senin burnuna bayiliyorum ben :asigim: doktor beyin basinin etini yedim puff un burnu diye diye![]()
cnm ins diledigin gibi olur ameliyatinada az kalmis :) simdiden gecmis olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin burnuna bayiliyorum ben :asigim: doktor beyin basinin etini yedim puff un burnu diye diye![]()
burdaaym kizögrenince yazicam bekleyn siz vereliniortak
pufff çok güzel ya minicik
esocum yeni gördüm resimlerini buradan yazıyorum malum mesaj sayısıyüzündeki morluk şişlik gitmiş gibi..çok çok güzel bir burun olmuş canım benim.. güzel günlerde mutlulukla kullan yeni burnuşunu..
![]()
çok sağol emeraudemorluğum şişlğim gitmedi hala ayakta dolanıyorum oyüzden herhalde:) bi yatamadım..onlar hiç umrumda değil ama kalsınlar zararı yok:) benim şuanda takıldığım başka bişi var.. sağ sol olayları:) Solum harika bak bak doyamıyourm kendime aşık olacağım nerdeyse, ama sağ tarafıma bakıyorum tam tersi..midemde böyle bi bulantı hissi:) iki tarafım çok çok farklı şuan, ilk zamanlarda farklılık normaldir ok ama bu kadarı da normal mi ona emin olamadım
esocumm bayildimm ya nekdr tatli olmuss ucu süperr kalkikligi duduslarin daha bi seksi duruyoo cok yakismiss zemuszemus
sag sol olaylari bendede vardi ve suan halaa var benim sag tarafda cikintii var sislikmi kemik mi beelli degil boksör burnu gibi halaa ama gecicek insalahh seninki de coook normall daha durr zamanlaa tam istedigin gibi olucakk kaydirigubbakcemile5
kizlar emre beyy bu haftaya nereye gidiyo hangi ülkeye bilen varmiii??