emre beyle ben daha hiç konuşmadım o yüzden sanırım biraz tırsıyorum :uhm: bi de nargile de mi yasak olcak uaaaaaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
emre beyle ben daha hiç konuşmadım o yüzden sanırım biraz tırsıyorum :uhm: bi de nargile de mi yasak olcak uaaaaaaaa
ayy çok güldüm:)) yasak tabi, onda da tütün var sonuçta:) bi de sigaraya göre daha fazla duman alıyosun, duman da özellikle ameliyat sonrasında çok tehlikeli, kanama yapar direk..ameliyatla ilgili tecrübe duymadım da, minicik piercing yarasını bile oluk oluk kanattığını gözümle gördüm:) oyüzden hiç riske atma..öncesi için bu kadar kasmaya gerek var mı ben de çok emin değilim aslında ama sonrası için bayağı kasmak gerekiyo
Evet arkadaslar sonunda ameliYat oldum suan gozlerim sis ve mor bir vaziyet de yatiyorum . Yarin Gene randevum var kontrol icin galiba ama neyapcaklarini hic bilmiyorum. Suan sadece burnumun ucunu goruyorum ve yetinmeye calisiyorum
Evet arkadaslar sonunda ameliYat oldum suan gozlerim sis ve mor bir vaziyet de yatiyorum . Yarin Gene randevum var kontrol icin galiba ama neyapcaklarini hic bilmiyorum. Suan sadece burnumun ucunu goruyorum ve yetinmeye calisiyorum
Tsk ederim arkadaslar :) cok sabir gerekiyor ve ben da cooooook basindayim. Burunameliyat olmus arkadaslara bi sorum olcakti.... Burnumdaki silikonlar nezaman cikicak ve dikislerim nezaman alincak ???? Ve Daha ameliyat olmamis arkadaslara bol sanslar insalLah istediginiz gibi olur
arkadaşlar bi sorum olacak : ameliyattan sonra ne kadar süreyle yüzme keyfinden uzak kalıcaz?? 2-3 ay sonra tekrar spora başlayabilirmiyiz ??
Burnum 4 günlük oldu :) yarın alcı cıkıcak :) fotoraflarını cekip yollarım artık.... ve 20. de almanyaya geri dönmem lazımmmm daha gezemedennnn yenı burnumla geri döncem![]()
emeraude,
Son resimlerine de baktım, çok başarılı, yüzüne yakışır, güzelliğini ortaya çıkaran bir burun olmuş.
kizlar yenilerini koydum iki ay gecti
teşekkür ederim canım çok sağol..bu arada remziye geçmiş olsun yeni burnun hayırlı uğurlu minicik olsun çabucak insin şişlikler:)
Allahim bu ne güzellik. Cok ama cok güzel olmus burnun canim, inanilmaz yakismis yüzüne. Böyle resimler gördükce dahada cok ameliyat olmak istiyorum