Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

kızlar ben ilk ameliyatı 4500 2. yi 5500 3. yü 6500 diye biliyorum,ama ilk ameliyat 5000 lira olduysa diğerleri de 500 farketmiştir,7500 belki 4. ameliyat falandır.

insallahhhhhhh :) emre beye yakınlarda 2. ameliyatını olacak biri varmı ? fiyat konusunda en dogru bilgiyi o verir herhalde.
 
bence telefon açın sorun. ama şu anki revizyon fiyatının 7500 olduğunu zannetmiyorum. belki ocaktan sonraki fiyat olabilir, ama şu anki muhtemelen daha düşük.
 
bende 6500 diye biliyorum ama ilk ameliyata gelen 500 liralık zam revizyonada gelmistir diye tahmin ediyorum. senede 500 lira zammı göze alabilirim ama her sene 1000 liralık artıs olacaksa cok fazla.
 
En iyisi ameliyatlari bu sene atlatmak herhalde kizlar.. yoksa gittikce artacak gibi geliyor bana. Bana 5000 dedi Emre bey. 1. ameliyatim
 
evet kızlar ben de 500 lira zam geldiğini duydum,7500 değil arkadaş yanlş biliyor.emre beyin revizyonlarda fiyatı sabit 2. ameliyatsa 1000 lira 3. ameliyatsa 2000 lira farkediyor,yani her ameliyat için 1000 lira fark koyuyor.
 
hadi hayırlı olsun:) çok sevindim, bu mutluluğun tarifi yok öyle söylim:D

Esocum resime yorum yapamadim 100 altinda mesajim oldugu icin. Tek kelimeyle harika. Bayildim yani gözlerimi alamadim senden. Coook güzel olmus burnun canim, aaah insallah benim burnumda öyle olur. Muhtesem görünüyorsun, masallah canim:nazar:
 
Arkadaşlar, her ameliyatın fiyatı o karakteristiğine göre değişir. 500 zamn 1.000 zam falan diye düşünmeyin yani.
 
Son düzenleme:
Esocum resime yorum yapamadim 100 altinda mesajim oldugu icin. Tek kelimeyle harika. Bayildim yani gözlerimi alamadim senden. Coook güzel olmus burnun canim, aaah insallah benim burnumda öyle olur. Muhtesem görünüyorsun, masallah canim:nazar:

NelaDoracom ya walla çok teşekkürler:D ben çok fena heyecanlıyım hala, hem kendim hem sizin için, yemin ederim.. o kadar zor olmuştu ki benim ameliyat sürecime kadar vermem, şimdi size yardımcı olmak için can atıyorum, çünkü allah korusun bi aksilik çıkmadığı sürece hepinizin iyi sonuçlar alacağına adım gibi eminim.. Ben de burdaki hastaları çok incelerdim saatlerce bakardım tekrar tekrar, her noktasına:) şimdi aynı şekilde beğenilmek felaket güzel bi duygu.. bi de forumu insanlar ya bilmiyo ya da yazmaya üşeniyorlar, benim gibi o kadar çok örnek var ki, Rino Center'a gidince göreceksiniz, çok çok fazla insan çok güzel sonuçlar alıyor ama burda paylaşmıyorlar malesef.. Keşke yazsalar, foto koysalar, keşke daha çok örnek olsa size:)

teşekkür ederimm =) ben senin burnuna bayıldım bayıldım doktor beye eğer bana da yakışırsa senin burnun gibi istediğimi söyliycem =)

ahh işte beklediğim an budur ya:D allahım bugünleri de gördüm ya daha gözüm açık gitmem artık:)) kurpiyecim çoo..kk sağol walla dünyanın mutlusu ettin beni, hep bu anı beklemiştim işte:içelim:
 
Kizlar benim bildigim emre bey kendisi fiyatlari arttirmamis. Hastane fiyatlari arttigi icin pahalilasti fiyatlar. Bu durumda sizin adiniza korkarim ki revizyonda pahalilasmis olabilir.. Siz yinede bir sorun emre beye..
 
keske daha uygun bikac hastaneyle falan anlassa emre bey, herkes kendi durumuna göre secebilse hastaneyi. zaten narkoz yüzünden bütün gece uyuyarak geciyo.
 
Back
X