Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eminmisiniz arkadaşlar? Ama bi nefes alamama durumu oluyor mu yinede? Böyle alçıyla beraber ağırlık ?? Biri olmuyo dese o kdr rahatlıycam ki
Eminmisiniz arkadaşlar? Ama bi nefes alamama durumu oluyor mu yinede? Böyle alçıyla beraber ağırlık ?? Biri olmuyo dese o kdr rahatlıycam ki
ask ask :) ben halen cok menunum fotolarim var hatta :)
Olmuyo:)
gözümü açtığım andan itibaren nefes alabiliyodum, ortası delik o silikon tamponların ama ara ara tıkanıyo tabii, alçı da ağır değil, bi de ağızdan almak, yani nefesi, zor bir şey değil ki.. bence daha kolay bile burundan almaktan..sanırım siz ameliyat olalı uzun süre oldu, şimdi çok çok kolayfarkı anlayınca hoşunuza gider kesin
canim yazdim aslinda sana ama telimden girmistim ozaman belki gitmemistir tabi her dayim sora bilirsin nedemek:) canim benim ilk ameliyattan sonra buun kenarlarim iceri doru cökmüstü o nedenle nefes sorunu yasamaya basladim ameliyatan önce öle bi durum yoktu benim ilk ameliyta sadece güzelik ti yaniii baska sorunum yoktu ve sonra disida hosuma gitmedi....ama emre bey dedi fazla burnumu yipratmadiklari icin ne kulagimda ne kaburgamda bisi almasi gerekti....:) umarim cevapliya bildim ve tsklerrrr bu arada
teşekkür ederim cnm:)
Bunu duyduğuma o kadaar sevindim ki...anlatamam.
O tamponları çeken bilir. Kan toplanıyor, bide alçıyla burnunuzda bi 5 kilo yük..ve nasıl bi işkencedir o burnunuzun tıkalı olması..Tahmin edemezsiniz:)
İnanın bunun için ameliyat olmaktan vazgeçebilirdim ama şu an gözüm kapalı girebilirim.
bende baksam :)