Merhaba unicorn, geçmiş olsun, çok sevindim haberlerinize:) Ben de hiç inanmazdım operasyon geçirmiş bir burnun "doğal" görünebileceğine ama gelen tepkiler hep öyle olunca inanmaya başladım sanırım.
Cherry bebeğim, fotolarını kaldırdın mı göremedim ben:s çok haklısın ama yine de sen herzamanki pozitifliğini ve rahatlığını korumaya devam et bence, arada keyfimizin kaçtığı olur tabii çok normal.. ya keşke yakın olsak da burda böyle yazışacağımıza gidip içsek kafamızı dağıtsak di mi:)
Çünkü biliyoruz ki burun ucu en çok şişen ve en geç inen yer..
Bu arada arkadaşlar dün bayağı bi atraksiyon olmuş, okudum hepsini, ve üzüldüm gerçekten

( yaa defol git işine sana n’oluyo diyebilirsiniz ama sizle bir çok şey konuşmuş, hala da takılmaya devam biri olarak ben sizin üzülmenizi yemin ederim hiç istemiyorum, inanın veya inanmayın hiç sorun değil.. çünkü şu hayatta gerçekten de en değerli şey insanın insana verdiği değerdir, gerisi ayrıntı.. Emre Bey’in bize harcadığı tek bir saniyenin bile hakkını ödeyemeyiz bence.. ve bu söylediklerinizden de pişman olacaksınız zamanla..hepsi gelip geçecek..çok acımasızca ve yersiz geldi bana yorumlar.
Tedirginlik tamamen kadın olmamızla alakalı diye düşünüyorum.. buraya yazınca öç mü almış oluyoruz bilmiyorum ki!! Birbirimizi doldurmaktan başka işe yaramaz.
Sadece bi hatırlatma; ameliyat olmayı beklerken burda yazılanlar ne kadar etkiliyordu bizi unuttunuz mu? kimbilir kimleri ağlatıyorsunuz o yazdıklarınızla.. kaldı ki bu sorunların hepsi size özel ve özel paylaşılması gereken şeyler bence, çok dile getirmek isteyen kişi fotoğrafını koyar, bakın ben buydum şimdi bu haldeyim bilginize.. derse herkes için daha açıklayıcı ve karar vermede daha etkili olur.. Yine de ne durumda olursak olalım, hem bu kadar emek harcayan bir doktorun emeklerine saygısızlık etmemek için, hem araştırma yapan arkadaşları olumsuz etkilememek için, en önemlisi de kendi mutluluğumuz için kesinlikle daha özverili davranmak lazım..
öpüyorum sizi:)