız yanıtlar, yaptığımız geyikler ve buraya harcadığımız zaman da güzel ve değerli. Başka doktorların hastaları böyle kaynaşamıyo çok haklısınız şüphelenmekte.. sanırım burdaki üyelerden en az 20-30 kişi çok mutlu olduğu ve burda sürekli yazdığı için olabilir..

Kısacası benim derdim doktorlar filan değil, benim derdim kesinlikle ve kesinlikle burdaki hastalar..Siz benim yaşadığım zorluğu tahmin edemezsiniz, hala buraya gelip destek olmaya çalışmamın sebebi bu çünkü..ağlama krizlerine giriyodum beni eve gönderiyolardı bile dedim ben burda, neden? gerizekalı mıyım ben kendimi aşağılayayım, başkasına örnek olsun, yaptığımı yapmasın, yapıyosa da sonundan korkmasın, morali yükselsin diye yazıyorum.

Aaa ama siz bunlardan bahsetmiyorsunuz ki değil mi, bunların sizin için hiiiç önemi yok..
Sizin için önemli olan herkesin merak ettiği ama kimsenin de söylemeye cesaret edemediği bir şeyi Tuğçe’nin başlığında yazmış olmam!
İşte bu hareketler tahminimi doğruluyor galiba.. yoksa bi anda kimse çıkıp da asistan demez bana durup dururken.. orda görmüş gelmişsiniz buraya bence, Kazen de uyarı attı bana bugün, madem yanlış bir şey yazdım yayınlamayın o zaman, silin gitsin, Edit’i açın ben sileyim hiç sorun değil.. ama daha hiç uyarı almadan ‘dava edileceksiniz’ denmesi de garip geldi bana..

İstediğinizi yapın arkdaşlar, ben yorumumu bile izin alarak yapmıştım. Ortamı germe çabam olsaydı çok başka yerlerde daha açık bi şekilde yazardım zaten.. kimliğimi, ıp numaramı filan da koyarım buraya, hiç sorun değil.

Bazen gerçekten acıyorum buraya harcadığım zamana, boş yere emek harcıyoruz galiba

eso güzelim ben sahsim adina sana cok tesekkür ediyorum verdigin manevi destek ve tecrübelerini detayin akadar paylastigin icin. Ama lütfen böyle bir iki yakistirmadan dolayi gercekten yardima ihtiyaci olan bizleri tecrübelerindne mahrum etmemelisin .

Esocum böyle suçlamalarla defalarca karşı karşıya kaldık biz ve buarda paylaşımda bulunan pek çok arkadaş..Ama sakın bunlara takılıp üzülme...Senin iyi niyetin zaten ortada..Emre beyin bu kadar çok mutlu ve yaşadıklarını açık yüreklilikle paylaşan hastalarının olması belki çok rahatsız edici bir durumdur onlar için..Böyle kaç defa ortaya lafı bırakıp giden oldu...Geldikleri gibi gittiler...

esomm noldu ben bisey anlamadim simdi burda bugüne kadr yaptigin yorumlar icin sana tessekür edilecegine dava mi edilceksiniz deniliyo..bence burda en kaliteli yorumlar senden geliyo cünkü nedennn? arastirmadan vee emin olmadan biseyi yazmiyosuun ölee laf olsn diyee sallamiyosun en azindan...bicok kisiyee desdekk verdin ve veriyosun ..iyilik yap kötülük bul demislerr insanlarin baska isi yokk bölee düzgün yazanlari elestiriyolar...cok garip

Ben uzun yıllardır bu ameliyatı olmayı düşünmüş ancak faaliyete geçirmemiş biri olarak burada yazan arkadaşlar sayesinde İsmi geçen dr dan haberdar oldum.Burada bu topik hariç bi çok topikte açılan konuları okudum yaklaşık 1 yıldırda takip ediyorm.(üyelik tarihime bakarak ön yargılı olmasın kimse lütfen ya misafir üyeyedim yada yorum yapmadan sadece yorumları okudum )albümünü herkese açan arkadaşların resimlerine baktım.dr bizzat gidip görüştüm.Kimse bana aman illa git bu dr görüş ona ol şöyle iyiy böyle iyi demedi bir kaç arkadaş gırgır yapmış kendi arasında ama onun dışında herkesin bahsettiği burnu, ameliyat evresi sonrası sıkıntı varsa bunlar.Ama tüm bunları kendi irademle yapmama rağmen biri çıkıpta buraya acaba belirten yorumlar yapınca rahatsızlık duyuyorum.Eğer bunu bilerek yapıyorsanız, burada hergece nefes darlığıyla uyanan (estetik amaç dışında) ameliyat olacak insanlar var ,estetikle kendine güvenini sağlıycak mutlu olucak insanlar var sağlık sorunlarına çözüm arayanlar var belki burun dışında (dr çene cerrahisindede iyi sanırım ) sorununa çözüm arayan insanlar var.Bu insanların içine acabalar düşürüpte mutsuz etmeyin.Yok bildiğiniz birşey varsa eğer buradaki herkes aynı kişiyse buyorumları tavsiyeleri dr yakınları tanıdıkları hatta kendisi yazıyosa bizler büyük bir yanılgı içerisindeysek o zaman açık ve net kanıtlarla belirtinde bizim canımız yanmasın sevaba girin.
kimseyi kırmak incitmek gibi bir derdim yok lütfen kimse üzerine alınmasın ama bilinene birşey varsa da açıkça söylensin.Bende ameliyat olucam sonuçta bir acabalık yorum bile motıvasyonu ne kadar düşürüyor olan arkadaşlar olacak arkadaşlar biliyordur eminim .

Tsk ederim arkadaslar :) cok sabir gerekiyor ve ben da cooooook basindayim. Burunameliyat olmus arkadaslara bi sorum olcakti.... Burnumdaki silikonlar nezaman cikicak ve dikislerim nezaman alincak ???? Ve Daha ameliyat olmamis arkadaslara bol sanslar insalLah istediginiz gibi olur

çoookkk geçmiş olsun.İşallah en kısa sürede iyleşirsin.:

ya burda herkes birbirini yanlış anlıyo ve hakaretler ediyo nedense. oysaki hepimiz buraya yardım almak bilgi almak için giriyoruz. inan biri resim koyduğunda ne kadar merakla bakıyor ve takip ediyorum mutluda oluyorum sonuçda yardımlaşıyoruz..eğer burda birine haksızlık ediliyosa ALLAH kimseye hakkını bırakmaz..birgün gelir çıkar ondan.kimseyi kırmaya gerek yok..herkes istediği burna kavuşur inşallah..

Back
X