Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet emre bey bana da 5000tl dedi :sinifsinif:
100. mesajın için konfeti patlatıyorum sana filiz, çok alemsin:)
Sağol yawrum ya bugün işe başladım, 3 yıldır tüm kemik ve kıkırdaklarıma alışmış 40 insanın içine yeni halimle girince bir sürü bir sürü kritik yapıldı tabii haliyle.. yalnız kimse de sen güzel olmuşsun demedi hanerdeyse herkes ay doktorun ne harika adammış, aman ne güzel iş çıkarmış, ne yetenekliymiş, ellerine sağlık valla helal olsun.. gibi daha çok Emre Beye yönelik iltifatlar aldım:) (Duacısıyız kendisinin)
Canım dudak olayım da komik oldu, kimse inanmıyo, hadi hadi yaptırmışsın bişey diyolar. öpüyorum yanaklarından dolgulu dudaklarımla:)
tramolacım çok sağol, inşallah isteyen herkes halleder..her türlü destekçinim
100. mesajın için konfeti patlatıyorum sana filiz, çok alemsin:)
Sağol yawrum ya bugün işe başladım, 3 yıldır tüm kemik ve kıkırdaklarıma alışmış 40 insanın içine yeni halimle girince bir sürü bir sürü kritik yapıldı tabii haliyle.. yalnız kimse de sen güzel olmuşsun demedi hanerdeyse herkes “ay doktorun ne harika adammış, aman ne güzel iş çıkarmış, ne yetenekliymiş, ellerine sağlık valla helal olsun..” gibi daha çok Emre Bey’e yönelik iltifatlar aldım:) (Duacısıyız kendisinin)
Canım dudak olayım da komik oldu, kimse inanmıyo, hadi hadi yaptırmışsın bişey diyolar. öpüyorum yanaklarından dolgulu dudaklarımla:)
tramolacım çok sağol, inşallah isteyen herkes halleder..her türlü destekçinim
Eso burnun cok güzel olmus canim. Hayirli olsun, :). Ben 3 ay sonra ameliyat oluyorum ve coook koskuyorum kizlar. Sizin burunlariniza bakarak kendini teselli etmeye calisiyorum.guclubacismile