Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Eminmisiniz arkadaşlar? Ama bi nefes alamama durumu oluyor mu yinede? Böyle alçıyla beraber ağırlık ?? Biri olmuyo dese o kdr rahatlıycam ki

ameliyat olanların %90 ı zaten super nefes alan insanlar değil 2 gun tamponla rahat nefes almadan da yaşayabiliyorsun kaldı ki tampon ortası delik biraz hava alıyorsun.Tek derdin tamponsa o kısmı duşunme onemli olan sonra nefes alabilecek misin!!!

Eminmisiniz arkadaşlar? Ama bi nefes alamama durumu oluyor mu yinede? Böyle alçıyla beraber ağırlık ?? Biri olmuyo dese o kdr rahatlıycam ki

Olmuyo:)
gözümü açtığım andan itibaren nefes alabiliyodum, ortası delik o silikon tamponların ama ara ara tıkanıyo tabii, alçı da ağır değil, bi de ağızdan almak, yani nefesi, zor bir şey değil ki.. bence daha kolay bile burundan almaktan..sanırım siz ameliyat olalı uzun süre oldu, şimdi çok çok kolay ;) farkı anlayınca hoşunuza gider kesin

canim ben im ilk cok sivridi ve ince ben dedim biraz toplu olsun ama fazlada kalin degil zaten ben anlatim emre bey dedi ben biliorum nasil bi burun istiorsun güvenerek fazla biside daha demedim:) cünkü fark ettim istedigimi anladi ve yapicagini

canim tskler birdbeak evet cökmüstü oda nefes darligi yarati bendee cöken yeree burnumdaki malzemeyi koydu sükürler olsun kikirdak felan almasina gerek yoktu faza burnumu icten yipratmamislar iste ve düs görüsnüsünü düzelti okadar

ask ask :) ben halen cok menunum fotolarim var hatta :)

canım cok sevındım baktım fotolarına harika tam istediğim gibi küçücük bi burnun olmus,çok muntazam,simetrik,sende cok güzelsin bayıldım vallaha. revizyon olup 2-3 ay sonrada halen senin gibi arkadaşlarımızdan güzel haberler almak çok sevindiriyor inan, bizim gibi revizyon olmak isteyen arkadaşlara umut oluyor ben cok mutlu oluyorum .ilgine teşekkür ederimmmm.

Olmuyo:)
gözümü açtığım andan itibaren nefes alabiliyodum, ortası delik o silikon tamponların ama ara ara tıkanıyo tabii, alçı da ağır değil, bi de ağızdan almak, yani nefesi, zor bir şey değil ki.. bence daha kolay bile burundan almaktan..sanırım siz ameliyat olalı uzun süre oldu, şimdi çok çok kolay ;) farkı anlayınca hoşunuza gider kesin

Bunu duyduğuma o kadaar sevindim ki...anlatamam.
O tamponları çeken bilir. Kan toplanıyor, bide alçıyla burnunuzda bi 5 kilo yük..ve nasıl bi işkencedir o burnunuzun tıkalı olması..Tahmin edemezsiniz:)
İnanın bunun için ameliyat olmaktan vazgeçebilirdim ama şu an gözüm kapalı girebilirim.

askask seni cok ii anliyorum bende cok dusundum ikinci ameliyat olimi cunku ilk ii gitmedigi icin insan daha dikatli olmaya baslio... tskler canim begendiginede sevindim. ama puffun burnucevonun burnu gorunce dedim iste emrebey de olcam kesinn ilk bastan beri guvendim neden bilmiorum emindim burnumu guzel yapcak bu doktor ve inan hic pisman degilim ve gozumu kapali ravsiye ederim emrebeyi kesinlikle ger dayim bana soru sorabilirsin ozeldende tabi;)

kelebek etkisi bende sana her daim soru sorabilenlerden olmak istiorum:)) özelden bişey sordum sana kulaından yada kaburgandan kıkırdak alındı mı die cvp yok:)sebep? ben burnumdan memnun deılım die mi kızıosun bana anlamadım.yada görmedin msjımı:))bu arada burnun cok hoş maşallah.

canim yazdim aslinda sana ama telimden girmistim ozaman belki gitmemistir tabi her dayim sora bilirsin nedemek:) canim benim ilk ameliyattan sonra buun kenarlarim iceri doru cökmüstü o nedenle nefes sorunu yasamaya basladim ameliyatan önce öle bi durum yoktu benim ilk ameliyta sadece güzelik ti yaniii baska sorunum yoktu ve sonra disida hosuma gitmedi....ama emre bey dedi fazla burnumu yipratmadiklari icin ne kulagimda ne kaburgamda bisi almasi gerekti....:) umarim cevapliya bildim ve tsklerrrr bu arada

canim yazdim aslinda sana ama telimden girmistim ozaman belki gitmemistir tabi her dayim sora bilirsin nedemek:) canim benim ilk ameliyattan sonra buun kenarlarim iceri doru cökmüstü o nedenle nefes sorunu yasamaya basladim ameliyatan önce öle bi durum yoktu benim ilk ameliyta sadece güzelik ti yaniii baska sorunum yoktu ve sonra disida hosuma gitmedi....ama emre bey dedi fazla burnumu yipratmadiklari icin ne kulagimda ne kaburgamda bisi almasi gerekti....:) umarim cevapliya bildim ve tsklerrrr bu arada

teşekkür ederim cnm:)

kizlarr ben de buraya kapali album yapmak istiorum. nasil yapicam?? sizce emre bey burnumu duzeltebilir mi?? ben yuz yuze gorusmedim daha. yorumlarinizi bekliyorum.

Bunu duyduğuma o kadaar sevindim ki...anlatamam.
O tamponları çeken bilir. Kan toplanıyor, bide alçıyla burnunuzda bi 5 kilo yük..ve nasıl bi işkencedir o burnunuzun tıkalı olması..Tahmin edemezsiniz:)
İnanın bunun için ameliyat olmaktan vazgeçebilirdim ama şu an gözüm kapalı girebilirim.

o tamponlar bendede kullanilmisti ilk ameliyatimda. gercekten ceken bilir. bende en cok yine öyle tamponlar kullaniliyor saniyordum ameliyattan cok onlardan korkuyordum ama allahtan artik silikon tamponlar var. simdikiler cok sansli coook.

Back
X