estetik dışındaki problemleri ssk karşılıyo, estetik için 3000 TL
Pamuk5 sen 3000 tl olarak belirtmissin fakat eger dedigin dr bahadir imer ise 2500 tl aliyor estetik ücreti olarak . bana öyle dedi yani
Merhaba, glz1988 umarım senin ameliyatın da başarılı geçer. ben şehir dışında olduğum için henüz muayene olmadım bahadır beye, bu ücrete neler dahilmiş biliyor musun acaba? yani tahliller ve 1 gece hastanede kalmak bu fiyata dahil midir? ben de bir de deviasyon sorunu var onu da yaptırcam ben.
yani benim randevum var 13 nisanda henüz konusmadim. Benim bildigim hersey dahil 2500 tl. Hastanede kalmak zorundayiz ve ona ek bir ücret alinmiyor benim bildigim. arkadasim estetik olmustu bahadir bey e ve hersey dahil 2500 tl oldugunu söyledi bana. ek bir ücret olsaydi bana söylerdi kendisi :)
ama ögrendigimde söylerim. fakat sen ne zaman estetik olmak istiyorsun? ben sana bildiririm ögrendiklerimi. Aslinda ben randevumu öne almak istiyorum ve haftaya Dr beyle görüsmek istiyorum. yeniliklerden haberdar ederim. bir tecrübeli kisi bize biraz bilgi verse cok iyi olurdu aslinda..
ben henüz cesaretimi toplayamadım aslında, bu doktorların yaptığı burunları da göremedim daha hiç, araştırıyorum şu anda. yeni bilgilerini benimle de paylaşırsan çok sevinirim.
ameliyat olanlar ne durumdasınız fotolarınızı bekliyorum
ben henüz cesaretimi toplayamadım aslında, bu doktorların yaptığı burunları da göremedim daha hiç, araştırıyorum şu anda. yeni bilgilerini benimle de paylaşırsan çok sevinirim.
yani benim randevum var 13 nisanda henüz konusmadim. Benim bildigim hersey dahil 2500 tl. Hastanede kalmak zorundayiz ve ona ek bir ücret alinmiyor benim bildigim. arkadasim estetik olmustu bahadir bey e ve hersey dahil 2500 tl oldugunu söyledi bana. ek bir ücret olsaydi bana söylerdi kendisi :)
ama ögrendigimde söylerim. fakat sen ne zaman estetik olmak istiyorsun? ben sana bildiririm ögrendiklerimi. Aslinda ben randevumu öne almak istiyorum ve haftaya Dr beyle görüsmek istiyorum. yeniliklerden haberdar ederim. bir tecrübeli kisi bize biraz bilgi verse cok iyi olurdu aslinda..
Merhaba kaiti. Özelden mesaj atamıyorum
Bahadır Bey bilgisayarda burun tasarımı yapıyor ancak gerçek tasarımı ameliyatta yapıyor sanırım. Hastasının ne istediğini dinliyor ve ameliyatta olabildiği ölçüde uyguluyor. O nedenle bilgisayar tasarımına çok takılmamak gerekiyor. Bana çok kabataslak bir tasarım göstermişti ve görüşmemiz çok kısa sürmüştü. Bu nedenle çok endişelendim, ameliyatta istemediğim bir şey yaparsa diye düşündüm. Sonra tekrar görüştük ve ben ona ne istediğimi yeniden anlattım. Ama ben yinede endişeli girdim ameliyata. Şimdi bakıyorum da ( anlaşıldığı kadarıyla) söylediklerimi dikkate almış Ben doğal bir burun olmasını istedim ve şişlikler inince öylede olacak gibi. Sadece burnum istediğimden biraz kalkık olmuş, ama bunun gerektiğini ve zamanla ineceğini söyledi doktorum.
Kızlar Bahadır İmer Ve Ali Beye ameliyat olan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?