merhaba,
arkadaşım ve onun kuzeni oldu. 9 ay önce . doktorundan çok memnun hatta bana da önerdi. bir şikayeti olmadı. burnunu çok beğeniyor. kavisi çok güzel ama biraz fazla kalkık oldu. tabi kendisi öle istemişti.
Canım ben izmirde olmaktan korktugum ıcın istanbulda olmayı dusunmustum ozaman Bahadır Beyle gorustum ama amelıyat yaptıgı hastalrı bılmıyorum kendısı cok ılgılı cok alakalı bır doktor onu bılıyorum benı kac kere aradı saolsun.. Ama son anda Cemil Beyle tanıstım izmirde ve iyikide tanısmısım dıyorum ona yaptırdım amelıyatımı cokta memnunum eger izmirdeysen Cemil beyden baskasını dusunme derim
bende aynı doktorlara ameliyat olucam ve biraz
tedirginim. Ameliyat olanlar deneyimlerini paylaşabilirmi??
evet konuştum.ameliyat olmaya karar verdim ama ameliyat sonrası nasıl bir sonuç çıkacağından emin olamıyorum halasanki hiçbir doktor tam anlamıyla dinlemiyor ne istediğini.
sen ameliyat oldunmu?[/QUOa
yok ben daha gun almadım senın ameliyat tarıhın nezaman,tasarım yapmıyorlarmı deviasyon sorunu var bende aynı zamanda insallah sorunsuz guzel sekılde atlatırsın
bilgilendirdiğin için sağol canım aslında diğer doktorların istedikleri rakama göre çok değil ama öğrenci olduğum için bana çok geldi:)
rica ederim. aslında bu kadar önemli bir ameliyat için bu kadar para bişey değil, ama öğrenci için büyük bir rakamsende bi şekilde bulursun inşallah:))
canım benim öyle bi şansım olsaydı keşke süreyya beyde yada emre beyde olurdum ameliyatımı.. süreyya beyden neden vazgeçtin sen canım.. ben 2.200 ödemiştim medicana hastanesine.. acıyorum şimdi o parayı verdiğime.. evime neler almazdım ben o parayla.. şimdiyse işte revizyon parası biriktiyorum.. dilerim aynı şeyleri yaşamazsın.. o hastanenin her yerinde son günlerimi yaşamışım ben meğer.. ali rahimi bey o hastanenin aynı zamanda baş hekimi.. benim doktorum unuttuysan eğer rahmi beydi.. ali beyin sana yaklaşımı nasıldı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?