Dr beyle demin görüstük gercekten cok güzel burunlar yapiyor. Ilk zaten hepimiz burunlarimiza baktikMassallah diyorum.. Emre Bey hem Dr. olarak süper hemde charakter olarak..
Allah yolunu acik etsin...
Vallah bugün süperdii yaaa herkezi gördükkk :) tatliii yasemincik :) malteser :) secginn :) murat ( ben murati facebookta bulamadim ya bilen varsa bi zahmet söylesin :) birdeeee ismini unuttum siyah sacla barbiiii :)
Cok güzeldi bugün hersey icin tskler kizlar ... Daha cok burnumuza baktik ama olsunn :)
Ne güzelll,fotograf çektirdiniz mi peki?
berfem burnun nasıl oldu şişliklerin indi m fotolarını paylaşacak mısın
merhaba arkadaşlar ben de emre beye bu ayın 23 ünde ameliyat olacağım 17 sinde ilk görüşmemiz var ameliyat fiyatı hakkında direk olarak asistanına bir şey soramadım çekindim ama paylaşımlarınızdan az çok aklımda bir fiyat belirdi.
şimdi soruma geleyim, emre beye ödeyeceğimiz ücretin içinde hastahane masrafları var mı yok mu eğer yoksa büyük ihtimalle ben acıbadem ataşehir de ameliyat olacağım bana ne kadara maal olur hastane masrafları? :18:
merhaba arkadaşlar ben de emre beye bu ayın 23 ünde ameliyat olacağım 17 sinde ilk görüşmemiz var ameliyat fiyatı hakkında direk olarak asistanına bir şey soramadım çekindim ama paylaşımlarınızdan az çok aklımda bir fiyat belirdi.
şimdi soruma geleyim, emre beye ödeyeceğimiz ücretin içinde hastahane masrafları var mı yok mu eğer yoksa büyük ihtimalle ben acıbadem ataşehir de ameliyat olacağım bana ne kadara maal olur hastane masrafları? :18:
emre beye ameliyat olmadim ama sanirim 5000 tl hastane dahil yani ekstra bir masraf olmuyor.
bu arada asistana sormaktan neden cekindin canim onun görevi böyle sorulari yanitlamak ve bilgi vermek.
simdiden gecmis olsun.
Canım ben daha yeni ameliyat oldum.5000 tl ücret herşey içinde.hastanede dahil.sadece sonrasında bi ağrı kesici,deniz suyu ve bademyağı aldırmıştı bana.55 tl.tutmuştu.önemli birşey değil yani.ekstradan bir ödeme yapılmıyor hiçbiryere.görüşmelerde dahil.buarada sadece sen değil Emre Beyin bütün hastaları Ataşehir Acıbademde ameliyat oluyor:)
teşkkür ederim tayces :) insan hemen parayı sorunca bir tuhaf oluyo bir de asistanların davranışıyla ilgili bir paylaşım okumuştum yine burada hiç yüz göz olmayayım dedim. gitmeden sizlere sorar öğrenirim öğrenemezsem de doktor bey söyler artık bana durumu diye düşündüm
canim ameliyatlar malesef bedava olmadigi icin ilk üc sorudan biri kesin fiyat olur. fiyati bilmeden de görüsmeye gitmek sacma olur yani senin bütceni asiyorsa ozaman hem senin orda gecirdigin zamana yazik hemde doktorun zamani bosa calinmis olunuyor.
bundan sonra bence asistanlara aklina gelen herseyi sor cekinme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?