Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

nickim laylaylom diye bende laylaylom biri olmam gerekmiyor. neyse birsey yazmiyorum artik. söyledigimde cok ciddiydim benim delikler büyüdü öyle. kimseyle dalga falan gectigimde yok.

hehe, kizlar bazilariminiz burnu laylaylomun dedigi bigi olabilir, neden saka yapsinki böyle bir durumda.. zamanla belli olur böyle seyler

Bence olabilir kızlar neden olmasın. Güneş gözlüğü takmak da yasak. Takarsak mesela kötü şekil oluşuyormuş. Bana aynı mantıkla burun delikleri de dışarıdan yapılan basınçtan çekiştirmeden etkilenir gibi geliyor. Ama tabii dokunmamak lazım simetrik olmaz vs.

ben kimseye gitsin burnunu parmaklayip dursun büyür delikler demedim sadece benimkiler farkli sol daha büyük ve ben nedense burunun sol kismina takmis durumdayim ondan hep elleyip dururum. ama yok herkes yanlis anlamak istiyorsa anlasin. gercek su ki zamanla cok ugrasirsan esner resmen büyür.

fadeout burda tek dönen sey sensin yavrum.

daha birsey yazmiyorum bundan sonra laylaylom kendi kendime takilcam.

Kizlar ben burnumu iyice kafaya takmaya basliyorum ilk bandajlar ciktiktan sonra cok begendim fakat simdi ucu cok uzun ve balon gibi geliyor :( emre bey normal dedi ama cok kafaya takiyorum. Gülünce burnumun ucu asagiya iniyor.. Ondende cok genis ameliyatim 51 gun onceydi yani 2 ay olmasinda daha var. Bu belirtiler bendede var diyen kimse yokmu :(

cherry,tatlim bende senle ayni dertten muzdaribim...aynen bende iki ayi gecmesine ragmen pek memnun degilim...bende kalin deriliyim..aynen burnum sanki git gide one dusuyo...onden asiri genis..ve uc kismi top gibi...sunu kabul etmek gerekki ince derililer cok guzel olurken burunlari,kalin derili hastalarin cokta iyi olamiyo...

Bu arada kizlar. Ameliyat olmus olanlar kac gün sonra bandajlari falan alindi ? Ben iki veya üc hafta gelmeyi olanliyorumda, acaba yeterlimi ?guclubacismile

cherry,tatlim bende senle ayni dertten muzdaribim...aynen bende iki ayi gecmesine ragmen pek memnun degilim...bende kalin deriliyim..aynen burnum sanki git gide one dusuyo...onden asiri genis..ve uc kismi top gibi...sunu kabul etmek gerekki ince derililer cok guzel olurken burunlari,kalin derili hastalarin cokta iyi olamiyo...

Gülümsemenle ilgili sıkıntın var mı ladyalone? Üst dudağın eskisi kadar yukarı çıkıyor mu?

kulakta kalmiyor ama kaburga bilmiyorum ama cevoo söylemisti galiba kalmadigini. kikirdak burunla bir oluyor. farkina varilmiyor tabiki iyi yapildigi sürece. benim arkadasim almanyada ameliyat oldu kikirdak eklediler ve kikirdak resmen belli oluyor.

peki ben ne yapmalıyım. kıkırdak belli olursa bi de onla mı uğraşacam. kime olmalıyım revizyonu bana yardımcı olun arkadaşlar teşekkürler

Back
X