Selamlar..
Bende Emre Beye olucam sanırım ama 1 hafta sonrasına randevu verdi bakalım bide yüz yüze görüşelim, çok yoğunmuş 1 hafta nasıl beklicem bilmiyorum:1no2:
hayatımdaki ilk ameliyatım,1 tane bile dikişim yok şimdiye kadar..hem ameliyatı hemde sonrasını merak ediyorum şekil olarak falan
hemencik gecer bir haftacik canim...sositososito
Emre Beyemi ameliyat oldun sende canımcım?kaydirigubbakcemile2
evet canim...:)
Merhaba kizlar, Emre bey hangi tampollardan kullaniyor? agri var mi tampolari çikardiginda?
foto isticektimde baktım varmış meğersem
Maşallah diyorum şahane olmuşşşyerimseniben
Emre bey hakkında neler söyleyebilirsin:) gerçi sonuç ortada ama yinede iyi kötü yorumlarını paylaşırsan sevinirim. :dance:
Merhaba kizlar, Emre bey hangi tampollardan kullaniyor? agri var mi tampolari çikardiginda?
agri yok ama olsa bile raziyim...eskiden kocaman tamponlari cekerken sanki beynini burundan disari cekiolar saniodun...bide o tamponlari nerdeyse gözüne sokuolardi...nekadar kan pislik varsa hepsi sana bakiodu...silikon tamponu bulan kisinin ellerinden öperim...:lepi:
super sevindim. eylulde doktorla gorusmeyi dusunuyorum. kendisi degisik fiyatlar veriyor, degisik hastanelerde mi ameliyati yapiyor?
evet degisik hastanelerde ve hastaneye göre sanrim fiyatta degisiyor canim...
tesekkur ederim canim bilgilendirdigin için ayrica burnun basarili olmus çok hos olmussun a.s
Teşekkürler tumena:)
burunman kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?