AskAsk sana özelden mesaj gönderemiyorum. Buradan yazayım dedim; 250 TL ücret ödeniyor..
pamuk 250 tl ne ücreti
buarada az kalmıs ameliyatına şimdiden geçmiş olsun insallah istediğin sonucu alır başarılı bir ameliyat gecırırsın
bende bahadır beye burun estetiği olmayı düşünüyorum, ameliyat olanların tecrübelerini paylaşması çok yararlı olacaktır..
canım sana özelden msj yazdım ama görmedin heralde fotolarını merakla bekliyorum
estarabim merhaba. hala özelden mesaj yazamıyorum o nedenle buradan cevap veriyorum:) ameliyatım iyi geçti ve şimdilik bir sorun yok şükürler olsun:) çok teşekkür ederim ilgilendiğin için..25 gün oldu, ameliyat ve yaşadıklarım ile ilgili tüm yaşadıklarımı anlatıcam bende ama birkaç gün daha geçmesini bekliyorum.sen ne yaptın canım?
çok sevindim canım.. merakla bekliyorum önce-sonra fotoğraflarını..
benim durumum pek iç açıcı değil ama yaşıyorum.. Allah a havale ettim kendisini.. gün içinde çok zorlanıyorum pişman olduğum için.. psikolojik destek almıyorum o kadar bıraktım kendimi.. kendi burnuma ah aman aman güzel diyemem ama özlüyorum.. çünkü dengesi vardı.. orta kısmı aynalarda, fotoğraflarda garip değildi.. ve en büyük hata doktorundu, bilmediğim bir konuda beni uyarmadı, burnum hakkında bilgi vermedi.. Bahadır bey e gitmek, sormak, konuşmak hiç aklıma gelmedi nedense.. bu da benim kabahatim.. ikinci bi ameliyat için hala beklemekteyim ama bütün hayallerim planlarım yok oldu.. gerçekten ağır geldi bana...
bende aynı doktorlara ameliyat olucam ve biraz
tedirginim. Ameliyat olanlar deneyimlerini paylaşabilirmi??
selam pamuk5, öncelikle geçmiş olsun, ve de yeni burnuşun hayırlı olsun :)
ben de geçen hafta bahadır bey ve ali rahimi bey ile görüştüm. şubat ayında operasyona giricem. Ama senin de görüşlerini almak istiyorum. Sen ameliyat olalı epey oldu. şuanki durumun nedir? Doktorlar zaten çok ilgiliydi, hala burnuşundan memnun musun, kalkıklık konusunda da doktora önceden söylemem gereken bişey var mı acaba?
Eğer cevap verebilirsen gercekten cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?