Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Ben bugun emre beyin asistanini aradim, almanya mi amerikami tam olarak nereye gidecegi belli degilmis:)

yaaa ahhahah koptum ama simdi gordm cnm kendi op.dr sayfasinda Op. Dr. Emre İlhan 29 Nisan'da hastalarıyla görüşmek üzere Frankfurt'ta olacak. İlgilenenler temasa geçebilir..die yazilmis az once..bence sen remziye_61 den al adresi git baska turlu olmaz:))

Ilginc.. face de yaziorsa demekki gelecegi ulke kesinlesti:)

Canim hangi otel bu? Hem kac kisilik bir daire, kactane yatak var?
Hem memnunmusun otelden? Bende dusunuyorum ondan soruyorum.
Hangi semtde bu otel?

Canim hangi otel bu? Hem kac kisilik bir daire, kactane yatak var?
Hem memnunmusun otelden? Bende dusunuyorum ondan soruyorum.
Hangi semtde bu otel?

Tuğçecim, erdemilk gitti galiba ben yardımcı olayım. Çamlıca residence diye apart bir otel. Biz ziyarete gitmiştik onu oradan biliyorum. Ailenlede kalabilirsin mutfakta yemeğini yapacağın gibi rahat bir yer. Adından da anladığın gibi Çamlıcada.

Tesekkur ederim canim. Ben ailemle gitmeyi dusunuyorum. Umarim iyi bir oteldir.

erdemlik çok tşkr ederim.özelden yazamıyorum.msj sayım yetmiyorbuarada senin nefes problemin var mıydı?.bazı arkadaşlar nefes almanın değişmediğini söylüyorlar.bende kemik eğriliğpi var.

bende gördüm yani okudum:))

erdemlik çok tşkr ederim.özelden yazamıyorum.msj sayım yetmiyorbuarada senin nefes problemin var mıydı?.bazı arkadaşlar nefes almanın değişmediğini söylüyorlar.bende kemik eğriliğpi var.

ben zaten nefes problemim için amelşyat oldum.kaçınılmaz sondu benim için çünkü.kemik eğriliğide vardı bende.2 yerindede kırık varmış burnumun.çok sıkıntılıydı yani burnum.dün tamponlar çıkınca öyle güzel nefes aldımki içimi müthiş bir mutluluk kapladı.şuandada alıyorum ama tıkanabilirde.iyilerşme süresinde normal bir durum bu.zaman gösterecek neticeyi.ne olursa olsun eskisi gibi olacağını sanmıyorum içeride yapılan o kadar işlemden sonra.

Tesekkur ederim canim. Ben ailemle gitmeyi dusunuyorum. Umarim iyi bir oteldir.

canım Daktilo'm yardımcı olmuş ama bende esgeçmeyeyim:)ailenle gitmeyi düşünüyorsan çok rahat edersin burada.Acıbadem diye geçiyor aslında burası daha çok.bi odaya sıkışıp kalınmıyor burada ama kişi sayısına göre fiyat değişebilir.ama yine indirimli olur.istersen çocuklarıma gösteririm diye kaldığım katın fotolarını çekmiştim.senin için geçici albüm yapabilirim ihtiyaç duyarsan:))

Son düzenleme:
Erdemilk canım nasıl oldun. Yarın evine kavuşuyorsun galiba. Yeni fotolarını koymayı unutma gidince. Bebişlerinide senide öpüyorum çok. Güzel burnuşunada iyi bak :))

Erdemilk canım nasıl oldun. Yarın evine kavuşuyorsun galiba. Yeni fotolarını koymayı unutma gidince. Bebişlerinide senide öpüyorum çok. Güzel burnuşunada iyi bak :))

Çok iyiyim ablacım.sağlığımda neşemde çok yerinde şükür.yarın dönüyorum Allah'ın izniyle.buralarda olmaya çalışıcam tabi yine.sizleri çok seviyorum ve size minnettarım

aa evet iyi bir fikir. Bende gormus olurum. Sen yanlizmi kaliyorsun?

Çok iyiyim ablacım.sağlığımda neşemde çok yerinde şükür.yarın dönüyorum Allah'ın izniyle.buralarda olmaya çalışıcam tabi yine.sizleri çok seviyorum ve size minnettarım

cok sevindim iyi olduguna!
burnundaki bantlari heralde kendin cikarican demi. heralde bantlari cikardiktan sonra sislikler basliyomus. burada devam yazarsan cok seviniriz

aa evet iyi bir fikir. Bende gormus olurum. Sen yanlizmi kaliyorsun?

canım yalnız kalıyorum.birazdan otelden ayrılmak zorundayım.hastaneye dr.un yanına gidip konrol olucam .sonrada evime gigicem.evden eklerim ilk fırsat bulduğumda olur mu canım benim:))malum fotoların boyutlarını küçült yükle derken epey zaman alacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…