Frankfurt yakinlarinda oturan kizlar emre bey, 28. aksamüstü geliyormus 30. geri dönüyormus. Bizi arayacakmis tekrardan :) birbirimizide görürürz artik :)
Ben bugun emre beyin asistanini aradim, almanya mi amerikami tam olarak nereye gidecegi belli degilmis:)
yaaa ahhahah koptum ama simdi gordm cnm kendi op.dr sayfasinda Op. Dr. Emre İlhan 29 Nisan'da hastalarıyla görüşmek üzere Frankfurt'ta olacak. İlgilenenler temasa geçebilir..die yazilmis az once..bence sen remziye_61 den al adresi git baska turlu olmaz:))
hayır canım dahil değil ama çok sorunda olmuyor açıkçası.kaldığım otel residence.bir dairede kalıyorum şu an ev gibi.mutfağı yatak odası salonu ayrıca bir odası var.epey büyük ve ferah yani.mutfağa biraz kahvaltılık, içecek ve yiyecek aldım.onlarla öğünlerim geçiyor.otele ilk gelince alışverişini yaptıktan sonra sıkıntı yok.ben hemen çıkamam dersen çevre marketler serviste yapıyor.dışarıdan yemek söylemekte mümkün.kahvaltısı var aslında hazır tabakta ama ben tercih etmedim.10 euro .düzenim rahatım çok iyiydi burada.yarın ayrılıyorum otelden.
Canim hangi otel bu? Hem kac kisilik bir daire, kactane yatak var?
Hem memnunmusun otelden? Bende dusunuyorum ondan soruyorum.
Hangi semtde bu otel?
Ilginc.. face de yaziorsa demekki gelecegi ulke kesinlesti:)
Tuğçecim, erdemilk gitti galiba ben yardımcı olayım. Çamlıca residence diye apart bir otel. Biz ziyarete gitmiştik onu oradan biliyorum. Ailenlede kalabilirsin mutfakta yemeğini yapacağın gibi rahat bir yer. Adından da anladığın gibi Çamlıcada.
Tesekkur ederim canim. Ben ailemle gitmeyi dusunuyorum. Umarim iyi bir oteldir.
Bir çok apartmanın bulunduğu güzel bir sokak. Ters bir yer değil yani. Ailenle rahat edebileceğin bir yer gördüğüm kadarıyla. Ameliyatın ne zamandı.
yaaa ahhahah koptum ama simdi gordm cnm kendi op.dr sayfasinda Op. Dr. Emre İlhan 29 Nisan'da hastalarıyla görüşmek üzere Frankfurt'ta olacak. İlgilenenler temasa geçebilir..die yazilmis az once..bence sen remziye_61 den al adresi git baska turlu olmaz:))
erdemlik çok tşkr ederim.özelden yazamıyorum.msj sayım yetmiyorbuarada senin nefes problemin var mıydı?.bazı arkadaşlar nefes almanın değişmediğini söylüyorlar.bende kemik eğriliğpi var.
Tesekkur ederim canim. Ben ailemle gitmeyi dusunuyorum. Umarim iyi bir oteldir.
Ben bugun emre beyin asistanini aradim, almanya mi amerikami tam olarak nereye gidecegi belli degilmis:)
Erdemilk canım nasıl oldun. Yarın evine kavuşuyorsun galiba. Yeni fotolarını koymayı unutma gidince. Bebişlerinide senide öpüyorum çok. Güzel burnuşunada iyi bak :))
canım Daktilo'm yardımcı olmuş ama bende esgeçmeyeyim:)ailenle gitmeyi düşünüyorsan çok rahat edersin burada.Acıbadem diye geçiyor aslında burası daha çok.bi odaya sıkışıp kalınmıyor burada ama kişi sayısına göre fiyat değişebilir.ama yine indirimli olur.istersen çocuklarıma gösteririm diye kaldığım katın fotolarını çekmiştim.senin için geçici albüm yapabilirim ihtiyaç duyarsan:))
Çok iyiyim ablacım.sağlığımda neşemde çok yerinde şükür.yarın dönüyorum Allah'ın izniyle.buralarda olmaya çalışıcam tabi yine.sizleri çok seviyorum ve size minnettarım
aa evet iyi bir fikir. Bende gormus olurum. Sen yanlizmi kaliyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?