Arkadaslar bugüne kadar hiç burun estetik ameliyatini dusunmedim... ama benim burnumdan mi bilmiyorum ailem bana hep burnundan konusuyosun bazen derler.. ve ben bu durumdan pek memnun degilim acaba burnumda mi bir sorun vardir ? :44: :44: :44:
yazdigin mesaj biraz tuhaf belki o yüzden :)
demekki burnunu beyenmiyosun ki hep burun hakkinda konusuyosun. burnunu görmedik diye bisey diyemiyoz burda, seni rahatsiz eden bisey var mi burnunda
Canım burunda sıkıntı olduğu zaman genelde konuşmaya yansıyor.dışarıdan insanlar bunu daha iyi farkedebiliyorlar.bunu hiç farketmediğine göre kendin, nefes problemin yok sanırım seni zorlayan.
sanirim konusurken burundan konusuyor demek istedigi saglik sorunu hani burundan konusanlar varya yani burun hakkinda konusmuyor. yoksa bende mi yanlis anladim.
canim kusura bakma mesajini yanlis anlamisim :)
evet belkide et vardir burnunda, nefes almakta sorunun var mi?
Yok canim tamda demek istedigim seyi anladin sen :) cok tesekkur ederim
komik olmuş burnu hakkında konuştuğunu kastemedi sanırım ben msjını okudum fakat yanlış bilgi vermiym die yazmadım et falan vardır belki burnundan konuşuosa eğer ama böyle bir problemi olan buna cvp verse daha mantıklı olur sanırım ...
bende pek emin degildim ama dikkatli okununca neyi kast ettigi anlasiliyor.
Emre İlhan ilgili bir doktor ve yaptığı ameliyatlarda görüntü olaraka bence başarılı ancak fiyat biraz fazla değil mi ?
kızlarr size bir kaç sorum olacak önceden konuşuldu mu bunlar bilmiorum ama malumunuz 704 sayfayı okumam mümkünsüzbirincisi,, emre bey şuan ameliyattan 5000 tl alıyormuş ya,, buna ilk iki kontrol ücreti de dahil diyor.. ondan sonraki kontrollere ne kadar ödeme yapıyoruz ve toplam kaç kez kontrole gidiyoruz?? ikincisi de ben avrupa yakasında oturuyorum,, emre beyin muayenehanesi ve hastane ise karşıda.. avrupa yakasında oturup da orada ameliyat olanlar sıkıntı yaşadılar mı gidiş gelişlerini nasıl yaptılar merak ediyorum.. şimdiden teşekkürler
kızlarameliyat olduktan kaç gün sonra normal hayatınıza döndünüz? bandajlar falan hepsi kaç gün sonra çıktı?
ben henüz ameliyat olmadim ama hepinize cevap yaziyorum haha. hergün bu sayfada oldugum icin cok seyi ögrenmis oldum :)
sedahas diye bi arkadasimiz 10 gün sonra okula basladi yine. ama herkeste farkli sanirim
2 hafta sonra ama heralde normal hayata dönüs olur.
tampon heralde 5 gün sonra cikiyo. bandajlarda 2 hafta sonra mi ne
selamlar
bütün kontroller fiyatin icinde. duydugum kadariyla 3-4 kez kesin gitmeliyiz kontrole. tamponlari cikarma icin, bandajlari cikarmak icin, ve ondan sonra bi daha.
ben avusturyadan katiliyorum, ama yaz tatilinde bende avrupa yakasinda kaliyorum. heralde sorun olmaz, zaten ameliyattan bir gün önce hastaneye yatiyosun, yani 2 gece kalmaliyiz hastanede, ondan sonrada arabala evimize geri döncez, bence pek sikinti olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?