Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

pardon arkadaşlar sizlere bişey sorucam yanlış okumadıysam emre bey den randevu aldıgımızda gerçekleştirecek ameliyatın sonucunda burnumuzun nasıl bi şekil alacagı hakkında bilgi almak istedigimizde bi muayene ücreti alıyomuş ne kadar acaba bilen varmı?

eso yazamadm sana bayadir giremedim kkya malesef :S ama burnuna bayildim cok güzl olmusggüle güle kullan cok dgal yakismis yüzüne ve herkes gibi bende dudaklarina takdim :D :nazar:

msj sayimin 100 olmasina birtanecik msj kalmis onuda yazimda dananin kuyrugu kopsun kaydirigubbakcemile :sm_cool:
en azindan resmlern altina yazabilirim :D

100. mesajın için konfeti patlatıyorum sana filiz, çok alemsin:)
Sağol yawrum ya bugün işe başladım, 3 yıldır tüm kemik ve kıkırdaklarıma alışmış 40 insanın içine yeni halimle girince bir sürü bir sürü kritik yapıldı tabii haliyle.. yalnız kimse de sen güzel olmuşsun demedi ha:D nerdeyse herkes “ay doktorun ne harika adammış, aman ne güzel iş çıkarmış, ne yetenekliymiş, ellerine sağlık valla helal olsun..” gibi daha çok Emre Bey’e yönelik iltifatlar aldım:) (Duacısıyız kendisinin)
Canım dudak olayım da komik oldu, kimse inanmıyo, hadi hadi yaptırmışsın bişey diyolar. öpüyorum yanaklarından dolgulu dudaklarımla:)
tramolacım çok sağol, inşallah isteyen herkes halleder..her türlü destekçinim

Sağol yawrum ya bugün işe başladım, 3 yıldır tüm kemik ve kıkırdaklarıma alışmış 40 insanın içine yeni halimle girince bir sürü bir sürü kritik yapıldı tabii haliyle.. yalnız kimse de sen güzel olmuşsun demedi ha:D nerdeyse herkes “ay doktorun ne harika adammış, aman ne güzel iş çıkarmış, ne yetenekliymiş, ellerine sağlık valla helal olsun..” gibi daha çok Emre Bey’e yönelik iltifatlar aldım:) (Duacısıyız kendisinin)
Canım dudak olayım da komik oldu, kimse inanmıyo, hadi hadi yaptırmışsın bişey diyolar. öpüyorum yanaklarından dolgulu dudaklarımla:)

güzelligini kiskanmislardir ondan diyemediler. kafamçokkarıştı

zaten hep öyle olur :D gebermeyesiceler demezler :D gerci deyincede bozulurum ben önceden cirkinmiydim fln tripleri :P :sm_cool: hahahaha
zaten artik bikere estetik olaynin icine girdikya heryyerimize süpheyle bakilir hahaha :D en iyisimi her yerimi yaptirdim diceksn delikafadulden

evet eso'cum, insanlarımız bazen iyidir, hoştur ama feci kıskançtır da. Kadınların birbirlerine veya genç kızların birbirlerine güzel dediğini ben hayatım boyunca hiç duymadım. Bir yerde oturuyorsak ve güzel bir kız geçiyorsa masadaki tüm kızlar kaş çatar, dudak büker, kusur arama yarışına girer. Ne kompleksli insanlarız yahu. Bizler için güzellik önemli değildir, insanlara direkt kusur aramak için bakarız. Ne kadar şahane bir kadın dursa da karşımızda, biz onun serçe parmağının yamuk olduğunu söyler ve onu dünya çirkini ilan ederiz.
Artık söylememe gerek yok burun yüzünden yıllardır yediğimiz lafları. Ama kızlar ben yurtdışına gidince tuhaftır tamamen unuttum burnumu. Tabii bazen burun krizlerim oluyor ama burada insanlar çok farklı, bana defalarca ne kadar güzel olduğumu falan söylediler ki nasıl yani bu burunla mı falan diyorsunuz kendi kendinize. Ama onlar sana farklı bakıyor, onlar için kemikli burun senin karekterin kusurun değil. Valla ben de burnumu saymazsak manken gibiyimdir ama kendi ülkemde bir kişiden bile iltifat duymadığımı söylememe gerek yok sanırımkaydirigubbakcemile2 Ama sayısız kere dalga geçen oldu tabii.
eso'cum valla ben burun ameliyatından önceki halini de çok beğendim çünkü*senin kemik yapın çok hoş. Ee şimdi çok daha güzel oldun tabii. Kıskanan kötü enerjili herkes çatlasınlülülülülülü

işte o manken gibi olmak herşeyden önemli zaten:) vücut lazım burundan önce ayseallcum, şanslısın ne diyeyim:)
Aynen öyle walla..kusur aramakta üstümüze yok millet olarak..bi de çok süzüyoruz birbirimizi gerçekten, rahatsız edecek derecede
arkadaşlar yok ben abarttım her zamanki gibi, kıskanan filan yok:) Emre Bey'e çok övgü gelince kendimi 2. planda hissettim galiba:p Yoksa onun başarısı zaten bizim başarımız.
burdaki kızlardan biri çok komikti ama, suratımı tuttu, havaya baktı "allahım tövbe tövbe sen affet ama bu daha güzel olmuş" dedi resmen

yasemincik .. muayene ücreti 200 tl ( tasarım vs istersen ) ameliyat old zaman bu 200 tl muayene ücreti ameliyat ücretinden düşülüyormuş .. o yüzden herşey dahil 5000 tl
Tasarım yapmadan sadece ön görüşme için gidersen ücret talep etmiyor.

isin kötüsü ne biliyormusunuz, estetikten sonra aranan bahanede hazir olcak millete. Güzel amaaaaaaa estetikli :))
Estetik güzeli diceklerr arkamizdan :P

Eso burnun cok güzel olmus canim. Hayirli olsun, :). Ben 3 ay sonra ameliyat oluyorum ve coook koskuyorum kizlar. Sizin burunlariniza bakarak kendini teselli etmeye calisiyorum.guclubacismile

Eso burnun cok güzel olmus canim. Hayirli olsun, :). Ben 3 ay sonra ameliyat oluyorum ve coook koskuyorum kizlar. Sizin burunlariniza bakarak kendini teselli etmeye calisiyorum.guclubacismile

o korkulari cok iyi bilirimm ve burdaki arklar da bilirr ama bildigimiz bisey daha var oda o korkulari bosu bosuna yasadigimizz ve herseyin düsündügümüzden daha kolay olmasii yerimseniben

eso 15. gün fotoğraflarını yeni gördüm. Maşallah çok güzel olmuş :nazar:

Şekli çok güzel, yüzüne çok yakışmış. Bir de Kelebeketkisi'nden sonra gördüğüm en çabuk iyileşen kişisin. Şişlerin falan çok azalmış. Ben herhalde 3-4. ayımda böyle görünürüm.

Dudaklarının şişi gerçekten çok yakışmış. Burunla dudak arasındaki mesafeyi azaltmış, çok güzel olmuş. Şiş inince bence dolgu yaptır, çok yakışıyor.

laylaylom, bende bi adres var; bilgi@rinoplasti.com
ama önce asistanına gidiyor olablir, yani öyle sanırım

Tşkler Neladora.. forumda belki 30-40 sayfa gerilerde kübrayla benim "ya acaba Emre Bey günde kaç ameliyat yapıyo, yorgun anına denk gelmeyiz di mi" filan gibi yazışmalarımız var:p şimdi de birbirimize poponu kaşı diyoruz:) muhtemelen siz de 3 ay sonra aynı cümleleri kuruyo olacaksanız, şimdiden hayırlı operasyonlar diliyoruz.:)

Back
X