Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Emre beyin burun ameliyat fiyatı ne kadar arkadaşlar bir de sitesindeki sanal ameliyat kısmı çalışıyor mu ben denedim resim ekleyemedim bilgisi olan var mı teşekkür ederim

merhaba mesej hakkim olmadigi icin ozelden mesaj atamiyorum size burdan yaziyorum emre beyin amelyat fiyati 5.000 tl acibadem hastanesinde yapiyor ilk amelyatinizsa 5.000 tl yapiyor korkulacak bi amelyat asla degil hic korkmayin inaninki ben aglayarak girdim amelyata son ana kadar kimi gorduysem amelyattan sonra agrim olacak mi diye basinin etini yedim insanlarin ama asla agrili bi amelyat degil 2 gun biraz sislikler oluyor amelyattan sonra onlar biraz sIkIntIli oluyor 2 gunun sonunda ayni hizla sislikler iniyor istirahat etmeniz sart bu amelyati olduktan sonra 3 ay oldu ben amelyat olali ve iyiki olmusum diyorum su an bile gerekse bir daha amelyat olmam tekrar olurum cunku amelyat bile sayilmaz :) hic denecek kadar agri olmuyor verdigim en dogru karar bu amelyati olmakti emre bey'e gelince bulabileceginiz en iyi doktor zaten eger karar verirseniz ve gorusurseniz bunu daha iyi anlarsiniz kesinlikle cok iyi bi doktor

yani baktığım kadar varmı bu burnumu bile 37 yıl mutlu mutlu taşıdım ta ki kız kardeşim ablaaa burnunu yaptır valla devlet bütçe ayırır sana yaptır diyince bir yıldır hep okuyorum burayı dırdır eşime soruyorum oda şimdi değil bak ağlarsın diye yok diyor...işte böyle

Arkadaslar bugüne kadar hiç burun estetik ameliyatini dusunmedim... ama benim burnumdan mi bilmiyorum ailem bana hep burnundan konusuyosun bazen derler.. ve ben bu durumdan pek memnun degilim acaba burnumda mi bir sorun vardir ? :44: :44: :44:

yazdigin mesaj biraz tuhaf belki o yüzden :)
demekki burnunu beyenmiyosun ki hep burun hakkinda konusuyosun. burnunu görmedik diye bisey diyemiyoz burda, seni rahatsiz eden bisey var mi burnunda

sanirim konusurken burundan konusuyor demek istedigi saglik sorunu hani burundan konusanlar varya yani burun hakkinda konusmuyor. yoksa bende mi yanlis anladim.

sanirim konusurken burundan konusuyor demek istedigi saglik sorunu hani burundan konusanlar varya yani burun hakkinda konusmuyor. yoksa bende mi yanlis anladim.

komik olmuş burnu hakkında konuştuğunu kastemedi sanırım ben msjını okudum fakat yanlış bilgi vermiym die yazmadım et falan vardır belki burnundan konuşuosa eğer ama böyle bir problemi olan buna cvp verse daha mantıklı olur sanırım ...

hiiii ok anladim

Arkadaslar bugüne kadar hiç burun estetik ameliyatini dusunmedim... ama benim burnumdan mi bilmiyorum ailem bana hep burnundan konusuyosun bazen derler.. ve ben bu durumdan pek memnun degilim acaba burnumda mi bir sorun vardir ? :44: :44: :44:

canim kusura bakma mesajini yanlis anlamisim :)
evet belkide et vardir burnunda, nefes almakta sorunun var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…