Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Kizlarrrrrr bugun ruyamda burun estetigi oldugumu gordum:)

Ruyamda bakiyorum Emre Ilhana estetik olmusum, birde burnum bantliydi. Son halini goremedim malesef :) Ama ruyamda bile okadar cok mutluydumki hahahaha

founda ben de biraz yuvarlaklaştırmak istiyorum :) para biriktirmeye başladım aslında benim sinüzitim var ve nefes alma problemim de var bunlara sığınarak babamı kandırmayı düşünüyorum tabi benim asıl derdim estetik ni ha ha :) geçenlerde bir kız ölmüştü ya burun ameliyatından sonra aksi gibi onu da görünce annem hepten korktu.ama asıl sıkıntı babam ona daha diyemedim :p
ama emre bey çok ilgili cvp verdi aslında ben naci çelike kafayı takmıştım önceden

pufff çok güzel ya minicik (:

esocum yeni gördüm resimlerini buradan yazıyorum malum mesaj sayısı (: yüzündeki morluk şişlik gitmiş gibi..çok çok güzel bir burun olmuş canım benim.. güzel günlerde mutlulukla kullan yeni burnuşunu..:nazar:

pufff çok güzel ya minicik (:

esocum yeni gördüm resimlerini buradan yazıyorum malum mesaj sayısı (: yüzündeki morluk şişlik gitmiş gibi..çok çok güzel bir burun olmuş canım benim.. güzel günlerde mutlulukla kullan yeni burnuşunu..:nazar:

çok sağol emeraude;) morluğum şişlğim gitmedi hala ayakta dolanıyorum oyüzden herhalde:) bi yatamadım..onlar hiç umrumda değil ama kalsınlar zararı yok:) benim şuanda takıldığım başka bişi var.. sağ sol olayları:) Solum harika bak bak doyamıyourm kendime aşık olacağım nerdeyse, ama sağ tarafıma bakıyorum tam tersi..midemde böyle bi bulantı hissi:) iki tarafım çok çok farklı şuan, ilk zamanlarda farklılık normaldir ok ama bu kadarı da normal mi ona emin olamadım

Yok canım beğenmemek demeyelim, daha 1 haftalıkken yorum yapmak yanlış olur zaten, telaşa mahal yok:) yalnızca soluma ve sağıma baktığımda farklı şeyler hissettiğimi biliyorum ve muhtemelen de çok normaldir. Eski halime göre nimet bana, ama solum acayip güzelken sağım neden öyle gelmiyo diye sorguladım sadece..Şuanda yanlış davrandığımın farkındayım arkadaşlar ciddiye almayınız beni:)

cnm , tam görünmüyor ama sannedersem sag tarafin yanlizca birazcik daha sis ve morarma gibi gözüküyor, belkide isik yaniltmasidir sag tarafin resmi daha karanlik gibi, hic bosuna daha dert etme, biliyoruzki allahtan arkadaslar hep bize yazdiklarindan bastan farkli olduklarini, bilmem anlatabildimmi ;) demesi kolay tabiki ama yinede yazicam; icini rahat tut, dahada rahat olmak icin nasil olsa kontrolde sorarsin emre beycimize ;-)))

esocumm bayildimm ya nekdr tatli olmuss ucu süperr kalkikligi duduslarin daha bi seksi duruyoo cok yakismiss zemuszemus
sag sol olaylari bendede vardi ve suan halaa var benim sag tarafda cikintii var sislikmi kemik mi beelli degil boksör burnu gibi halaa ama gecicek insalahh seninki de coook normall daha durr zamanlaa tam istedigin gibi olucakk kaydirigubbakcemile5

çok sağol emeraude;) morluğum şişlğim gitmedi hala ayakta dolanıyorum oyüzden herhalde:) bi yatamadım..onlar hiç umrumda değil ama kalsınlar zararı yok:) benim şuanda takıldığım başka bişi var.. sağ sol olayları:) Solum harika bak bak doyamıyourm kendime aşık olacağım nerdeyse, ama sağ tarafıma bakıyorum tam tersi..midemde böyle bi bulantı hissi:) iki tarafım çok çok farklı şuan, ilk zamanlarda farklılık normaldir ok ama bu kadarı da normal mi ona emin olamadım

canım çok normal böyle seyler daha 1 haftalık..çok çok anormal hissediyorsan emre bey sabırla yanıtlıcaktır tüm sorularını(: benimde 1 ay olucak nerdeyse hergün değişiyor bi gün aşırı şişiyor bi sonra bi bakıyorum birazcık inmiş..çok bakmamak lazım aynalara aslında ama elimizde değil işte yıllarca zaten sorunlu burun yüzünden bakmaya çekinmişiz :)

aynen:) bi de biz alışmışız ya şurası şöyle burası böyle demeye, o halden bu hale geldiğime şükretmeyi unutup hala sorun var mı diye düşünüyo insan ister istemez
bi işe başlasam bırakıcam kendime bakmayı:)

esocumm bayildimm ya nekdr tatli olmuss ucu süperr kalkikligi duduslarin daha bi seksi duruyoo cok yakismiss zemuszemus
sag sol olaylari bendede vardi ve suan halaa var benim sag tarafda cikintii var sislikmi kemik mi beelli degil boksör burnu gibi halaa ama gecicek insalahh seninki de coook normall daha durr zamanlaa tam istedigin gibi olucakk kaydirigubbakcemile5

:utangac:çok sağol kübracım:) ya bunların hepsinin olacağını biliyorum da işte ayak yapıyorum kendime:pp

eso ben çok beğendim, maşallah :nazar:

Işık farkı olduğu için arada fark var mı anlayamadım. Bir de bandaj faktörü var tabii :) Ama fark olsa bile zamanla eşitleneceğini biliyoruz nasılsa.

Üst dudağına dolgu yapıldı mı yoksa şiş mi? Yakışmış valla.

Çok sağoll, eşitlenir canım, eşitlenmese de seviyorum onu:) ben bugün hayatımda bi dönüm noktası yaşadım da başka bi konuda, hıncımı burnumdan çıkarttım resmen:) yoksa burnumu şimdiden çok çok beğeniyorum ve değişeceğini de biliyorum, ara ara heyecan yapıyorum işte, o da hepimizin yaşadığı şeyler. Çok özür dilerim birilerini istemeden endişelendirdiysem.
Dudağım şiş galiba biraz, birşey yaptırmadım;p

Back
X