Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

esracım sen hiç bozma moralini..biz seni biliyoruz.kocaman bir samimiyet var burada.bazen hakikaten çileden çıkabiliyor insan çok haklısın.daha öncede olmuştu bu tarz seyler.son olur mu olmaz.ha biz ameliyat olmuşuz mutluyuz çok şükür ama hala buraya gelip bişeyler paylaşmaya yaşadıklarımızı anlatmaya çalışıyoruz ki ameliyat olacaklara ufak da olsa bir katkımız olablsin. bu süreci yaşamış bizler biliriz o karar verme doktor secme sürecinin nasıl zor olduğunu.ne ailem ne de çevremdeki hiç kimse bu süreçten geçmiş kişiler kadar anlayamaz yaşadıklarımı hissetiklerimi. ameliyat olmadan önce gözüm hep bu topikteydi kim ne yazıyor acaba diye.etkilememek elde değil çnkü o psikolojiyle. ufak bi destekle gaza gelebileceği gibi bütün umutlarını da çöpe atabilir insan. biraz elini vicdanına koyuğ yorum yapmalı herkes.ağzından çıkanı kulağı duyabilmeli. ve en önemlisi ortada başarılı sonuçlar varsa helal olsun demeli,diyebilmeli..

Esocum cok iyi yazdin!!
Burasi ameliyat olmus ve ameliyat olmak isteyenlerin yardim ve resim paylastigi bir yer, eger hosuna gitmiyorsa veya samimi gelmiyorsa okumayin ve yazmayinda. Böyle yalan suclemalarla insanlarin zamanini almayin... neymis asistanmis, ne kadar sacma birsey.

aylardır buraya yazılanları takip ediyorum ve esranın üşenmeden ameliyat sürecindeki insanlara yardım etmesi dışında bi hatasını göremedim .

ben naci çelikle emre ilhan arasında kararsız kalmıştım iki foruma da yazıyodum , hiç kimse gel emre beye ameliyat ol filan demedi .herkes aynı dertten muzdarip olduğu için, burdaki herkes birbirine sadece destek oluyor hepsi bu.

ameliyat konusunda ailemden göremediğim desteği burda cevo ve esra gibi arkadaşlardan gördüm.burda gördüğüm fotoğraflar ve doktor beyin ilgili davranması sonucunda kararımı verdim ve haftaya ameliyatımı olunca ben de fotoğraflarımı koyup sonuçtan memnun kalırsam da kalmazsam da elimden geldiğince herkese yardımcı olucam.

artık bana da asistanı derler esra üzme kendini biz seni biliyoruz iyi ki varsın olumunekankayizsmile

forumu bulandırmak isteyen insanlar var,ben de emre ilhana revizyon olacağım,kızlar sizce ben de mi asistanım yoksa sempatiksalakcinni

Ben fotoğraf ekledim.Burdan Emre Bey'e selamlar olsun :)
Açıkcası sizden de çekinmiyor değilim.Çünkü her türlü şey söylenebiliyor.Neyse hakkımda hayırlısı :)

woow coldplay cok güzelll cok begendimm ya... nekdr oldu sende ameliyat olalii cünkü tam tamina oturmus burnun cillop olmus masallah :)

coldplay gerçekten muhteşem,sen bu burna kötü yorum geleceğini mi düşünüyorsun yoksa kafamçokkarıştı bunun imkanı yok çünkü muhteşem olmuş,önden ne kadar değişmiş öyle,canım tek kelimeyle harika...olumunekankayizsmile

coldplay gerçekten muhteşem,sen bu burna kötü yorum geleceğini mi düşünüyorsun yoksa kafamçokkarıştı bunun imkanı yok çünkü muhteşem olmuş,önden ne kadar değişmiş öyle,canım tek kelimeyle harika...olumunekankayizsmile

Teşekkürler.Özellikle eski fotoğraflarımı da koydum farkı göresiniz diye.Burun ucum ciddi anlamda düşüktü.Bu arada benim burun derim ultra ince onu da belirtmek istiyorum.Ameliyatım zor ameliyatlardan biriydi.

Teşekkürler.Özellikle eski fotoğraflarımı da koydum farkı göresiniz diye.Burun ucum ciddi anlamda düşüktü.Bu arada benim burun derim ultra ince onu da belirtmek istiyorum.Ameliyatım zor ameliyatlardan biriydi.

eski burnundan eser yok,evet ince deri ameliyatlarda sorun olabiliyor,pürüzsüz olması lazım,öyle de olmuş zaten opuyorumnanaktan zor bir ameliyat gerçekten,ama benim derim de kalın,kalın olmasından emin ol daha iyidir akannehir

eski burnundan eser yok,evet ince deri ameliyatlarda sorun olabiliyor,pürüzsüz olması lazım,öyle de olmuş zaten opuyorumnanaktan zor bir ameliyat gerçekten,ama benim derim de kalın,kalın olmasından emin ol daha iyidir akannehir

benim derim nasıl ki ben daha dr beyle hiç yüzyüze görüşmedim :S

slm arkadaslar ben buaraya yenı uye oldum ya delırmek uzereyım doktor ısımlerı arsında bığılmus durumdayım aamelıyet olcam ama doktora karar veremıorum çok pımpırıklıyım emre bey aklımda bı hafta sonrada gorusmeye gıdıcem ama burda emre beye amelıyet olan arkadaslar benı arkadas olarak eklersenız cok sevınırım burunlarınıc çok ama çokkkkkkk merak edıyrm....

kelebek etkısı arkadas olarak kabul edersen sevınırım fotolarını gormek ıstyrm daha yenı uye oldum ve emre beyın yaptıgı burunarı gormek ıcın sabırsızlanıyrm

Back
X