- 7 Şubat 2014
- 219
- 61
- 48
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Benim bandanlar çıktığından beri burun kanadin da çukur bir taraf var doktor odemdir diyor diğer tarafta yok bir taraf içerde kaldı burun çok ödemeli olduğu için bir taraf erken inip bir tarafta çok olabiliyor merak etmeyin insallah duzelirDoktor bey merhaba. 10 kasım 2016 da rinoplasti oldum. Ameliyat sonrası Dr burnumun kalın derili yağlı ve etli olduğunu. Burun ucunun zorladığını ama içine sinen başarılı bir ameliyat olduğunu söyledi. Burnumda ameliyattan sonra 14. Gün başlayan ve 3-4 gün aralıklarla oluşan çukurlar var. İkisi burun ıcunda tam iç dikişlerin olduğu yerde. Biri de sol tarafımda burun kanadının kemiğe bağlandığı yerde. Ama belirgin çukurlar. Fotoğraf yükleyemiyorum buraya nedenini anlamadım. Telefondan girdiğim için olabilir. Dr ile görüştüm bişey demedi masajı burhn ucuna çokca yapmamı söyledi. Ama ben psikklojik olarak çöktüm. Çalışıyorum ve insanların soruları beni yoruyor. Size sorum bu çukurların şişliklerle birlikte geçme ihtimali varmı? Yada size fptoğraf atabileceğim başka bir platform varnı? Görmenizi isterim.
Burnum da gerçekten fazla ödem var. Patlıcan gibi diyebilirim. Dediğiniz gibi olmasını ümit ediyorumBenim bandanlar çıktığından beri burun kanadin da çukur bir taraf var doktor odemdir diyor diğer tarafta yok bir taraf içerde kaldı burun çok ödemeli olduğu için bir taraf erken inip bir tarafta çok olabiliyor merak etmeyin insallah duzelir
Inşallah canımB
Burnum da gerçekten fazla ödem var. Patlıcan gibi diyebilirim. Dediğiniz gibi olmasını ümit ediyorum
Bilgilendirdiginiz için çok teşekkür ederim, dediğiniz gibi yapacağım.Merhaba H Hoptribobbek 4 aydan sonra takacağınız burun bandajı şekil bozukluğuna da sebep olabilir .Bu yüzden doktorunuzun tavsiyesi dışına çıkmamaya çalışın.
Merhabanothing7 bu konuda doktorunuza güvenmenizi tavsiye ederim burun ucu ameliyatı çokta korkulucak bir durum değil eğer doktorunuzda tavsiye etmiş ise yapılmasında bir sakınca yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?