Op. Dr. Ali Rahimi-Op. Dr. Bahadır İmer(Eurorhino)

AskAsk

Guru
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2009
2.449
6
356
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim doktorlardan herhangi birine burun (revizyon) estetiği olan varmı acaba?Şimdiden herkese teşekkür ediyorum....

arkadaşlar hiç bilen yok mu bu doktorlarıııııııııııı????yardımmmmmmmmmmm

Canım ben izmirde olmaktan korktugum ıcın istanbulda olmayı dusunmustum ozaman Bahadır Beyle gorustum ama amelıyat yaptıgı hastalrı bılmıyorum kendısı cok ılgılı cok alakalı bır doktor onu bılıyorum benı kac kere aradı saolsun.. Ama son anda Cemil Beyle tanıstım izmirde ve iyikide tanısmısım dıyorum ona yaptırdım amelıyatımı cokta memnunum eger izmirdeysen Cemil beyden baskasını dusunme derim

merhaba,

arkadaşım ve onun kuzeni oldu. 9 ay önce . doktorundan çok memnun hatta bana da önerdi. bir şikayeti olmadı. burnunu çok beğeniyor. kavisi çok güzel ama biraz fazla kalkık oldu. tabi kendisi öle istemişti.

teşekkür ederim duymur,önden nasıl burunları benım özellıkle önden bakınca sorunlu acaba yapabilirmi ki??ameliyata ikisi giriyorlarmıs zaten hem plastik cerrah hem kbb doktoru o hosuma gıttı acıkcası bırde yaptıgı bı amelıyatı gorebılsem keske....

aybendor sana da ck teşekkür ederim cnm benim,benımde 3.revizyon olacak ve en iyi revizyonu kım yapar kım yapabılır arastırmadayım cok zor bı karar gercekten yanılmak ıstemıyorum bıdaha hüsranla sonuclanan bı amelıyat olmasını ıstemıyorumm anlıyorsundur umarım benı.önemlı olan önden gorunus benım ıcın ben cemıl beye maıl attım ıkı tane maıl adresıne bırden ,ama hala cevap vermedı ve muayenesı sanırım ucretlı degılmı?keske olmasaydı ızmır e gıdıcem gelecek haftasonu muayeneye gıtmek ısterdım aslında:)) aslında benımkısı muayene yada tasarım yaptırmak falan degıl burnumu gormesını yapılabılırmı ne soylecek bu konu hakkında onu bılmek ıstıyorum!!!! :85:

bende aynı doktorlara ameliyat olucam ve biraz
tedirginim. Ameliyat olanlar deneyimlerini paylaşabilirmi??

evet konuştum.ameliyat olmaya karar verdim ama ameliyat sonrası nasıl bir sonuç çıkacağından emin olamıyorum hala sanki hiçbir doktor tam anlamıyla dinlemiyor ne istediğini.
sen ameliyat oldunmu?

yok ben daha gun almadım senın ameliyat tarıhın nezaman,tasarım yapmıyorlarmı deviasyon sorunu var bende aynı zamanda insallah sorunsuz guzel sekılde atlatırsın[/QUOTE]

tasarım yapıyorlar ama ben daha önce başka doktorlarada gittim.Bunlardan birisi Süreyya Şeneldirdi.O daha ayrıntılı tasarım yapıyor ve daha çok ilgileniyor.Aslında Süreyya Beyle görüştüğümde ona ameliyat olmaya karar vermiştim. Sonra bir arkadaşım Bahadır Bey ve Ali Beyi önerdi.Bende birde onlarla görüşeyim, aklımda kalmasın diye gittim.Bahadır Bey tasarım konusunda kesin bişey göstermek istemiyor, ben ameliyatta sana en uygun olanı yaparım diyor.Bu beni başta çok korkutmuştu ama şimdi ne istediğimi anladığını düşünüyorum.Umarım iyi geçer, ve çıkıncasonuçtan mutlu olurum:)

bilgilendirdiğin için sağol canım aslında diğer doktorların istedikleri rakama göre çok değil ama öğrenci olduğum için bana çok geldi:)

bilgilendirdiğin için sağol canım aslında diğer doktorların istedikleri rakama göre çok değil ama öğrenci olduğum için bana çok geldi:)

rica ederim. aslında bu kadar önemli bir ameliyat için bu kadar para bişey değil, ama öğrenci için büyük bir rakam sende bi şekilde bulursun inşallah:))

rica ederim. aslında bu kadar önemli bir ameliyat için bu kadar para bişey değil, ama öğrenci için büyük bir rakam sende bi şekilde bulursun inşallah:))

canım benim öyle bi şansım olsaydı keşke süreyya beyde yada emre beyde olurdum ameliyatımı.. süreyya beyden neden vazgeçtin sen canım.. ben 2.200 ödemiştim medicana hastanesine.. acıyorum şimdi o parayı verdiğime.. evime neler almazdım ben o parayla.. şimdiyse işte revizyon parası biriktiyorum.. dilerim aynı şeyleri yaşamazsın.. o hastanenin her yerinde son günlerimi yaşamışım ben meğer.. ali rahimi bey o hastanenin aynı zamanda baş hekimi.. benim doktorum unuttuysan eğer rahmi beydi.. ali beyin sana yaklaşımı nasıldı canım?

senin yaşadığın şey beni çok etkiledi ve çok üzüldüm inan( ablamda senin yaşadığın gibi şanssızlıklar yaşadı başka bir doktorda ve doktor hatası nedeniyle günlerce kanaması durudurulamadı vs..aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum bende ve sadece iki gün kaldı ama gittiğim tüm doktorlarda içimde bir şüphe kalmıştı. asla tam olarak emin olamıyorsun sanırım. Çok iyi doktorlar bile hata yapabiliyorlar ve bu bazen sadece şansa bağlı oluyor(Bahadır Bey ve Ali Bey kendilerinden çok eminlerdi ama bunun dışında yakın bir arkadışımın kuzeni 1,5 yıl önce aynı doktorlara ameliyat oldu ve çok memnun hala, sanırım en çok onlarla konuşmam kararımı belirledi.Umarım yanılmamışımdır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…