Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

ödemin yer çekiminden dolayı en son burun ucunda kaldığını ve onun da zaman içinde geçeceğini duymuştum.. bana seninki de öyle bir durum olmuş gibi geliyor Cherry

Merhaba unicorn, geçmiş olsun, çok sevindim haberlerinize:) Ben de hiç inanmazdım operasyon geçirmiş bir burnun "doğal" görünebileceğine ama gelen tepkiler hep öyle olunca inanmaya başladım sanırım.

Cherry bebeğim, fotolarını kaldırdın mı göremedim ben:s çok haklısın ama yine de sen herzamanki pozitifliğini ve rahatlığını korumaya devam et bence, arada keyfimizin kaçtığı olur tabii çok normal.. ya keşke yakın olsak da burda böyle yazışacağımıza gidip içsek kafamızı dağıtsak di mi:)

Çünkü biliyoruz ki burun ucu en çok şişen ve en geç inen yer..

Bu arada arkadaşlar dün bayağı bi atraksiyon olmuş, okudum hepsini, ve üzüldüm gerçekten:(( yaa defol git işine sana n’oluyo diyebilirsiniz ama sizle bir çok şey konuşmuş, hala da takılmaya devam biri olarak ben sizin üzülmenizi yemin ederim hiç istemiyorum, inanın veya inanmayın hiç sorun değil.. çünkü şu hayatta gerçekten de en değerli şey insanın insana verdiği değerdir, gerisi ayrıntı.. Emre Bey’in bize harcadığı tek bir saniyenin bile hakkını ödeyemeyiz bence.. ve bu söylediklerinizden de pişman olacaksınız zamanla..hepsi gelip geçecek..çok acımasızca ve yersiz geldi bana yorumlar.
Tedirginlik tamamen kadın olmamızla alakalı diye düşünüyorum.. buraya yazınca öç mü almış oluyoruz bilmiyorum ki!! Birbirimizi doldurmaktan başka işe yaramaz.

Sadece bi hatırlatma; ameliyat olmayı beklerken burda yazılanlar ne kadar etkiliyordu bizi unuttunuz mu? kimbilir kimleri ağlatıyorsunuz o yazdıklarınızla.. kaldı ki bu sorunların hepsi size özel ve özel paylaşılması gereken şeyler bence, çok dile getirmek isteyen kişi fotoğrafını koyar, bakın ben buydum şimdi bu haldeyim bilginize.. derse herkes için daha açıklayıcı ve karar vermede daha etkili olur.. Yine de ne durumda olursak olalım, hem bu kadar emek harcayan bir doktorun emeklerine saygısızlık etmemek için, hem araştırma yapan arkadaşları olumsuz etkilememek için, en önemlisi de kendi mutluluğumuz için kesinlikle daha özverili davranmak lazım..
öpüyorum sizi:)

esocum uzulme sen:)ben burdaki olumlu yorumlari okuduktan sonra gittim ameliyat oldum. olumsuz bi kac yorum okusaydim belki su an aglayanlardan biri olmazdim:).o yuzden lutfen herkez istediini yazabilsin.memnun olanlar yazabilioda olmayanlar nie yazamio onu anlamiorum.sadece bu topicte var boyle bisey bende maddi manevi cok emek verdim.su an cok buyuk bir hayal kiriklii yasiorum her gecen gun dahada kotu oluo 2.ameliyatimda berbatti ama bu kadar tuhaf deildi sifatim. resimlerimi gormek isteyenlere sadece burun deliklerimi gostersem bile yeterli olacaini dusunuorum.kusura bakmayin ne yazik ki wowww emre ilhann wuhuuu super muhtesem olduuu yeaaah dienlerden olamicm.cunku gercekten kotu.

bencede memnun olmayanlar durumlarını yazmalı , benim gibi 2. ameliyatı düsünenler icin cok yardımcı bu yorumlar. bilmiyorum insanlar 1-2 kisi memnun degil diye emre beyden vazgecermi ama X doktordan 15 kisi Y doktordan 8 kisi emre beyden 2 kisi memnun degildir, bende kararımı buna göre veririm. % 100 basarı zaten mümkünmüs gibi gelmiyodu bana.. insanlar korkmasın diye yorum yapmamazlık yapmayın arkadaslar, bırakın insanlar korksunlar cünkü basarısız gectiginde gercekten korkulacak bi ameliyat bu. burnundan memnun olan arkadaslar bu psikolojiyi su an anlayamaz, eski begenmediginiz burnun yarattıgı psikolojik rahatsızlıgın kat kat fazlası bu, bazen delirecek gibi oluyo insan naptım ben diye. o yüzden lütfen yorumlarda acık olun, aynı seyi ben 3. kez yasamak istemiyorum bunun garantisi olmasada en azından 2. ameliyatım basarısız gectiginde ben yapabilecegimi yaptım cok arastırdım cok düsündüm demek istiyorum. bizleri dogru yönlendirin lütfen.

Arkadaşlar yazılanların özellikle revizyonla alakalı kısmıyla ilgili benim de bir yorumum olacak...İlk defa gidip ameliyat olmakla ikinci üçüncü ameliyatı olmak arasında alınan sonuçlar baz alındığında mutlaka fark olcaktır..Daha önce geçirilmiş ameliyatların bazen geri döndürülemez kötü sonuçları mutlaka olacaktır..Bence revizyondan beklenen sonuç çok önemlidir..Ve güzellik beğenme çok göreceli bir kavramdır...Sizin beğenmediğinizi sürekli incelediğiniz ve hatalarını aradığınız burnunuz dışardan bakıldığında hiç de öyle gözükmeyen bir burun olabilir..Ki inanın insanlar oturup iki saat birbirleirnin burnunu ya da başka kusurlu yerlerini incelemeye koyulmuyorlar...Revizyonun başarısı doktorun doğru teknikle, doğru yerlere müdahale yapmasının yanında hastanın sonuçla ilgili beklentisiyle de çok ilgilidir..Yani ilk ameliyatlarda söylenecek şeylerle revizyon sonuçlarıyla ilgili söylenebilecek şeyler birbirinden oldukça farklı olmalıdır...Her ameliyat biraz daha deformasyon ve biraz daha kendinden sonraki ameliyatın şansını düşürmesi demek..Ben de çoğu zaman diyorumki, keşke ikinci ameliyatımı daha iyi araştırıp ya da bu sitey bulup Emre İlhana olsaydım..Çok çok daha güzel bir burnum olurdu..Bunu Emre bey de kendisi söyledi bana ayrıca..En azından kulağımdan kaburgamdan kıkırdak aldırmam gerekmeyebilirdi..Ama olmadı şans işte...Bunu düşünerek kendimi mutsuz edebilirim..Ama ben o kadar acı çektikten sonra artık burnumun ve yüzümün bu halini seviyorum...İkinci ameliyatımın herkesce malum sonucu üzerine bu haline bayılıyorum bile diyebilirm...Çünkü iki başarısız ameliyattan sonra Emre beyin önüne o enkaz haline koyduğum burnumdan gerçekten başarılı bir sonuç aldım ben..Ve geçirdiğim iki başarısız ameliyatın faturasını Emre beye keserek, üçüncü ameliyatım neden kusursuz olmadı demem çok büyük haksızlık olurdu...Revizyondan tam manasıyla hele ikinciden sonrakilerde kusursuz bir sonuç beklenilmemesi gerektiği zaten doktor tarafından da defalarca size anlatılıyor...Doktorun başarısının yanında hastanın revizyondan beklentisi de çok ama çok önemli kısaca..Özellikle revizyon arayan hastaların göz önünde bulundurması gereken çok önemli bir nokta bu..İlk ameliyatını olan arkadaşların ki gibi tam anlamıyla kusursuz bir buruna sahip olma şansı çok daha düşük olabiliyor..

Son düzenleme:
Ben tam anlatamıyorum sanırım.. olumsuz yorum yapmayın mı dedim sanki? isteyen istediğini yazar elbette herkes özgürdür.
Anlatmak istediğim; yaşadığınız şey tek taraflı bir şey değil, burda açıyorsanız artık o herkesin derdi oluyor. Eğer yorumlarda açık olunsun istiyorsa biri, gelsin anlatayım ben yaşadığım şeyleri.. ama bunları merak edip sorana yazarım, burdaki herkese değil..demek istediğimi anlatabiliyorumdur inşallah.
Ben burdan çok kişiye ulaştım, dışarda görüştüm, msnde yazıştım, aylarca mailleştiğim kişiler oldu..hala da devam ediyorum, çok mutluyum onları tanımaktan..
forumda başka başlıkta bi arkadaş vardı sorun yaşayan, hepsini okudum, hepsini biliyordum.. şimdi o memnun olmayan arkadaşlarla burun konusundan bahsetmiyoruz bile.. hepsinin psikolojisi de yüzleri de rayına oturdu çünkü.. ayrıca benim oohh yeaaaahh harikaaa diyen bi tavrım olmadı megumicim, alınmıyorum o yüzden:) ben gayet farkındayım olayların..farketmek isteyenlere de yardımcı olurum her zaman

Son düzenleme:
3.ameliyatta olsa kimse ne cikarsa bahtima die girmio ameliyata.dediim gibi olumsuz hic bir yorum bu topicte kabul edilmio.ben cok berbat bi burunla gitmedim emre ilhana ne yaparsaniz kabulumdur demedim yani icler acisi deildi durumum.o yuzden simdi ohh bu kadarida yeter diemiorum.tabiki elinden gelenin en iyisini yapmaya calisti ama olmadi.keske senin kadr sansli olabilseydim cevoo.Emre bey basarili cok ilgili bir dr.yaptii burunlarda ortada ama benim burnum olmadi diorum... keske acip baktiinda ben bunu yapamam diyip kapasaydi.. en azindan suan geri donusu olmayan bu kdr kotu sorunlarim olmazdi.

Megumicim, kimse ne çıkarsa bahtıma diye ameliyat olmuyor, elbette...Şanslı olmak konusu ise tartışılır..Evet benim burnum içler acısı haldeydi senin tabirinle ve açık yüreklilikle o halinide şimdiki bana göre çok güzel olan halini de paylaşıyorum..Sen ise bu kadar kötü sonuç aldım nerdeyse ikinci ameliyatımdan bile berbat oldu dediğin burnu paylaşmalısın ki, maden amaç bilgilendirmek, bilgilendirme tam olsun...Ben 3 kez ameliyat olan birinin makul sonuçlar beklemesi gerekir derken olmuş ve olacak herkese söylüyorum..İnan bana o en çirkin ve en içler acısı halini paylaşmak da her babayiğtin harcı değilidr..Bunun için insanın biraz kendisiyle barışık olması, durumu kabullenmiş olması gerekir...

Ayrıca olumsuz yorum kabul edilmemesi gibi bir durum söz konusu olamaz..Sen iddianı fotoğrafla destekle, bak bakalım kimsenin gıkı çıkıyor mu? Madem kötü sonuç olduğunu bilgilendirmek amaçlı yazıyorsun, öyleyse bunu görselle destekleki kimse burda boşu boşuna polemik yaşamasın..Bir fotoğraf burada pek çok entrynin yerini tutabilir...Kötüye de iyi denmez sonuçta...

ben guzel bi sonuc beklerken zorla kabullenme durumuna geldim.esocum ben bu burnu gordukce ne psikolojim nede yuzum kendine gelir:)goreceli diosunuz evet size guzel gelen bana gelmeyebilir onemli olanda benim begenmem deil mi?ya keske cok mutluyum super oldu diyebilseydim.bunlari yaziyor olmam bile cok uzucu benim icin basarili bi ameliyat illa kaldirmk demek deildir yuze uyumlu olmalidir.burdada doktora gidip gostericm bilmiorum disindan ne kadar anlaybilirler ama en azindan icine bakarlar.resimlerimi isteyen herkese musait olduum zamanlarda gosterebilirim.kendimle barisip durumu kabullendiim zaman herkeze acik album yaparim.insallah bigun yazdiim olumsuz seylerdende pisman olurum.

İnşallah herkes için hayırlı olur arkadaşlar ne diyeyim..Ameliyat olacak arkadaşlar bunlara takılmadan bence gidip doktorla birebir görüşmeliler..Zaten o size yapılabilecekleri ve dahasını anlatacaktır..Revizyon çok farklı bir ameliyat...İlk kez ameliyat olacak olanlar kadar revizyon olacak arkadaşların durumu kolay değil..Ama ben ne istediğinizi tam anlatırsanız ve bazı manevi önlemlerinizi de alırsanız, İnşallah herşeyin yolunda gideceğine inanıyorum..Ben de tasarım aşaması da dahil ne istediğimi tek tek konuşmuştum doktor beyle...Ben çok umutsuzdum..Çok yorgundum...Çok sıkılmıştım..Ama sonuçtan gerçekten memnun olmasaydım, sırf öncekinden daha iyi oldu diye sevinmezdim..Ben burnumu gerçekten beğeniyorum...Herkesin görüntüsünden memnun olmasını diliyorum arkadaşlar...

Yok ben değil de asıl sen çok fena öyleydin emeraudecum (adını yazasım geliyo da istemezsin belki diye nickten devam edeyim:) çok sağol yorumun için;) bandajdan sonra birden farklı bi şekle girdi burnum, bi günde tamamen değişti sanki başka bi burun oldu gibi geldi bana..Senin fotoları güncellesene canım yaw:) bi aylık fotolarını bekliyoruz mutlaka koymalısın:içelim:

canım benimm çok teşekkür ederm:) güncellicem fotoları en kısa zamnda..ankaradayım vakit bulamıyorum pek girmeye resim bile çekinemedim:) ama kısaca şunu söyliyim mutluyum huzurluyum burnumu seviyorum en önemlisi de buymuş diyorum..

Bu arada olumlu olumsuz tecrübelerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler ..şu aşamada o kadar değerli ki bu yorumlar ,tecrübeler. Sonuçta önemli bir karar vermeye çalışıyoruz..

al işte:D korkuttunuz küçük ceylanı..
canım bu kadar açıklama yazıldı, boşa mıydı hepsi:) ayrıca tartışılan şey revizyon.. senin ilk ameliyatın olacak. O değil de, ben sana ordan burdan biriktirdiğim fotoları göndericem hala.. dert oldu içime

Back
X