yahu sen nacı celiğe olmadınmı zaten ıkıncı değilmiydi ayrıca burnunda cok güzel neden tekrar olacaksın sırf kalkık olsun dıye hem neden nacı bey kaldrmıyor boşa onca para verıceksın valla zaten cok guzel
cnm çok tşk ederim walla çok mutlu oluorum böyle yorumlara inş sende çooookkk güzel bi buruna sahip olursunnn
eklermisiniz resimlerinizi görmek istiyorum da
Emre beyin burun ameliyat fiyatı ne kadar arkadaşlar bir de sitesindeki sanal ameliyat kısmı çalışıyor mu ben denedim resim ekleyemedim bilgisi olan var mı teşekkür ederim
teşekkür ederim baharkaynak burnunuz bu arada söylemeyi unuttum çooook güzel olmuş tekrar geçmiş olsun
sevgili hande melek resim ekledim bakabilirsiniz yandan vardı onu ekledim
sevgili hande melek resim ekledim bakabilirsiniz yandan vardı onu ekledim
arkadaş yaptım şimdi görebilirsin eklemeyi unutmuşum
Neden bana kimse cevap yazmiyor ?((((
yazdigin mesaj biraz tuhaf belki o yüzden :)
demekki burnunu beyenmiyosun ki hep burun hakkinda konusuyosun. burnunu görmedik diye bisey diyemiyoz burda, seni rahatsiz eden bisey var mi burnunda
sanirim konusurken burundan konusuyor demek istedigi saglik sorunu hani burundan konusanlar varya yani burun hakkinda konusmuyor. yoksa bende mi yanlis anladim.
komik olmuş burnu hakkında konuştuğunu kastemedi sanırım ben msjını okudum fakat yanlış bilgi vermiym die yazmadım et falan vardır belki burnundan konuşuosa eğer ama böyle bir problemi olan buna cvp verse daha mantıklı olur sanırım ...
Arkadaslar bugüne kadar hiç burun estetik ameliyatini dusunmedim... ama benim burnumdan mi bilmiyorum ailem bana hep burnundan konusuyosun bazen derler.. ve ben bu durumdan pek memnun degilim acaba burnumda mi bir sorun vardir ? :44: :44: :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?