Op. Dr. Ali Rahimi-Op. Dr. Bahadır İmer(Eurorhino)

bende burada benim doktorum harika, çok teşekkür ederim yazan o mutlu insanlardan olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)

bende bahadır beye burun estetiği olmayı düşünüyorum, ameliyat olanların tecrübelerini paylaşması çok yararlı olacaktır..

estarabim merhaba. hala özelden mesaj yazamıyorum o nedenle buradan cevap veriyorum:) ameliyatım iyi geçti ve şimdilik bir sorun yok şükürler olsun:) çok teşekkür ederim ilgilendiğin için..25 gün oldu, ameliyat ve yaşadıklarım ile ilgili tüm yaşadıklarımı anlatıcam bende ama birkaç gün daha geçmesini bekliyorum.sen ne yaptın canım?

bende bahadır beye burun estetiği olmayı düşünüyorum, ameliyat olanların tecrübelerini paylaşması çok yararlı olacaktır..

merhaba oan, ameliyat oldunmu? ben tecrübelerimi paylaşıcam ancak bu günlerde çok vaktim olmuyor, o nedenle birkaç gün sonra yazabilicem uzun bir mesaj. ama acilen öğrenmek istediğin, soracağın birşey varsa şimdi cevaplayayım?

canım sana özelden msj yazdım ama görmedin heralde fotolarını merakla bekliyorum

Merhaba kaiti. Özelden mesaj atamıyorum
Bahadır Bey bilgisayarda burun tasarımı yapıyor ancak gerçek tasarımı ameliyatta yapıyor sanırım. Hastasının ne istediğini dinliyor ve ameliyatta olabildiği ölçüde uyguluyor. O nedenle bilgisayar tasarımına çok takılmamak gerekiyor. Bana çok kabataslak bir tasarım göstermişti ve görüşmemiz çok kısa sürmüştü. Bu nedenle çok endişelendim, ameliyatta istemediğim bir şey yaparsa diye düşündüm. Sonra tekrar görüştük ve ben ona ne istediğimi yeniden anlattım. Ama ben yinede endişeli girdim ameliyata. Şimdi bakıyorum da ( anlaşıldığı kadarıyla) söylediklerimi dikkate almış Ben doğal bir burun olmasını istedim ve şişlikler inince öylede olacak gibi. Sadece burnum istediğimden biraz kalkık olmuş, ama bunun gerektiğini ve zamanla ineceğini söyledi doktorum.

Son düzenleme:

çok sevindim canım.. merakla bekliyorum önce-sonra fotoğraflarını..

benim durumum pek iç açıcı değil ama yaşıyorum.. Allah a havale ettim kendisini.. gün içinde çok zorlanıyorum pişman olduğum için.. psikolojik destek almıyorum o kadar bıraktım kendimi.. kendi burnuma ah aman aman güzel diyemem ama özlüyorum.. çünkü dengesi vardı.. orta kısmı aynalarda, fotoğraflarda garip değildi.. ve en büyük hata doktorundu, bilmediğim bir konuda beni uyarmadı, burnum hakkında bilgi vermedi.. Bahadır bey e gitmek, sormak, konuşmak hiç aklıma gelmedi nedense.. bu da benim kabahatim.. ikinci bi ameliyat için hala beklemekteyim ama bütün hayallerim planlarım yok oldu.. gerçekten ağır geldi bana...

çok teşekkür ederim canım. biran önce seninde ameliyat olup mutlu olmanı diliyorum tüm kalbimle inan..Yaşadığın şeyi çok iyi anlıyorum, çünkü herkes gibi bende ameliyata girmeden önce o kadar korktumki bir aksilik olmasından ve hala korkuyorum. ama kendini bırakmamalısın bu derece, allah korusun insanların başına öyle kötü şeyler geliyorki bunun en azından telafisi mümkün ve revizyon konusunda çok iyi doktorlar var:) fotonu göndermen mümkünmü bana? gittiğim bütün doktorlarda revizyon yapılmış burunları gördüm, biraz fikir sahibi olduğumu düşünüyorum bu konuda.

esterabim ve kaiti bana özelden mail adresinizi yollayabilirmisiniz? bende oradan size fotoğraflarımı göndereyim.ben henüz özel mesaj atamıyorum biliyorsunuz:)

bende aynı doktorlara ameliyat olucam ve biraz
tedirginim. Ameliyat olanlar deneyimlerini paylaşabilirmi??

Selam pamuk5, öncelikle geçmiş olsun, ve de yeni burnuşun hayırlı olsun :)

ben de geçen hafta Bahadır bey ve Ali Rahimi bey ile görüştüm. Şubat ayında operasyona giricem. ama senin de görüşlerini almak istiyorum. Sen ameliyat olalı epey oldu. şuanki durumun nedir? doktorlar zaten çok ilgiliydi, hala burnuşundan memnun musun, kalkıklık konusunda da doktora önceden söylemem gereken bişey var mı acaba?

eğer cevap verebilirsen gercekten cok sevinirim

merhaba canım.şubatta ameliyat olacağını yazmışsın.oldun mu?memnun kaldın mı ali bey ve bahadır beyden.bende onlara ameliyat olmayı düşünüyorum ama tabi ki olanların düşüncelei çok önemli.memnun musun yeni burnundan?

merhaba, ben de bahadır beye ameliyat olmayı düşünüyorum. daha önce ameliyat olmuş arkadaşlar şimdiki durumlarını paylaşabilirler mi acaba? resimlerini de görmek isterim.istanbul dışında olduğum için henüz doktor beylerle görüşemedim sadece buradaki yorumlara göre iyi olduklarını düşünüyorum. resim göndermek isteyenler için mail adresimi verebilirim

Arkadaslar bende Dr. Bahadir imer den randevu aldim ve Mayis da estetik olmayi planliyorum. Benim bir arkadasim Medicana Camlica hastanesinde ameliyat oldu ve burnu su an cok güzel ondan esinlenerek bende randevu aldim.. ama yorumlari bende duymak isterim. yani bende cok kararsizim ama dr bahadir imer in cok dogal burunlar yaptigini cevremde cok duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…