Kizlar ben burnumu iyice kafaya takmaya basliyorum ilk bandajlar ciktiktan sonra cok begendim fakat simdi ucu cok uzun ve balon gibi geliyoremre bey normal dedi ama cok kafaya takiyorum. Gülünce burnumun ucu asagiya iniyor.. Ondende cok genis ameliyatim 51 gun onceydi yani 2 ay olmasinda daha var. Bu belirtiler bendede var diyen kimse yokmu
![]()
Cherry21 aynı belirtiler bendede var malesef :) 2,5 ay oldu bi degisme yok hala ucu uzun ve balon gibi ve önden genis. gerci degisme yok demiyeyim benim burnum sizinkilere nazaran asırı sismisti cok garip bi büyüklügü vardı o asırılık gitti tabiki ama hala burda gördügüm "burnumun sis hali" adlı resimlerdeki burunlardan kat kat büyük ucu :) ayrıca 2 parca gibi duruyo burnum. kemigin oldugu bölüm bide ordan sonra uca kadar gelen bölüm. sizinkilerde böyle 2 parca gibimi gözüküyo ? ve bütün cirkin görüntüsüne ragmen benimde doktorum gecer gecer diip sinir ediyo beni :) beklemekten baskada sansımız yok malesef. insallah dedikleri gibi gecer hepsi, su sihirli 6. ayın dolmasını dört gözle bekliyorum.