arkadaşlar merhaba,bende 8 gün önce vaser yöntemle liposuctıon yaptırdım ve aynı anda göğüslerim büyütüldü,bende sizlerle benzer sıkıntılar yaşıyorum ,göbek ve midemdeki yağlar alındı belim azıcık inceltildi arka yanlardaki yağları almış dokturum sağolsun vücudmun ön tarafında hiç morarma yok denebilir ama arka taraf çürümüş gibi umarım1-2 aya kadar toparlarız yada daha önce yaptıran arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi ???ben hergün duş alıp bunlara morlukları gidermesi için krem sürüyorum ,bacaklarımda da ödem var ama ben yemeklerimi gayet tuzlu yiyorum valla her seferinde yemeği yaparken tuzu kaçırıyorum nedense; suyuda çok içemiyorum tuvalete gitmek göğüs ameliyatımdan dolayı azıcık sıkıntılı eeee bu durumda benim ödemlerin pek geçeceği yok galiba

tamam biliyorum şu anda çok ödem var ama mide gitmiş bel iyi görünüyo fakat göbek hala olduğu gibi duruyo çok endişeleyim acaba göbek gitmedimi diye benden toplam 2.4 litre yağ alınmış ,dışardan baktığınızda zayıf bir görüntüm vardı ama bu yağlar çok rahatsız edici boyutlardaydı ,sabırla bekliyorum umarım 1 veya 2 ay sonra istediğimiz sonuçlara kavuşuruz allah hiçbirimizn çektiği acıları ve gösterdiği sabrı boşa çıkarmasınn